Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Hello dragutzelor forumiste,

Trebuie sa recunosc si sa ma resemnez ca eu nu pot tine pasul cu voi. E drept ca nu intru zilnic si nu pot sta prea mult ca nu am timp. Nu stiu cum reusesc sa nu am timp, in timp, ce voi aveti timp. Nah, ce fraza cu "timp" am bagat.

Mamicilor si bebelushilor cu probleme le doresc sanatate si sa se faca bine cat mai repede.

V-am vazut bebelacii stand in funduletz sau gustand degetelele de la picioruse, altii itzindu-se de dupa plantutze - sunt frumosi foc. Sa ne traiasca si sa creasca mari, frumosi sa sanatosi!

Mirandolina, referior la curiozitatea ta si a sotzului - tati al nostru nu fumeaza si nici nu bea si avem fetita. Cred ca sunt si alti factori care influenteaza puterea spermatozoizilor cu X fata de cei cu Y (gen aciditatea florei vaginale, momentul ovulatiei si timpul de asteptare al in flora de un anumit tip...)
Cumva deja va ganditi si la ?!

Sper ca maine seara sa mai citesc si eu din urma, ca observ multe lucruri de actualitate si interesante.

V-am pupat si noapte buna! (ce a mai ramas din ea)

PS - maine actualizez si semnatura

Elena
mami de printesica Iulia Ecaterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna seara fetelor!

Nu am mai scris de ceva vreme fiind mai ocupata, mai cu organizarea botezului care va avea loc sambata (daca vreti sa vedeti marturiile sunt aici), ba cu incercarea de a prinde un sarpe de gradina, aghh... si tot asa. Dar de citit sa stiti ca v-am tot citit chiar daca am stat mai mult in "umbra".

Anis asa cum ti-au mai zis si unele fete probabil ca trebuie sa te astepti la CM. Asa a fost si la mine, o secretie albicioasa mai abundenta dupa care a venit perioada. Numai bine la o saptamana dupa ce mi-am pus sterilet. Desi se spune ca daca alaptezi, CM vine mult mai tarziu, la mine nu a fost asa. Nici la primul copil, cand mi-a venit la 3 luni si am alaptat pana pe la 9 luni si ceva, si acum cand mi-a venit perioada la 3 luni jumatate desi alaptez exclusiv in continuare. Apropos de alaptat si de problemelor legate de aceasta, Anis, jos palaria, pentru ca datorita tie am reusit si eu sa strang din dinti la inceput cand sangeram si aveam dureri de ma urcam pe pereti, mi-am zis ca daca ai reusit, trebuie si eu macar sa incerc, si uite ca bine a fost!

Daconst si la noi sunt cursuri de inot, incep insa pe la 6 luni, asa ca la toamna de abia astept sa ma balacesc cu Isabella. Chiar asta toamna cand il duceam pe Seba la cursul de inot, erau intr-un colt si bebelusii si ma gandeam cu jind la cand va veni momentul sa merg si cu bebe. Uite ca timpul zboara. Ah, felicitarei si pentru dintisori si tie si celorlalte mamici cu bebici iepurasi. La primul copil, primii dinti au paraut la 4.5 luni si apoi a fost o pauza, urmatorii de abia pe la 9-10 luni au reinceput. Deocamdata la Isabella nu se simte inca nimic desi saliveaza la greu si isi roade bine de tot si degetele si pumnii.

Aelita si Anis total de acord referitor la mancarea sanatoasa, macar sa le deschidem noi gustul pentru ce-i sanatos ca au toata viata sa incerce ce vor ei mai tarziu. Eu am probleme mari cu baiatul cel mare care vrea mereu sucuri... si daca nu cumpar am mari discutii, asa ca din pacate las de la mine de cele mai multe ori desi nu ar trebui.

Nici noi nu am inceput diversificare, mai asteptam pana pe la 5-6 luni, daca este totul ok cu aptele meu pana atunci.

Catalina am urmarit probleme pe care le-ai avut cu Matei cu kk. Isabella face doar de 1-2 ori pe zi dar este destul de moale. La voi ce consistenta are kk?

In rest, suntem ok, mai dam pe afara lapte dupa ce mancam, ca-i cam haplica, dar de luat in greutate ia bine, asa ca-s multumita de ea. Rade, "vorbeste", inca nu se intoarce pe nici o parte, ii mai aratam noi ce si cum, dar oricum cred ca inca este devreme, ca nu are decat 3 luni si aproape 3 saptamani. Dupa cum va spuneam ne pregatim de botez si speram sa fie bine.

Va pup si sa stiti ca chiar daca nu scriu chiar asa de des, sunt aici cu sufletul alaturi de voi,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nadiutapm multa bafta la operatie Lidiei. iti tin pumnii si ma rog la DD sa fie bine pentru fetita ta.

Multa sanatate,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata, fetele, asa se intampla daca vorbesc inainte sa gandesc sau sa verific. DVD-urile sunt pe alta regiune. Va incerca sotul sa le traga o data diseara sa vaz eu cum si sa vedem daca se pot copia. Revin cu detalii. Miha nu esti departe deloc ca exista posta. Am o listuta mica deja, imediat ce incep sa trag le aveti.

Miha, vaz ca numa matale vazusi mesajul meu despre carte. Ei, nu-i nimic. Zic asa cum am zis si data trecuta: cine vrea sa citeasca sa o faca, cine nu sa sara, voi posta traducerile cu o alta culoare.

Bine mai Anis, eu ma plang de atata timp de diaree la Matei si tu acuma spui ca fetele tale au stat 3-5 zile cu diaree. Imi pare rau ca nu ai scris mai devreme chestia asta. Ma mai linisteam si eu ... . In fine.

Pitilache, scaunele lui Matei deja ma depasesc. Cand sunt tari ca plastilina si galben verzui, cand au consistenta ketch-up-ului si sunt verzi. Variaza f mult. Dar eu zic ca daca nu face multe .... e ok. Ii dai numai lapte, nu? Eu zic sa stai linistita dar daca sare de 4 scaune, suna la doctor. Sau daca are muci in kk.

Haideti ca plange dintosu de foame.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

mihnea bb de sraluca

david bb de cristinna

iulia bb de brig adia

riana bb de alinus

matei bb de ioanan

catalina deci a spart acolo unde mi-ai aratat? cesa zic: felicitari si cat mai putina durere si maraiala la mateiashu.

plec la electrostimulare, vb mai tarziu

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu Marina, nu acolo. I-a iesit unde trebuia, in partea stanga jos, in dreptul nasului sa zic. Nu stiu cum se numesc dintii aceia. Kate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

catalinafelicitari pt dintisorul lui matei!!!!sa stii ca la bebei toate schimbarile astea se pot vedea in kk!e adevarat,mi-a zis si mie dr.poate parea ciudat,dar asa ne dau ei informatii despre starea lor :modificari de kk,pipi sau urlete.
mi-a mai zis dr ca exista si "falsa constipatie",ca sunt bebei care sunt hraniti normal dar faca kk la cateva zile pt ca au un sistem digestiv precoce si digera mai bine alimentele.se poate...

anis sunt de-acord cu ce zici tu despre alimentatie,si eu mi-am propus sa o tin pe genul asta de alimentatie,macar pana o ajunge la gradi,scoala samd si va fi mai greu de controlat.mezelurile si ciocolata in exces pot duce la dereglari hormonale,mai ales la fetite.cred ca ati auzit de fetite care au menstruatie de la 9-10 ani sau incep sa le creasca sanii.eu am fost un exemplu de copil hranit aiurea..............si la 11 ani deja aveam ciclu si acnee.ca sa nu mai spun ca intotdeauna am avut o problema cu tendinta spre ingrasare si mi-am format niste obiceiuri alimentare f proaste cu care ma lupt si acum.asa ca pe fetita mea imi doresc sa o protejez cat mai mult de neplacerile astea.mai bine sa planga acum ca nu ii dau bomboane,dar sa stiu ca o sa cresc UN ADULT SANATOS.
din punctul asta de vedere am un dinte impotriva alor mei,pt ca nu au fost atenti la ce mananc si nu s-au preocupat sa ma trimita sa fac un sport ceva (am fost mereu cu greutate peste medie).abia cand am ajuns eu pe la 15 ani m-am inscris singurica la dansuri si aerobic (si asta cam pe ascuns pt ca ei puneau mare accent pe scoala,sa am timp de scoala,sa invat samd............).

danape mine nu ma mai doare "jucaria" cam de cand mi-a scos dr firele la spital.m-a mai durut cand am reluat activitatea sexuala,dar asta de vreo 2-3 ori ,iar acum e iarasi trai pe vatrai
oi avea eu noroc ca m-am refacut repede(desi a fost si ceva ruptura pe langa epizio),o fi mesterit dr ce trebuie pe acolo,cine stie...auzisem o gramada de povesti horror ref la refacerea dupa epiziotomie ,ba ca te mananca de mori,ba ca nu iti poti face nevoile ca omu normal,ba ca abia dupa nu stiu cate luni poti sa ai contact sexual normal,fara dureri,etc...

referitor la alaptat,eu mi-am tras de sani aproape 3 luni si jumatate,am tot vrut sa nu ma opresc pana nu incep cu alim artificiala,nu am reusit.sunt sigura ca ceva,undeva am gresit in alapat,si de asta nu am avut lapte suficient.sau poate asa "darnica" a fost natura cu mine.am incercat tot felul de remedii,plante,ceaiuri,medicamente,am pus bebe des la san,m-am muls...:(
la mine cred ca s-a produs greseala in primele zile,cand de gura familionului, ca "infometez copilul ",i-am dat completare cu bibe.trebuia atunci sa o fi pus la san cat de des puteam,sa nu cedez in favoarea biberonului,si sunt convinsa ca mi se regla si mie lactatia si poate alaptam si pana peste 6 luni chiar.
imi pare rau ca nu mai alaptez,imi era in primul rand draga ea la san,dar acum ce naiba sa fac...

va pup
luni am iarasi examen,of...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

[b]cata,se poate copia si mama dividiurilor...exista softulete...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

acum am citit si eu la cap celalalt despre operatia lidiei!
nadia,imi inchipui cat de greu va este ca parinti sa luati o astfel de decizie,dar daca asa sunt sanse mai mari sa aiba un mers normal...
va urez succes si sa se refaca repede ,sa fie sanatoasa si alerge in voie!
hehe,sa vedem peste vreo 5-6 luni care mai de care o sa incepem sa ne vaitam de sale,de cat o sa stam aplecate dupa bebei...eu nu prea am de gand sa ii pun ham din ala,o fi mai comod decat sa te apleci,dar mi se pare cam brutal pt umerii copilului (pana pe la 1 an si au oasele f moi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mirandolina noi avem o superbitate de fetitza si tati al nostru nu e fumator..deci la noi cade teoria asta.

cata e un incisiv. sper sa nu gresesc.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput