Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multe lunisore sarbatoritilor de azi.Vad ca sunt multi!

Lore,am vazut si eu pozicile voastre,sunteti niste frumosi!Chiar ma minunam ce par lung ai avut.Curajoasa si tu ca si Cristiana de ai taiat asa mult din el.Iti sta bine si asa.

Cata,eu nu am zis nimic de carte,ca ma gindeam sa decida fetele.Eu citesc daca scrii aici,ca pe mail sigur nu prea intru.dar ma gindeam sa te las sa faci cum iti e mai usor.

Cristiana,am uitat ca si tu ai nascut natural.Nu stiu de ce in mintea mea era ceva cu ceza.dar mi-am amintit ca voi ati fost prematuri doar.Asa e cum spui tu cu durerea aia,dar nu o am decit cind fac efort foarte mult timp.

Gabriela,eu nu am probleme cu epiziotomia,acolo m-am refacut foarte repede si nici la utza nu am avut treaba.La mine e ceva inautru sau asa ca in ultimele saptamani de sarcina cind apasa acolo ceva.
E ceva care imi aminteste mereu de nastere.
O sa merg la un control,desi chiar n-am chef.

Mihacarm,nu stiu ce sa spun de miturile astea.In cea cu calciu as crede ca stau bine la capitolul asta,dar aia cu fumatul in nici un caz.Habar n-am.

Pitilache,foarte frumoase marturiile.Originale!Aia e poza lui bb?Spor la pregatiri sa va iasa totul cum va doriti!

Albinuzza,ti-am admirat si eu puisorii in filmulet si parca visam cu ochii deschisi ca am si eu tot doi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanantosi si frumosi!
bb. Mihai Alexandru de Sraluca
bb. David Cristian de Cristinna
bb. Iulia-Andreea de Brig-adria
bb. Riana~Antonia de Alinus 25
bb. Matei Nicholas de Ioana N

Cristhinutzza- Vlad atinge intai cu degetele si dupa aceea isi pune toata talpa pe suprafata... asa trebuie?

Felicitari pentru dintisori si iepurasilor bb. Matei (Catalina) si bb. Arianna (Messa)!

Pitilache- sunt frumoase marturiile. Si la noi kk e destul moale (la fel papa numa san). Sa aveti un botez asa cum vi-l doriti!

Ella- cu lactatele nu stiu ce sa zic... am mancat/baut in sarcina destul...dar inca nu avem dintisori. Iar cu fumatul...tati contrazice teoria- fumeaza destul de mult si avem baiat (de baut nu bea decat bere si vin- dar destul de rar)...eu stiam ca in conditii de stres Y-ii mor mai repede...asa ca daca tati e stresat sunt sanse mari sa iasa fetita

Catalina- si eu vreau sa ne traduci si sa faci la fel cum ai facut prima oara

Anis- alimentatia lui Ingrid e super ok...mi-as dori sa reusesc si eu acelasi lucru cu Vlad.

Gabriela- bafta la examen! La Mk ce ai facut- ti-a picat cumva subiect cu strategii de preturi?

Daconst- pe mine m-a durut locul cu pricina cam o luna jumate dupa nastere...acum e ok...

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Si inca ceva, ca tot vorbeam de acest vaccin Rotarix pe care mi l-a recomandat pediatra.
Se pare ca rezolva si problema refluxului.

Inca nu m-am decis, dar va intreb...Fetelor care aveti bb cu probleme cu refluxul... a avut bb probleme de la inceput, de mic, sau au aparut problemutele doar ulterior?

Ca fata mea nu prea are astfel de probleme, cred ca a vomat de 3 ori in 3 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Stai ca acum am realizat si eu,deci Messo si Ariana e iepuras?
Felicitari,la citi mai multi!Deci e sora de dinte cu Lucas si Matei.

Cristhinuta,la noi n-a vomitat de la inceput.De la 2 luni a vomitat abia si la 3 luni s-a inrautatit.Acum deja ne-am obisnuit si nu-l mai bag in seama.Il schimb si gata.Bine ca ia in greutate si restul nu mai conteaza.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

scuze, am postat la capitolul precedent... repostez

Daconst, Marinar, Rali, Catalina,Cristiana, va multumesc mult fetelor pentru ca ma intelegeti si pentru incurajari... o sa merg luni la dr. si sper sa ma linistesc. E tare greu sa nu iti faci ganduri negre, mai ales cand internetul asta e o sursa incomensurabila de "doar" si "poate".

Catalina , Daconst, primul dintisor, nu pot sa cred!! Uite cum trece vremea, cum credem ca am incheiat o etapa, apare alta - si mai si!

Dar fetelor care alaptati, cum e sa alaptezi cand are bb dinti?
Ca si eu m-am pregatit, asa teoretic, de o posibila aparitie... am luat la indicatia pediatrei un gel de dinti - Kamistad. O sa vedem daca e bun, cand o fi cazul.

Cristiana, pai, eu una cred ca trebuie sa tii cont si de faptul ca are de recuperat acea perioada, eu asa cred... adica l-as considera un copil de 5 luni, cate are... dar nu m-as speria daca unele lucruri inca nu le face ca un copil de 5 luni, inseamna ca mai are de recuperat. Interesant ar fi cam in cat timp estimeaza doctorii ca se egalizeaza lucrurile?!

Megbeng, sar'na mult pentru explicatii... asa m-am lamurit si eu la ce doctor sa merg...

Cat despre anticonceptionale.... sa stiti ca mie doctora mi-a recomandat sa nu folosesc pilule cat alaptez, chiar daca sunt doar cu progesteron. A spus ca e mai bine asa, mai ales ca am o fetita. Asa s-a exprimat. Si eu m-am conformat.

Daconst, ca vorbesti de inot, si noi am avut in intentie sa facem lectii din acelea speciale, cat e mic mic si inca are reflexul din burtica sa inoate si isi inchide singur caile respiratorii asa incat nu intra apa... stii cumva, la ce varsta isi pierde reflexul asta? Ca poate nu am pierdut inca trenul...

Cat despre durerile de care vorbesti, si eu simt cateodata o jena acolo , dar este exact unde a fost o mica cusatura (eu nu am avut epiziotomie), si probabil ca in anumite pozitii se intinde muschiul chiar in zona aia... si ma jeneaza. Poate totusi ar trebui sa mergi la un medic... de ce nu?

Mirandolina, multumesc de raspuns, asa este... si da, inteleg ce inseamna suferinta intrauterina... dar de obicei se refera la o infectie, ceva dobandit atunci... ori eu nu am avut parte de nimic pe toata perioada sarcinii... singurul lucru a fost o raceala f. usoara cand deja eram in luna a 8-a cred?! De-aia ma intrebam ce putea sa fie...

Mihacarm, chiar sunt curioasa. Te astept cu raspunsul. Dar bineinteles ca iti doresc sa fie totul bine!

Am fugit ca s-a trezit domnisoara.

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Felicitari de dintisori! Sa iasa repede si fara dureri!

Katy, eu ii vad asa de deasupra, pe unde ar trebui sa iasa, dar nu e deloc umflat... de muscat, musca tot ce prinde, mainile lui, ale noastre, baleste... Nu are febra...

Dana, si eu am avut dureri dupa nastere (cand mergeam la toaleta mai ales dar si asa din senin) si am si acum dupa utza-utza... E ciudata senzatia; parca ar fi un carcel... Auziti si voi; carcei la p... Sa nu radeti... Nu e durere propriu-zisa...

Elena_mvl, tati e fumator si avem baiat. Nu cred in babisme... Dupa parerea mea n-are nici o legatura...

Multumim de aprecieri, Mihacarm, Dana... Nu-i asa ca suntem frumosi!! Stiti vorba aia, ca si cioara zice ca are pui frumosi, asa si noi... avem un baiat frumos foc... manca-l-ar mama...

Dana, a propos de par, Cornel (tati) chiar ma batea la cap sa-l tuns periuta, dar am zis ca prea e brusca trecerea de la cat era de lung la periuta...

Anis si eu am cratere la ambii sani de la rani... Vad ca asa au ramas si probabil ca asa vor ramane...

Un gand bun pentru Nadia si Lidiuta.

Mai era ceva de zis? Nu stiu....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor, nu vreau sa va intristez, dar voi sunteti familia mea si daca nu vorbesc cu voi, atunci cu cine?

Tocmai am aflat ca mi-am pierdut nepotelul de 3 luni intr-un accident de masina. Varul meu si cu sotia lui sunt internati in spital in stare destul de grava; el ceva mai rau - a suferit deja doua operatii - ea e un pic mai bine... Tata a aflat ieri de la stiri; accidentul a avut loc miercuri... Azi a sunat mama la fratele ei si i-au confirmat... Eu am aflat detaliile din ziar, de pe net...
Rugamintea mea este, sa nu mergeti cu masina cu bebelusii fara sa-i tineti in scaun. Asta a fost si cauza mortii; era tinut in brate de mamica lui, desi aveau scaunul in spate...

Nu vreau sa-mi spuneti nimic... Doar atat, sa nu mergeti cu bebeii in brate in masina...

Aveti grija de voi si de copilasii vostri!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Lore- sincere condoleante!!!

Mi s-a facut pielea gainii... de fapt de ieri de cand am vazut stirea...groaznic!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata
sant la apel si plec la metro la cumparaturi
apoi ma duc sa-mi strang toata casa ca plec LA MUNTE !!!
inainte imi luam chiloti de schimb si periuta de dinti... acum ... mama nu stiu cum incape in masina! Dar poate ne distram si noi la munte si ne mai racorim ca in galati la 9 dimineata erau 32 de grade.... ne sufocam

cristinutza - fata incerca sa ajuti bb la intors pe burta.... il pui pe o parte... si manuta care e deasupra o tragi incat sa cada pe burta..... il lasi sa se chinuie sa-si scoata mana de sub el... nu o sa poata dar macar incearca... ei chestia asta daca o faceti - cam de 10 ori pe zi... si de pe urta la fel.... aratai ce trebuie sa faca sa ajunga pe spate.... eu am vazut asta la tv la columbeni (la o vizita de medic la resedinta) ... si am zis hai sa incerc... dupa 2 zile nu mai eram bucuroasa ca doar pe o parte era, acum se intoarce pe burta, mai rau e cand se intoarce noaptea ca nu incape si suzy .... si o scapa si incepe nevoia!

Meg - eu nu alaptez asa ca dupa ce am prapadit lapticul iau pastile contracept... acum fiecare cum crede!

DACINST - are baiatul mamei un dinte........aoleu!!!! fata dar nu a fost marait? nu ai simtit nimic in comportament... cum asa!!! sa stiu si eu, azi nu am cautat-o in gura, poate ma trezesc si eu cu vreo 2-3 dinti si eu nu stiu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimneata!

in primul rand..la multi ani sarbatoritilor zilei!!!

crishtinutza, asa e, pilulele nu sunt recomandatae in timpul alaptarii..contraceptivul asta injectabil insa, da..e prima indicatie de fapt: la femei care alapteaza..problema e ca se zice ca duap ce l-ai folosit mutl timp poti sa ramai f f greu gravida iar..ir eu peste 2-3 ani mai vreau un bebe...asa ca nu sunt decisa daca in iunie, cand "expira" doza pe care am facut-o o sa continui cu asta..

anis, ..esti o mamica extraordianra...ti-am urmarit aventurile cu alaptatul..ai o ambitie de fier...si imi place f f mult si ce scrii despre alimentatia copiilor..asa imi prpun si eu, si sper sa tina cat mai mult!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput