elev mort prin cadere de la et 9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

Parerea mea :
Profesoara a gresit ca sa incurcat cu un elev dar inteleg ca nu era mare diferenta de virsta intre ei. Inteleg ca si ea a fost indragostita de el si a incercat asa cum sa priceput in citeva dati sa rupa relatia cu el.
Nu e mai vinovata ea decit parintii lui care au acceptat relatia. Nu cred ca trebuie sa plateasca cineva pentru ca o alta persona hotaraste sa se sinucida.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

La hotararea de a se sinucide au dus mai multi factori, inclusiv mesajele ei, care l-au bulversat si i-au mai dat un branci, daca se poate spune asa, spre decizia stupida pe care a luat-o.

Si ea deja plateste, daca stam bine sa ne gandim, prin faptul ca viata ii e intoarsa pe dos sub ochii tuturor. Dar o merita. Domnia si prostia se platesc.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

dar nu am spus ca el e vinonavat ptr toti ....ci ca noi societatea suntem vinovati ca dam atata apa la moara copiilor nostrii chiar si prin discutii de genul celei de aici ....in loc sa punem accentul pe faptul ca lucrurile se pot rezolva in viata si ca o fapta ca aceatsa zdruncina din temeli vietile celor apropiati ...incepand de la painti ,iubita ...si terminand cu colegii de clasa si profesorii .(.patru elevi din clasa lui Bogdan au cerut consiliere psihologica ptr ca nu pot sa treaca peste moment ) dar si nu este moral sa te sinucizi ..in loc de toate astea noi il aratam copiilor nostrii ca pe un erou care a murit clar impins de cineva sau e o conspiratie impotriva aflarii adevarului ....ba mai il bagam si in topul sexy ...asta e moral ..nu??

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by alessia105

..in loc de toate astea noi il aratam copiilor nostrii ca pe un erou care a murit clar impins de cineva sau e o conspiratie impotriva aflarii adevarului ....ba mai il bagam si in topul sexy ...asta e moral ..nu??

Cine il arata copiilor ca pe un erou??
Nu este un erou, este o victima...eu nu am fazut stire cu "Bogdan eroul"...dimpotriva.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

dar cum e????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by alessia105

dar cum e????

Tocmai ti-am zis...e o victima.
Iar colegii de care vorbesti ca au avut si au nevoie de consiliere psihologica, crezi ca il vad ca pe un erou? Din cauza asta sunt atat de socati si au nevoie de psiholog...?

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

http://www.jurnalul.ro/articole/94066/bogdan-costache-votat-pe-sexytopro

eu daca as fi un adolescent care caut cele 15 minute de publicitate si acces catre inima fetelor ..inteleg ca trebuie sa faci ceva care sa socheze lumea ca sa fi coool....nu judeca asa cum judecam noi ca adulti ci intoarce-te un pic in adolescenta ...

Mergi la inceput

daca nu il vedeau ca pe un cineva cool nu il mai votau pe site in continuare, ptr ca pana la inceperea scandalului el era pe undeva prin spate ...apoi cu tota publicitatea iscaa lumea a votat si votat de a ajuns pe locul 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ame-mih spune:

Eu nu spun ca ala este vinovat sau celalat. Eu cred ca fiecare are partea lui de vina. Si parintii care au acceptat acesta relatie , si profa care a incurajat-o si sa ma ierte D-zeu dar si baiatul care nu era la prima relatie cu o profa si nici la prima incercare de sinucidere.
Prea mi se pare aiurea sa dam vina numai pe profa. Eu intreb asa: daca ea nu incuraja relatia si el se sinucidea din cauza de sentimente neimpartasite, tot profa ar fi fost de vina?
Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by ame-mih

Eu nu spun ca ala este vinovat sau celalat. Eu cred ca fiecare are partea lui de vina. Si parintii care au acceptat acesta relatie , si profa care a incurajat-o si sa ma ierte D-zeu dar si baiatul care nu era la prima relatie cu o profa si nici la prima incercare de sinucidere.
Prea mi se pare aiurea sa dam vina numai pe profa. Eu intreb asa: daca ea nu incuraja relatia si el se sinucidea din cauza de sentimente neimpartasite, tot profa ar fi fost de vina?Amelia

Nu, ar fi avut constiinta impacata. Asa nu cred ca o are, sau ar trebui sa n-o aiba)

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saphir

Iar colegii de care vorbesti ca au avut si au nevoie de consiliere psihologica, crezi ca il vad ca pe un erou? Din cauza asta sunt atat de socati si au nevoie de psiholog...?

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

pai si eu am zis acelasi lucru ..
quote:
ca o fapta ca aceatsa zdruncina din temeli vietile celor apropiati ...incepand de la painti ,iubita ...si terminand cu colegii de clasa si profesorii .(.patru elevi din clasa lui Bogdan au cerut consiliere psihologica ptr ca nu pot sa treaca peste moment ) ]

hai ca ne intelegem

Mergi la inceput