Azoospermie - cap 7 -
Raspunsuri - Pagina 7
copilutzu spune:
Pisule ..sa-ti zic io de fantasmele mele..."din copilarie" (stii ca am imbatranit..)
Acum foo 12/13 ani in urma am avut super fantasme...Nu mi-a venit ciclul 6 luni , aveam pofte , gretzuri , ma ingrasasem, dormeam in draci..
Mi-a cazut zambetul cand am aflat ca nu sunt gravidutza...
Greseala mea a fost ca nu m-am dus la dr. ( ptr. ca imi pierdusem increderea in TOTI dr.-ii ginecologi ).
Mi-a spus un dr. endocrinolog de la Parhon ca organismul se pregateste asa de intens ptr. sarcina .
De aici aceste dereglari...
Oricum mi-a dat 6 zile cate 2 fiole de progesteron/zi , si abia dupa 2 saptamani a venit si CM...
Inutza FELICITARI
SARCINA USOARA !!!
si milioane de scuze ptr. intarziere...Nu am facut-o cu rautate dar...io sunt mai cu capul in nori
buticutza de Inutza
mikilinaaaaaaaa ai terminat mamicaaaa renovarea casutzei ????
gashcaaaaa!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Marush spune:
Am facut operatia.
Suntem bine, dr. Damian a fost ok. Ne-a spus sa nu ne asteptam la minuni si am discutat despre FIV SI ICSI.
Ella_72 parca si voi v-ati operat de varicocel! Nu ai mai scris nimic pana acum despre rezultate!?
Va pup!
nusy spune:
Marush,ma bucur ca ati trecut cu bine si de hop-ul asta. Eu sper sa se vada rezultatele,asa cum s-au vazut la Titelu.Bafta!
Nusy
Marush spune:
Am si eu o interbare pentru Titelu: dupa operatie ce tratament ti-a prescris doctorul? Noua nu ne-a dat nimic!
Multumesc.
inuta12 spune:
Multumesc frumos Copilutu..nu e nici o problema. Stau cu gandul la bebe sper sa fie bine..ca am facut cam multe prostii.
Multa bafta va doresc din suflet si voua..
am 4 saptamani
miki-miki spune:
Marush bine ca ati trecut si de hopul asta. Spune-mi , a fost dureroasa operatia? Convalescenta cum e? I s-a interzis ceva anume?
Pisix eu dupa aflarea diag de Azoospermie nu am mai sperat la un test de 2 liniute. Ai fost comica cand ai spus ca ai tras concluzia ca sunt defecte pt ca apare doar o linitza. fata optimista. Concediu placut!
Copilutzu am terminat de mult renovarea. Cred ca o sa trec la semnatura "Am terminat renovarea" . Acum am de mobilat si merge greu din lipsa de bani. Iti tin pumnii sa primesti in curand creditoiul pt FIV-letz si gobleneste in continuare dc te deconecteaza de la gandurile negre.
Pt voi :
Va copiez un tabel aici cu agenti toxici pentru functia de reproducere a barbatului
Antidepresante triciclice= Scad libidoul
Antipsihotice= Scad libidoul
Spironolactone= Scad formarea de spermatozoizi si libidoul
Betablocante= Scad functia erectila si libidoul
Diuretice thiazide, de ex. furosemida /?/= Scad functia erectila
Blocante de canale de calciu= Scad capacitatea de fertilizare
Colchicina si Alopodinolul= Scad capacitatea de fertilizare
Eritromicina= Scade densitatea si motilitatea spermatozoizilor
Tetraciclina= Scade motilitatea spermatozoizilor
Sulfasalazina= Scade densitatea, motilitatea si modifica forma spermatozoizilor
Nitrofurantoin= Scade formarea de spermatozoizi
Cimetidina= Scade formarea de spermatozoizi
Cyclosporina= Scade formarea de spermatozoizi
Medicamente chemoterapice= Scade formarea de spermatozoizi
Alcoolism= Scade formarea de spermatozoizi
Tutun= Scade formarea de spermatozoizi
Marijuana= Scade formarea de spermatozoizi
Alte gonadotoxine:
Solventi organici= Scad formarea de spermatozoizi
Pesticide= Scad formarea de spermatozoizi
Metale grele: (Pb, mercur, /?/)= scad formarea de spermatozoizi
Radiaii= Scad formarea de spermatozoizi
Caldura ; de ex. baia fiebinte prelungita= Scade formarea de spermatozoizi
Fetelor o sa plec si eu in concediu peste cateva zile. At cand am sa ma intorc sper sa gasesc vesti bune pe aici. Dc terminati cap pana ma intorc eu deschideti voi altul.
Va .
Miki
Marush spune:
miki-miki ce sa zic, astazi e a doua zi dupa operatie. I-a dat drumul acasa de ieri. Operatia a facut-o vineri.
Nu prea sta decat in pat si merge cocosat. Sper sa-si revina mai repede....dar stium cu toate ca barbatii sunt MUULT mai prapastiosi Restrictii nu are, dr a zis ca nu terbuie sa se constipe, deci mananca mai usor. Iar cand se simte in stare.....
Concediu placut !!!!
pisix spune:
Salutare fetelor !
cuze de absenta dar am fost plecata de joi iar de ieri m-am intors cu treburi ca pana la urma plec maine cateva zile intr-o mini-vacanta asa ca am avut de pregatit o groaza. Ma intorc luni-seara
nusy - nu stiu cat de aglomerat e Damian, dar e f aglomerat laboratorul
Pana la urma insa uite chiar azi ne-au dat data dinala, pe 5 iulie vom face biopsia la Panduri, iar pe dr. Cocei tb sa o sun inainte sa-mi dea nu stiu ce medii de cultura...Doamne-ajuta
copilutzu- heeei, n-avem ce face puisor, macar fantasmele ne mai raman :-)
marush - bravo, bine ca ati facut cu bine peratia, sa speram ca de-acum va fi spre tot mai bine ...
miki - stiu ca in momentul in care intervine Azoo nu ar trebui sa mai visez la liniute dar sincer eu in fiecare luna la ovulatie totusi ma straduiesc in speranta ca ...poate-poate
Va puuup si sper pana cand ma intorc sa aveti numai vesti minunate !
PisiX
miki-miki spune:
Asa e Pisi meu, speranta moare ultima. Vacanta placuta!
Fetelor eu pe la sf saptamanii plec in concediu pt vreo 2 sapt. Cand ma intorc sper sa va gasesc la fel de optimiste ca Pisix. Imi sunteti dragi toate si va dau cate un -ic.
Miki