Azoospermie - cap 7 -
Raspunsuri - Pagina 6
vrembebe spune:
inutza - tre sa dai se baut la fetele astea care inca mai pot avea placeri bahice......
pe toate fetele mele.....
miki-miki spune:
Inutza Felicitari!!!!! Super vestea! Sarcina usoara si ai grija de ea. Du-te cat mai repede la dr ca sa-ti dea ceva pt sustinerea sarcinii.
Cami in sfarsit, scosasi capul. Sper sa mai vii pe la noi.
Marush asa cum ti-a spus Cami, dr Damian e un dr f bun, de nota 10. Parerea mea e ca altul mai bun nu gaseati. Tot cu el va face si sotul meu biopsia testiculara. Succes la operatie si sa intri sa ne spui si noua cum a decurs operatia.
Nusyc parca nu erai rosie. Sau nu mai stiu eu bine. Te pup si fii mai optimista.
Pisule cand ziceai ca face mister Pisix biopsia? Mai spune-mi inca odata ca a uitat baba. Te pup si mai lasa treaba ca nu-ti ridica nimeni statuie.
Diminutivica iti tin pumnii sa obtii cat mai curand banutii pt FIV-letz. Mai dar l-ai diminutivit si pe asta. BB-le tau cred ca at cand o sa inceapa sa vb o sa zica: Mamicutzica vreau papicutza si apicutza. Iar tu: Vin acusica copilutzul meu draguletz cu mancaricutza si apicutza. Acum te intreb , taticutzul tot asa vb?
ici pt toate fetele si sper sa mai vad teste pe aici ca pana acum nu a fost nici unul.
Miki
andrabirni spune:
Ce mai faceti, drage azoogirls?Vad ca se intampla lucruri foarte frumoase aici, si ma bucur.Noi mai avem o saptamana de tratament si sa vedem daca am scapat de Echoli si toate aceste mici "vietati" care isi gasesc locul la noi in organism.Speram sa scapam si de Chlamydia asta pacatoasa si,poate, poate....apare vreun .Ne-am simtit foarte rau de la Azitrox si sper sa nu mai avem de-a face cu el.
Nusy,Miki,Copilutzu,Vrembebe,inutza, Pisix,
pisix spune:
Fetelor iar mi s-a bulit net-ul acasa
Sincer nu mai am cuvinte sa spun nimic ...vestea inutei m-a lasat PAF
FELICITARI INUTOOOO !
Sunt asa de feritcita de parca as fi ramas eu !!!
Te pup cu drag si iti doresc sarcina usoara
Fetelor ...sa nu radeti ...si euma simt gravida... nu prima oara, recunosc, cred ca e din cauza ca imi doresc f mult.
Dar mi s-au umflat tare sanii, am o pofta de mancare constanta, am anumite fixatii alimentare (de o saptamana mancanc doar paine cu cascaval) si ... in adorm seara la 11-12 (eu ma culcam la 1-2).
Dar cu azoo e un lux sa visez asa ceva, nu ? mi-as ua un test dar mie ar trebui sa-mi vina pe 8 asa ca e prematur
Va pup pe toate cu drag si astept cat mai multe vesti buuuune
PS : pe sotul meu trebuia sa-l programeze vinerea asta dar acum nu mai dau de dr. Dracea iar tipa de la cabinet ba nu se intalneste cu ea, ba a plecat mai repede de la birou, ba una ...ba alta
Mi-e ca nu va fi vineri :-(
Suspansul se prelungeste. Oricum in nebunia mea ma gandesc ca poate e un semn ...ca poate sunt gravi si nu trebuie sa faca biopsia :-))))
Ca vineri ar fi fix in 8
PisiX
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Diminutivica iti tin pumnii sa obtii cat mai curand banutii pt FIV-letz. Mai dar l-ai diminutivit si pe asta. BB-le tau cred ca at cand o sa inceapa sa vb o sa zica: Mamicutzica vreau papicutza si apicutza. Iar tu: Vin acusica copilutzul meu draguletz cu mancaricutza si apicutza. Acum te intreb , taticutzul tot asa vb?
ici pt toate fetele si sper sa mai vad teste pe aici ca pana acum nu a fost nici unul.
Miki
io fata!!!
Offf Doamne ce frumos ai zis.."BB-le tau cred ca at cand o sa inceapa sa vb o sa zica..." .
Cat despre sotz....el nu diminutiveste ca nu mai are loc de mine....
Cand ma aude vb. asa zice ca sunt rasfatzata lui... Eeee...si mie nici nu imi placeeeeee...
Andrutza,Cami ,Inutza,Pisix,Nusy,Miki, vrembebe,Marush,Zenobia, si pe toooate fetele azoo....
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Iyoana spune:
Pisix, iti doresc sa fie intr-adevar un semn, si sa nu mai fie nevoie de nicio biopsie si de niciun ICSI sau FIV!
Doamne ajuta!
Astept vesti bune de la toate fetele!
noi nu prea avem vesti, o sa facem intr-o buna zi si biopsia aia de care imi e cam frica si nici nu prea mai am chef sa o facem.........
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
inuta12 spune:
va imbratisez si va multumesc pentru felicitari..
va doresc in acelasi timp si voua sa vi se intample aceeasi minune..practic..eram la o distanta nu prea mare de voi...eu zic ca speranta moare ultima....si pisix..intotdeauna iti ramane visul si credinta in dumnezeu..
multa multa bafta
am 4 saptamani
pisix spune:
Fetelor, v-am spus ca eu mai am tot felul de fantasme din-astea... Ieri mi-a venit,,, Deci nu sunt.
Bine, am facut si vreo doua teste inainte despre care am tras concluzia ca sunt defecte pt ca nu-mi aratau decat o liniuta dar se pare ca defecta sunt doar eu :-)
Eu ma tot chinui cu biopsia pe care ne-o amanase pana in septembrie dar pe care m-am rugat sa o facem totusi mai devreme, adica ar putea fi sfarsitul lui iulie, etc
Vreau din ce in ce mai mult un bebe si sunt tot mai determinata sa-l am.
Fetelor s-ar putea sa plec saptamana viitoare in concediu (asta daca imi gasesc bilete asa in scurt) dar sper sa apuc sa va anunt
Va doresc we placut si plin de vesti bune
PisiX
nusy spune:
Pisix, e asa ocupat Damian ca nu poate mai devreme??? Ufff... Te tine in asteptare...Rabdare,draga mea ,timpul trece repede!Si eu abia astept sa treaca sa incep iar tratamentul!
Nusy