Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
ylilimic spune:
neata! nimic deosebit pe frontul de est. Nadia ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine Lidia dupa interventia asta.
Ca sa nu va plictisiti cat lipsesc eu www.youtube.com/watch?v=ZhenZ-q4bJQ" target="_blank">asa se joaca unii pe inserat
ca sa vedeti si voi ca nu e vorbaret! ![]()
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
adela2006 spune:
lore 
liuda distractie multa la munte luati si femeia cu voi sau doar voi 2 si copilul ?
catalina
m-am tot gandit aseara ( ca daca tot am vazut freza lui cristiana nu mai am la ce sa ma gandesc noaptea
)cum vine aia sa o iau pe urmele tale , eu te admir mult ptr grija pe care i-o porti copilului tau esti o mamica iubitoare si grijulie ( si mi se pare normal la cat te-ai chinuit sa ai acest copil ) spre deosebire de mine care sunt foarte delasatoare ma agit pe moment apoi o las balta ( vezi de ex problema cu diareea la alexia ); felicitari ptr dintisor sa speram ca nu face la fel la urmatorii ( in cazul in care problemele erau de la dinti ); cat despre carti prefer sa scrii aici pe forum ( cine vrea citeste cine nu , nu, cum ai spus si tu )
noi avem 4 mese pe zi ( la 9/10 la 13/14 la 17/18 si seara la 22 ) dimineata si seara manca doar lapte cam 200 ml la pranz daca vrea legume apoi la urmatoarea masa fructe tot asa daca vrea nu o fortez
din cauza asta ma agit cu mancatul ca si asa manca doar 750 de ml lapte ( habar nu am daca e putin sau mult ) daca mai si sare peste o masa e chiar prea putin
dana chiar asa nu te-am auzit sa te plangi de lucas si te-ai trezit cu dintele in gura m-am dus si eu repede sa ma uit la alexia in gurita dar nu e nimic inca
albinutza simpatici foc bondareii tai 
mirandolina sotul meu fumeaza si avem fetita
la multi ani
Mihai Alexandru
de Sraluca
David Cristian
de Cristinna
Iulia-Andreea
de Brig-adria
Riana~Antonia
de Alinus 25
Matei Nicholas
de Ioana N
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
megbeng spune:
asa, si ca sa particip la sondaj..sotul meu e nefumator si avem baietel
lore,
..e cumplit ce s-a intamplat! ieri i-am cumparat si noi scaun de masina lui matei..aveam o scooica, dar in care nu mai vroia sa stea..de cateva ori cand eram cu soacra-mea in masina a insistat sa il tina in brate, ca plangea in scoica, dar nu am lasat-o, am preferat sa il las sa planga..e clar, si de acum in continuare o sa il tin numai in scaunul lui, in centuri si cu spatele la directia de mers, asa cum e recomandat...
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

pako spune:
Si eu ma gandesc la Nadia si la puiul ei...azi e operatia...mult noroc, Nadia!!
Felicitari si pentru iepurasii Luca si Matei...la cat mai multi dintisori fara durere!
Pitilache, sa aveti chef mare!...un sarpe???!!![]()
pako spune:
Loredana, condoleante!!!
Noi stam in Timisoara si facem lunar drumuri cu masina pana la parinti in Pitesti...in Romania se circula groaznic de urat, e un haos pe sosele mai ales din parte tirurilor.Peste o saptamana iar trebuie sa mergem pt. botezul lui Liviu...de fiecare data ma urc cu inima stransa in masina iar cand ajungem acasa ma inchin si-i multumesc lui Dumnezeu ca suntem teferi.Pe bb il pun in cosulet dar Andreea acum sta pe bancheta...stam toti 3 in spate, din cauza asta scaunul ei de masina nu mai are loc.
pako spune:
Pitilache, am vazut si eu marturiile(foarte frumos ambalajul)dar nu inteleg ce se face cu ele, la ce folosesc???
loremunteanu spune:
Multumesc fetelor...
In cazul nostru se pare ca vina a fost a lui... Din cate am citit in ziar se pare ca n-a fost atent... Oricum importanta nu prea are pt ca finalul e acelasi in caz de impact... Maine il vor inmormanta pe cel mic...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
loremunteanu spune:
Credeti ca bebelusii nostri stiu ca mancam? Mi s-a intamplat de cateva ori sa mananc in fata lui si am avut senzatia ca ma fixeaza cu privirea. Oare stie ca mananc? Sa nu-i fac pofta copilului...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Daconst spune:
Lore,fara cuvinte!Condoleante!
Sper ca asta macar sa fie un semnal de alarma la mamici.Eu recunosc ca il pun mereu in scaun,dar cureaua cam o uit.
Adela,asa e nu am simtit nimic in comportamnetul lui si ne-am trezit cu dinte.M-am bucurat tare si semne au fost febra si putina diaree,cum spunea si Lili.
Liudo,distractie faina la munte si sa faci poze sa am eu la ce ma uita cu invidie.![]()
Lili,mama,da ce program de gimnastica aveti voi acolo.Cel mai fericit e Mateiutu,ce sarea el acolo.
Sa stii ca mi-ai facut pofta si am bagat si eu un pic de gimnastica la bb,ca in rest tot uit.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
Salutam pe toata lumea, am fost si noi de dimineata (ora 10
) la piata, rosii, telemea, d-astea, niste sosetute si papucei pentru domnishorul.
LORE... mi-e greu sa nu zic nimic.
LIUDA, distractie placuta si week end placut!
cristina mamica de
David (21.12.2006)