Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

TONYLEXA, ce fel de scaun ai, in primul rand? In scoica se aseaza normal, si oricum pana la un an se pune cu spatele la directia de mers. Si trebuiesc puse si centurile scaunelului, si centura de la masina (ca sa tina scaunelul pe bancheta).

Putem si noi sa ne laudam ca ne-am format o oarecare rutina, ca vad ca asta trateaza CATALINA acum. N-as fi crezut ca se va formavreodata, credeti-ma!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor inca sant aici

am fost la metro si am cumparat necesarul la firma... ca muream de sete pe aici, acum cred ca ma duc acasa sa incep de la in colt si sa termin in altul adunatul bagajului... carut, patut, paturi, haine, urguiente, farmacie (chiar, daca o apuca ceva pe acolo, macar strictul necesar) pampers, ceai, lapte, sticle, biberoane, ... doamne cate mai sant inca... belea mare cu copiii astea!
imi iau si bona dupa mine... ca altfel, nu mai apuc sa ma odihnesc si eu! promit poze, dar voi nu scriti muuuullltttt, va rog, ca o sa citesc 3 zile si tot nu o sa va ajung!

cristiana, la noi rutina a fost din prima zi... adica dupa mancare era clar scosul aerului, acum nu mereu, atunci da... si deja astepta dupa masa sa o iau popot! seara de seara masaj apoi baie, apoi nani deja stie ce are de facut.... cum o dezbrac - ea deja e gata de masaj!!!

daconst... fata e bine sa fie asa ca la tine, un pic de nemancat, un pic de febra, de marait!!! Ca am auzit ca la altii sant scandaluri intregi timp de 2 saptamani pana iesa dintele.... dar voi asa pe sustache, pak un dinte!

Lore - condoleante

nadia - ma gandesc la tine!

bai ma duc sa ambalez casa la pachet!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Dana, Catalina , felicitari pt dintisor, maaaaaama ce mari sunteti, la mai multi.
Daconst sieu simt "jena" de care vorbesti tu, in interior, dar eu am avut niste frumuseti de rupturi pe acolo, poate d'aia ma doare inca.
aelita, de acord cu tine in ce priveste alimentatia si necocolosirea copilului.
nadia, sa va ajute Dumnezeu si pe tine si pe Lidiutza si ne rugam pt voi.
mirandolina, ca sa infirmam un pic mitul, tati nostru e fumator de muuuulti ani si noi avem un baietel.
mihacarm2002, nu stiu de ce face Eva asa dar si Dari face de cateva zile identic, unde el, imediat dupa baie si mancat, suzy in gura si adormea singur-singurel, chiar dadea semne ca il deranjez daca mai stau cu el. Acum vrea sa doarma, e f obosit, si daca nu il legan nu se culca neam si mai si miertzaie. Nu stiu care e faza, dar descopar eu.
Cristinutzza, l-am pus si eu pe Dari in picioruse cum ai zis tu, prima tendinta a lui e de a pune varfurile si apoi pune si piciorusele, dar are momente cand sta numai asa pe varfuri. Oare o fi nevoie sa-l duc la dr???
pitilache si Dari face de 1-2 ori kk pe zi si e de consistenta moale-pastoasa, cam asa. Nici el nu se intoarce inca, si eu cred ca e prea mic. Spor la pregatirile de botez si f frumoase marturiile.
gabriela_s, bafta la examene si eu zic ca e bine totusi ca ai alaptat si 3 luni si jumatate, decat ca mine, deloc.
loremunteanu, un pupic mare de la noi si pt verii tai, sincere condoleante,si.....multa putere ca sa treaca peste tragedie. Doamne, nici nu vreau sa ma gandesc cum este...
anis, felicitari pt felul cum gandesti si ca esti asa tare si poti sa faci ce e bine pt bb. Am citit de pe vremea cand alaptai si aveai probleme si eu ma rugam sa treci odata peste ele ca sa fiti bine, apropo, ai doua fete superbe, sa-ti traiasca.

la multe lunishoare:

mihnea bb de sraluca

david bb de cristinna

iulia bb de brig adia

riana bb de alinus

matei bb de ioanan

Fetelor va pup, ca plange asta de zici ca e capatul lumii, nu stiu ce are de 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cata, pe prospectul de la yasminele pe care le-am luat candva scria ca efectul contraceptiv apare in 3-4 zile..oricum, e logis ce zice daconst, ca daca le iei din prima zi de CM teortetic nu poti ramana gravi atunci, prefera sa merg la sigur si inca 3-4 zile sa folosesc przervativ.

cat despre scaunul de masina..NU, NU SE PUNE CU SPATARUL PE POST DE SEZUT, DOAMEN-FERESTE! pentru bebei intre 0-9 kg se pune doar cu spatele al directia de mers, iar de la 9 kg in sus se pune cu fata in directia de mers..noi am luat unul de la CHICCO, ca avem niste prieteni care au luat unu chinezesc de prin cora, au avut un accident si s-au rupt chestiile alea de plastic in care erau fixate centurile..bebe nu a avut decat niste lovituri usoare, nimic serios, da oricum..au fost nrocosi.

am fi vrut sa luam scaun cu sistem de prindere ISOFIX, dar sunt infiorator de scumpe si am inteles ca nu ar fi cu mult mai bune.

intreba cineva de caca bebelusilor..al meu, care papa doar san are scune moi, galben-mustar, f f rar cu tente verziu..cam 2-3 pe zi, dar se intampla sa treaca si 1 zi afar caca..oricum, ce stiu eu DIN TEORIE e ca al bebe alaptat exclusiv scaunul poate sa arate oricum..si e acceptat ca normal si 1 caac/saptamna si caca dupa fiecare supt..matei a avut cam in primele 6 sapt caca dupa fiecare supt, apoi s-au rarit.

liuda, vai ce te invidiez!!! am fi iesit si noi in WE asta dar sotul trebuie sa mearga la serviciu si maine..poate sapt viitoare..

mai, vad ca nu mai posteaza oana_bucur, alinatxa, aventura..mai stiti ceva de ele?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

avem scaun auto de la chicco
deci se pune normal, doar inclinat in pozitia cea mai joasa, cu spatele la sensul de mers?
aha
mersi frumos
si nu se sprijina in fund in felul asta?
e totul ok daca o asez asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!

Loremunteanu sincere condoleante. E tragic sa auzi ca se intampla astfel de accidente.

Pako nici eu nu stiam de marturii, pe forum am aflat de ele si m-am conformat! Sunt niste cadouri-amintiri care se dau invitatilor la botez. Daconst, da este poza lu bebe legata de saculet. Le-am tiparit alb-negru si le-am facut un fel de rama din cartonul invitatiilor ramase.

Referitor la scaunul de masina, aici este interzisa circularea in masina cu bebe fara asa ceva. Cand iesi din spital, trebuie sa aduci scaunul ca sa poti pleca cu bebe si o asistenta verifica daca l-ai legat bine pe bebe in el. Noi il folosim si in carut la plimbare.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tony, noi nu am intrebat pediatrul despre scaun, dar m-am gandit ca din moment ce e facut pentru bebelusi de la 0 luni, o fi ok..sa vedem cum o sa ne descurcam la drumurile lungi..deocamdata am facut un singur drum lung (500km) cu bebe, dar in scoica..pe vremea aia insa statea mai bine in scoica si dormea la greu..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Sunt pe fuga...
Am un musafir peste week-end...........mancare, curatenie, etc...

Lilica cand vorbesti cu Nadia sa ne dai de veste despre Lidiuta. Spunei c-o pupam! Nu vreau s-o deranjez si eu cu telefonul...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

PITILACHE, ar trebui sa se dea si la noi o lege, sa fie obligatorii scaunele pentru copii. E infiorator cati oameni vad circuland ba cu copiii in brate in dreapta, ba chiar cu copiii in bratele soferului (va dati seama?), ba copii care stau in spate in picioare intre scaunele parintilor. Toate trei sunt variante care in caz de accident duc in primul rand la ranirea sau moartea copilului. Sa nu imi spuna nimeni ca sunt scumpe scaunele, daca nu poti nou, ia second hand de calitate si in stare buna. Cine isi permite sa plateasca impozit, asigurare, benzina ulei si alte alea pentru masina poate sa-si permita si un scaun pentru copil. Bine ca ne-am aliniat la UE cu toate rahaturile, la asta de ce nu s-au gandit?

RALI, dau aia, am primit alocatia, suntem in bani!!!!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Asadar am considerat ca am asteptat destul si am sunat-o pe Nadia Lidia este bine acum, a fost mai agitata si a plans dupa ce a iesit din anestezie. Acum a mancat (Nadia inca alapteaza) si doarme micuta de ea. Este in gips, Nadia isi face griji despre cum vor reusi sa mai iasa afara, dar ramane de vazut ce ii va explica doctorul. Are de facut antibiotice care necesita spitalizarea cam 3-4 zile, astfel incat Nadia crede ca pe LUni-marti ar putea fi externate. I-am transmis gandurile voastre, pupicii si imbratisarile pe care vi le intoarce la randul ei. Nu am putut decat sa ii spun sa fie tare in continuare macar de dragul fetei si al laptelui atat de pretios pentru ea. O va ajuta in recuperare prin multele beneficii pe care le are alaptarea, fizice dar mai ales psihice. Dumnezeu sa le fie alaturi si sa aibe grija de Naia si Lidia!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput