Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cristiana70 spune:
ADELA, din cauza mea nu dormeai noaptea? Uff, daca stiam, de mult puneam autopoza!
Nu te necaji atat, tu nu esti o mama delasatoare, ci doar mai relaxata, cam asa suntem majoritatea. Si cred ca trecem mai usor peste probleme, sper ca nu se supara CATALINA.
PAKO, cred ca marturiile astea sunt un fel de amintiri de la evenimentul cu pricina, asta ca si bombonierele care se dau la italieni la nunti. Sau gresesc? Oricum, e un obicei de import.
Noi avem baietel, si tati fumeaza ! Care e scorul?
cristina mamica de David (21.12.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristiana70 spune:
ADELA, Alexia mananca 750 ml lapte plus hrana diversificata, sau nu am inteles bine? Ca eu m-as imbata bine daca David ar manca atat.
Vezi ca am gasit un link aici pe DC (da' crezi ca-l mai gasesc?) care descrie simptomele aparitiei dintilor, inclusiv refuzul de hrana.
Ha, uite-l www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI4" target="_blank">aici, vezi cam ce se intampla din ce scrie acolo.
cristina mamica de David (21.12.2006)
ylilimic spune:
lore - intr-adevar, fara cuvinte. Condoleante!
abia acum am vazut...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Catalina spune:
Buna fetele. Lore, NU IMI VINE SA CRED. Chiar m-a socat stirea respectiva. Saracii de ei!!!! Dumnezeu sa il ierte pe cel mic si lor sa le dea putere. Sa stii ca mi s-a facut pielea de gaina. Pt ca Matei nu mai vrea in scoica (se impinge sa se dea jos ) si eu il tin in brate. Nu mai fac!
Deci, scoica se pune cu spatele la directia de mers? Am inteles bine?
Gabi, o sa mearga sotul la serviciu sa vada de un soft. Luni. Stiu ca ai dreptate ca se va putea. Doar sa nimerim noi ce trebuie. Deocamdata cu ce avem noi pe calc nu a mers, apare un mesaj ca sunt copy protected. :))
Dar alea cu muzica sa stiti ca le pot trage cine vrea.
Mersic Marina mama, incisiv sa fie.
Cu cartea, voi incepe sa traduc banuiesc ca de luni ca in zilele cand e si tati acasa stam mai mult impreuna. Si o sa le fac cu alta culoare sa stiti.
Messa, n-am stiut ca suntem frati de dinte. Am zis ca doar cu Lucas, mancaiash dintisorul lui. Ca Anelin si cine mai era, Ingrid parca, este campioni, ca e sub 50.
Crishtinutza, imi pare bine ca te-ai linistit macar un pic. Pai cred ca tot de etape o sa avem parte de acum incolo ... . Daca ma vedeai aseara, ma luase plansul de emotie ca i-a iesit dintele. Zici ca sunt nebuna.
Mai, chiar nu stie nimeni dupa cat timp incep sa isi faca efectul anticonceptionalele? Pe prospect chiar nu scrie ca am belit ochii ca la melc si o sa treaca rusii si io tre sa raportez ce si cum.
Lilisor mama .... am urmarit filmuletul cu MARE ADMIRATIE. In primul rand ce frumosi baieti ai. In al doilea rand ce rabdare ai cu Matei alergand pe langa tine pe acolo. In al treilea rand MAAAAAAMA dar faceti gimnastica nu gluma (era sa cad dupa scaun cand l-ai luat de manute pe Adam si l-ai ridicat). Asa faci in fiecare seara? Daca da, dupa, mai respiri? Mai, nota 10, cu felicitari. Mamica eroina, ma mentin la parerea mea. Mai ales ca ... stii cum e. :))) A, si sa nu uit, ce cumintel e Adam la masaj. Ca Matei ma face varza, se face in toate felurile.
Adela, nu esti deloc delasatoare. Nu confunda relaxarea cu asta. Bravo tie, ia uite cate chestii mananca fita. Mamici grijulii suntem toate. Dar la panica tre sa recunoasteti ca ma invart pe langa locul intai daca nu cumva mi l-am adjudecat cumva. Tre sa fiu si io prima la ceva, nu?Cat are Alexia, ca si kg? Eu cred ca e bine 750 ml.
Cristiana, de ce sa ma supar daca zici un adevar?
Meg, deci il pui in fund pe Matei, in scaunul de masina? Eu am scaun dar nu l-am folosit ca am zis sa nu il tin in fund daca nu trebuie.
Nadia, si noi ne gandim la tine.
tonylexa spune:
fetelor si eu am scaun auto dar cand o asez pe daria in el parca s-ar sprijini in picioruse
nu se aseaza invers pana cresc?adica cu spatarul jos pe post de sezut?
tot vine in picioruse
are doar 3 luni si 15 zile si nu stiu daca sa o asez in scaun
mi-e frica de accidente mereu si stau cu o teama cand plecam, mai ales ca atunci cand eram gravida am avut un accident
spuneti-mi si mie cum asezati bebeii, va rooooog
multumesc anticipat
tonylexa spune:
meg si mie mi-a spus dr de injectie daca alaptez, dar cum prinrzesa nu a mai servit laptic la purtator....
dr mi-a recomandat sa fol un sterilet dar inca nu am facut pasul pt ca parca nu-mi vine sa fac asta
cred ca voi lua pastile dar treb sa vorb cu dr despre asta
Catalina spune:
Deci sa incepem (ambii barbati din viata mea dorm tun):
"De ce nu functioneaza?
Acest capitol listeaza unele motive din care o anumita tehnica nu da rezultate la un copil sau la altul:
1. In loc sa urmariti sa stabiliti o rutina, faceti tot ceea ce vre copilul.
2. Construiti obiceiuri proaste crezand ca astfel linistiti copilul - de ex luatul in brate.
3. Nu ascultati cu atentie copilul si nu observati semnele pe care vi le da.
4. Nu luati in considerare faptul ca cei mici se schimba continuu.
5. Cautati o solutie rapida.
6. Nu sunteti cu adevarat dedicati ideii de a face o schimbare. Nu poate merge o solutie daca renuntati usor. Va merge, daca sunteti rabdatori, daca persistati. Copiii sunt diferiti si aceeasi schimbare la doi copii se face in mod diferit si dureaza diferit.
7. Incercati ceva ce nu functioneaza in familia sau cu personalitatea dvs.
8. Nu e nimic in neregula si nu aveti nevoie sa reparati nimic.
9. Aveti asteptari nerealiste.
Urmatoarea data se va recapitula cate ceva despre programul E.A.S.Y.
Pupici, fug la treaba
Daconst spune:
Catalina,pilulele te protejeaza,teoretic,din prima zi cind ai inceput sa le iei.Explicatia ar fi ca tu incepi folia in prima zi de rushi si atunci nu prea ai cum sa ramai gravi.Deci pina cind ar trebui sa ai ovulatia, pastilele si-au indeplinit rolul lor deja si o impiedica.
Eu asa stiu,sper sa nu spun prostii.
Cristiana,multumim de articol.E tare adevarat ce zice acolo:-mie mi-au iesit dintii la 4 luni,deci e ereditar,apoi Lucas isi cam freaca urechea asta pe linga febra 38,diaree si lipsa apetitului.Al meu cit era de mancacios,acum parca nu e el.Nu mai are pofta aia si mananca mai putin.
Mai eu cred ca s-a produs o confuzie,nu Ariana e cu dintisor ci Iarina.Eu asa cred.Deci avem 3 baietei si o fetita cu dintisori pina acum.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)