elev mort prin cadere de la et 9
Raspunsuri - Pagina 15
saphir spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
saphir, imi pare rau de baiatul care a murit si probabil ca intradevar Corina e vinovatul moral...
da sa avem pardon, lumea nu e avida de dpreptate, e avida de scandal si telenovele... paine si circ.... iar circul e oferit din belsug de acea infectiune de televiziune numita OTV...
si pana la urma au trecut vremurile cand fiecare isi facea dreptatea lui.. de aia exista totusi justitie... sau crezi ca i-a platit corina?
Eu cred ca daca lumea vrea telenovele se uita la Acasa , daca vrea circ se uita la B1 la Columbeni, daca vrea scandal se uita la Prima la "tradati in dragoste", televiziunile acopera toate genurile de programe, iar daca vrea detalii picante, de aceasta data intr-un caz nefericit, se uita la OTV. Nu vad ce e atat de rau sa se faca o ancheta, paralela cu cea facuta de politie, care de ce nu, ar putea fi platita de Corina (ca tot se vorbeste ca in Romania se fac o gramada de nedreptati), intr-un caz in care (ma repet) a murit un om.
Si ea, normal ca daca nu are interdictie pt iesirea din tara , o sa plece..dar nu mi se pare normal si aici e de vina justitia, care permite celor aflati intr-o ancheta a politiei sa paraseasca tara. Nu e normal
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
ellej spune:
Cred ca si familia baiatului are o vina in toata povestea. N-ar fi trebuit sa-l incurajeze intr-o relatie adulterina. Dar ei ai fost destul de loviti de nenorocire.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
asi spune:
Cred ca vina cea mai mare in moartea baiatului a avut-o familia lui.Cum poate o mama sa isi incurajeze baiatul sa aiba o relatie cu o femeie casatorita?Mai ales ca in momentul inceperii relatiei era minor?Nu e o scuza ca era instabil emotional si pshic.Voi ati vazut adolescent, cu hormonii bulversati, sa fie echilibrat?
Intr-adevar este o tragedie in care vina o poarta si familia si profesoara.
Eu sunt foarte revoltata.Cum poate o femeie(ma refer la mama baiatului) care isi respecta familia sa isi incurajeze baiatul sa aiba o relatie cu o femeie casatorita si sa o mai si numeasca "fata mea"?Cred ca ar trebui sa se simta foarte vinovati nu sa arunce toata vina pe ea.Impreuna l-au omorat pe Bogdan.
Concluzia mea este ca vina cea mai mare in acesta tragedie o are familia baiatului.Cu tact, rabdare si multa atentie acest adolescent trebuia indepartat de profesoara nu incurajat.
Am vazut ca familia baiatului strange bani.Pentru ce?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Candy spune:
Aici sunt toate declaratiile date in fata Procuraturii:
Corina:
http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94060 (prima)
http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94062 (a doua)
Dragos:
http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94059
Mama lui Bogdan:
http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94058
Tatal lui Bogdan:
http://www.jurnalul.ro/articol.php?artGlobalId=94057
Acum am citit prima data declaratia tatalui lui si am fost socata sa aflu ca ii plateau Corinei 400.000 pentru sedinta de meditatii la romana.
Femeia asta chiar nu avea pic de suflet, cum putea sa ia bani ca sa-l ajute pe iubitul ei la materia pe care o preda, dupa ce era tratata ca un membru al familiei???? Vi se pare normal?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
XIO spune:
Nu mi se pare o idee buna sa-i interzici copilului sa faca ceva.
Si eu daca eram in locul parintilor il lasam sa fie cu cine vrea in ideea ca va invata singur din asta. Nu cred ca parintii s-au gandit la posibilitatea unei relatii de lunga durata. daca erau categorici si ii interziceau sa se vada cu profesoara riscau sa plece baiatul de acasa dat fiind faptul ca nu avea 12 ani , sa se mute cu profa samd.
Nu consider ca au procedat gresit.Unui adolescent mai ales unuia indragostit nu ii impui , ii explici partea buna si partea proasta si da el singur cu capul de pragul de sus, invata ceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
benphina spune:
De ce acuzati atat de mult parintii?
Baiatul era major,iar Corina i-a promis ca o sa divorteze.Chiar prin absurd daca parintii i-ar fi interzis lui Bogdan,aceasta relatie,tot ar fi gasit o cale de a fi impreuna.Sunt de acord cu ce a spus Saphir,atat timi cat s-a iubit cu Bogadan,Corinei nu i-a fost rusine sa-si recunoasca dragostea,iar acum a apucat-o rusinea.De ce?
O persoana responsabila ar fi recunoscut,dar ce-a facut ea?
La inceput a mintit,a negat orice relatie si declara cu tupeu ca era instabil emotional si-i numai problema lui daca a iubit-o,iar parintilor ce le spune?...Ca nu stiu sa diferentieze adevarul de minciuna...
Am inteles ca prietenii lui Bogdan s-au oferit sa-i ajute cu bani si alte persoane,deoarece din toamna vor fi dat afara din casa.
liliana29s spune:
Parerea mea :
Profesoara a gresit ca sa incurcat cu un elev dar inteleg ca nu era mare diferenta de virsta intre ei. Inteleg ca si ea a fost indragostita de el si a incercat asa cum sa priceput in citeva dati sa rupa relatia cu el.
Nu e mai vinovata ea decit parintii lui care au acceptat relatia. Nu cred ca trebuie sa plateasca cineva pentru ca o alta persona hotaraste sa se sinucida.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
roxica spune:
nu toata lumea vrea sa o bage la apa pe profa...are ea pacatele ei! otv-ul mai preus de ata vrea sa aratae o data in pluis ca procuratura a trata cu superficialtitate acest caz si nu a studiat toate probele...nu a luat-o la intrebari de toate amanunte alea din camera..de ce avea tacimurile acolo de ce era cosul in mijlocul camerei de ce era galeata cu apa linga baie nearuncata etc..asta legat de ea..legat de bogdan nu a studiat de exemplu ce avea baiatul in stomca nu a studiat adidasii sa vada daca intradevar el isi luase avit ca s-ar putea depista asta daca alergase ptin inainte sau nu..de ce intr-o casa locuita nu erau urme pe geam? nu neaparat ale lui..ale ei? ale sotului? geamul ala era inchis si deschis cel putin o data pe zi...plus ca ea a zis ca s-a uitat in jos pe balcon dupa el si nu l-a vazut cind te uiti in jos nu pui miinile pe balcon sa te apleci? de ce nu erau urmele ei macar? aseara au demonstrat ca daca se arunca asa cum a zis ea el trebuia sa se loveasca la picior la pulpa de rama geamului sau de aerul conditionat...or ei nu au depistat vinatai pe piciorul lui bogdan...alta interebare este ca sotul daca stia ca de la balconul lor s-a aruncta chiar un simplu elev el urca direct sus in casa prin usa din spaste a blocului? adica logic nu era sa vina sa vada ca vorba aia vin oamenii de pe strada neimplicati sa se uite dar cind stii ca te vizeaza pe tine, pe sotia ta..nu era normal sa vina linga baiata sa isi ia in brate sotia ca doar suferise un sic nu? se duce direct sus? nu era curiosa sa vada despre cine era vorba sa vada cum s-a initmplat? cam ciudat...aseara premizele erau ca baiatul as fi fost aruncat de pe bloc direct..nu se stie...deci otv-ul vrea sa atraga atentia mai mult decit a o invinovati pe corina, asupra superficialitatii legistilor, a procuraturii care au tratat cazul de la inceput ca pe sinucidere...e corect..nu e nici primul nici ultimul care se omoara din dragoste dar daca ea spunea de la inceput cum stau lucrurile..daca sotul ei venea cum era normal linga ea sa vada despre cine e vorba si sa intrebe cum s-a intimplat si nu sa urce prin sptele blocului in garsoniera..daca se gaseau amprente ale lor pe geam era chiar plauzibil..da domnule m-am uitat dupa el si de aia sint urmele mele pe geam...dar asa? si hai sa fim seriosi cind cineva se arunca nu sare ca in piscina fara sa se loveasca de ceva fara sa auzi decit un 'fosnet'...sarea fara sa se loveasca de ceva si eventul fara sa auda ceva suspect daca se urca linistit pe geam si apoi plonja ca in piscina...dar nu s-a gasit urme de adidas pe nimic si nici miinile lui pe geam...decit un deget s-a dovedit ca era al lui celelalte trei doar se banuieste dar in declaratie s-a mentiojnat ca nu s-a putut dovedi sigur ca sint ale lui..
deci dincolo de faptul in sine..cine e vinovat...eu cred ca vilva merita facuta pt a baga la apa procuratura si justitia noastra care e de doi bani!
in legatura cu parintii eu nu-i invinovatesc pt ca ei au vrut ca baiatul sa nu le ascunda nimic si eu as proceda la fel cu fetele mele chiar daca nu as fi de acord cu vreo relatie de-a lor caci stiu ca daca m-as impotrivi mai rau as face ca le-as intarita si mai tare si plus de asta s-ar ascunde si s-ar departa de mine...or ei s-au bazat pe faptul ca daca e sa fie bine daca nu o sa-i treaca si o sa-si dea seama singur ca nu era de el...diferenta nu era extrema ca doar nu avea 50 ani...si chiar si asa daca s-a indragostit ce poti face? faptul ca era profa pt mine nu conteaza deci nu vad de ce vina ar fi macar in parte si a parintilor...daca cineva e vinovat e ea ca la- incurajat si daca intr-adevar considera ca era o prostie ce facea el de ce nu a intrerupt meditatiile sau de ce nu facea in grup cu inca cineva macar? aseara s-a mai pus o intrebare cum ea. profa si la clasa a 12-a nu avea pina acum subiectele de la bac scoase de pe internet( ca ea a zis ca asta facea cind -sa aruncta el) cind toti progfesorii lucreaza numai deupa ele in perioada asta si mai toti elevii le au...mai ales ca el se spune ca era un elev bun, avea si internet acasa deci sint sanse slabe ca el sa nu le fi avut deja..dar ma rog..fiecare cu damblaua lui altele sint cele care o incrimineaza!
alessia105 spune:
mama ce o mai dati cu plecatul in strainatate ...nu pleca nimeni nicaieri ...ba chiar saptamana asta au programata amandoi testul poligaf (http://www.expres.ro/article.php?artid=307858)...nu se poate sa plece daca nu aveau anterior vize ...am controlat ieri si v-am aratat si voua cam care sunt timpi oficialide asteptare ..da ar putea sa plece la americani in vacanta dar asta NUMAI dupa interviu si nu pot sa cred ca nu stia nimeni de la ambasada despre acest caz ....iar daca vroiau sa fuga ...e Europa destul de mare si fara viza ...da-ti o dovada serioasa aici pe forum ...ziar ..tv ..eu am vazut comentarii la articole ..acceasi persoana scria si in Liberatatea si in Ez ..."am auzit ca v-ati luat bilete ..sper sa iti mearga bine in noua ta patrie ".astea is numai personae care raspandesc zvonuri aiurea
mi se pare mie sau Otv-ul asta e mai presus de oricine si orice ...pai daca la Otv s-a spus ca are rani facute inainte de cazatua ..asta e lege ....adica toate ziarele din Romania care prezinta rezultatul oficial IML mint ...s*a spus clar prin toata presa baiatul nu a avut nici o echimoza antecadere ...si toate provin de la caderea de la peste 20 de m
(http://www.e-click.ro/articole/elevul-era-amantul-profesoarei/23498)
Nu sunt legist dar intind sa cred 20 de ziare romanesti care au in spate o agentie de presa serioasa decat o televiziune care are in spate agentia de presa "Radio Sant "
Si da mi se pare normal ca munca ta sa fie platita si nu uitati ca o medita si pe sora lui ..acum o fi ajutat ea parintii intr-un fel ,dar pe cine ea cine o ajuta??? chiar credeti ca sotul care afla ca e inselat ii duce in spate si pe ea si pe amantul ei ( ptr ca eu nu cred ca Bogdan avea chiar atatia bani de dat pe distractii .. vizitele dese facute bunicilor lui la tara ..in cazuri din astea cand el e inca elev/student si ea mai matura si cu job ea plateste )nu cred ca facea asta ....adica hai poate platea utilitatile dar nu si distractiile sotiei cu altu ....
iar faza cu prietenii strang bani ptr parinti .mi se pare complet aiurea ...conturile care circula au drept titular Costache Florin ( sau asa ecva ..sunt postate pe pag 6 a topicului) ..pai cum deschizi un cont fara titularul sa fie de fata???
Toti isi au partea lor de vina .. parintii care au acceptat relatia ... profesori si psihologi care stiau ca baiatul nu e la prima romanta cu o profesoara ( fapt declarat de de tatal lui ) ..ea care nu a avut tactul si poate ca nici experienta unei relatii cu un tanar imatur ...si el care si-a luat viata ptr o prostie si a distrus viata tuturor nu numai pe a lui ...si cu scandal si fara scandal vietile tuturor sunt ruinate ..si ce e cel mai tragic e ca copii nostri il vad ca pe un erou ...si iau sinuciderea ca pe un act de bravura ...cred ca asta ar trebui sa ne ingrijoreze cel mai tare ...eu nu pot sa imi scot din minte poza unei fete ( amica de a lui Bogdan de pe hi5 ..olimpya parca )..care poza in victima a sinuciderii .cu venele taiate si scria pe mana ei.."this one is for you " ...ca sa nu mai vorbim ca de la tagedia lui Bogdan inca doi adolescenti s-au sinucis ( unul de 14 si una de 17) ...poate chiar noi societatea le dam senzatia prin astfel de scandaluri ca a te sinucide e un lucu bun ..poate ar trebui sa ne gandim si la asta
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
saphir spune:
quote:
Originally posted by alessia105
...eu nu pot sa imi scot din minte poza unei fete ( amica de a lui Bogdan de pe hi5 ..olimpya parca )..care poza in victima a sinuciderii .cu venele taiate si scria pe mana ei.."this one is for you " ...ca sa nu mai vorbim ca de la tagedia lui Bogdan inca doi adolescenti s-au sinucis ( unul de 14 si una de 17) ...poate chiar noi societatea le dam senzatia prin astfel de scandaluri ca a te sinucide e un lucu bun ..poate ar trebui sa ne gandim si la asta
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Ca intotdeauna, mortu-i de vina ...si hai sa-l acuzam acum pe Bogdan, despre care inca nu stim daca s-a sinucis sau nu, responsabil de toti sinucigasii de dupa el. Sa fim seriosi!!!
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre