Ce-ati avea sa-i spuneti unei educatoare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, stiam ca msai mult de jumatate de ora n-ar trebui sa stea la TV sau computer la varsta asta.
Cat despre activitatile extra-gradinita, atata timp cat copilul si le doreste, merge cu placere la ele si nu-l suprasolicitam (nu e obosit), cred ca e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiakb spune:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudiakb

Eu am vazut copii de 3-4 ani care plang ca nu vor la cursul respectiv, dar merg pentru ca asa vrea mama; mai ales acum, vara, sufera cand stiu ca ceilalti colegi merg in curte sa se joace dupa-amiaza, iar ei stau o ora si jumatate pe scaunele.

Pai asta-i rau. Copilului trebuie sa-i placa in primul rand, nu mamei.

E foarte buna ideea de a le darui carti, mai ales cu dedicatie speciala pentru fiecare in parte, dar stim cu totii ce mult le plac copiilor dulciurile (normal ca ar fi mai sanatoase fructele in locul bomboanelor, dar de 1 iunie se poate face exceptie). Eu n-am fost diriginta, dar de 1 iunie ii serveam intotdeauna pe copiii de V-VIII la care aveam ora cu bomboane si se bucurau. Sau ai putea sa le iei cate un ou Kinder (pe langa carti), se bucura cand gasesc surpriza.

poza Robert

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Succes maine la serbare!

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Claudia, stiu ca este cam tarziu, dar copii nostrii (tot pregatitoare) vor tort cu artifica... stiti in loc de lumanare se pune o artifica speciala. Nici noi nu le luam mancare ci am platiti un fotograf pentu poze (separat si in grup), tortul asta, niste racoritoare si multe baloane. Avem serbarea pe 8 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Claudia, petrecere frumoasa azi si sa-ti reuseasca tot, asa cum iti doresti!

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ioana eu am lucrat in invatamant (primar) 6 ani si am avut 2 clase I. Ceea ce voiam sa spun este in legatura cu scrisul, copiii la clasa I nu trebuie fortati sa scrie x pagini, muschii lor fini ai mainii (cei care coordoneaza scrisul) se dezvolta in aceasta perioada si nu este indicat sa fie fortati, pentru ca rezultatul va fi deformarea scrisului. Eu niciodata nu le-am dat la copii in clasa I sa scrie nu stiu cate pagini. Le dadeam teme rezonabile si le-am explicat si parintilor ca nu trebuie sa-i forteze pe copii. Iar teme pentru acasa la gradi... mi se pare absurd.
Ce m-a bucurat cel mai mult cand eram copil era sa ma joc afara, si cand voi avea un copil o sa-l las sa fie copil. Cum spunea Blaga, si mare dreptate avea: "Copilul rade: iubirea si-ntelepciunea mea e jocul!"

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

felicitari!

Mergi la inceput