Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Nu, DANA, e al doilea, asa ca a mers mai repede ca nu am mai avut emotii!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Nelipsita mea interventie la ceas tarziu in noapte
Dana, Catalina - felicitari pentru dintisori! La mai multi si la cat mai putine dureri!
Si eu tind sa cred ca putina febra (la Lucas) si putin mai multa diaree coincisa cu diversificarea (la Matei) au fost semne ale dintilor. Acum si informatia asta e dezmintita uneori de doctori, ramane de vazut cum va trai fiecare copil evolutia dintilor.
Catalina ti-am dat PM.
cristiana - imi amintesc ca ti-a mai raspuns cineva referitor la reflexul copilului de a inghiti ceva la lingurita. Acesta nu e format, de aceea indiferent de varsta la care incepi diversificarea, bb tot asa va face pentru inceput. Trebuie ceva rabdare ca sa reuseasca, dar trebuie sa te opresti doar daca bb plange, protesteaza, are senzatii de voma (pe care la varsta asta nu le disimuleaza, sper). Acestea sunt semne de disconfort si evident nu poti continua.

Asadar avem deja 4 iepurasi: Anelin, Iarina, Lucas si Matei! Sa vedem cine urmeaza!

La multi ani sarbatoritilor zilei!



Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk si eu tot ultima cu diversificarea.
Deci vin uratii..de n-ar mai veni.

da, mi-a scris madam Musat, ca eu am zis ca o ajut cu siteul etc.Nu am avut timp sa-i raspund atata tot.Dar am sa ma implic cat pot pt ca merita, dovada eu alaptez exclusiv acum..desi a fost f greu.si am ramas si cu sfarc putin cipit, de la rana..da asta e.
Sa stii ca daca ma uit in urma, nici nu imi sa cred ca am rezistat.Am primit multe mesaje de la fete de pe forum..si asta m-a ajutat f mult.
Ideea e ca daca eu am putut mai pot si altele.Si daca pot ajuta cum sa nu ,cu mare inima.Transmite-i salutari si pupici de la mine si s a ma ierte, cum imi fac timp ii raspund.


*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Multumim pentru urarile adresate Alexiei. la noi cheful e in we. de ieri suntem in show cu fetele. care mai de care ciufu. Antonia nu mai doarme cum trebuie, e ciufu, se arcuieste toata si tipa. or fi dintii ca are gingia umflata. sper sa fie asta si nu altceva pentru ca sapt viitoare facem vaccinul de 4 luni.
va pupam si scuze ca nu mai intru dar nu mai apuc sa fac mai nimik.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CAt despre eruptia dintilor, la amandoi copii, gingia inflamata, eruptia debuta cu febra, la Ingrid pana in 38, la Iarina a atins si 39, diaree la amandoua..papa mai putin , maraiala cat cuprinde..ale mele nu prea au avut bale rau..dar muscau si cam la 7-10 z dintele sparge gingia.Episodul cu doiaree tine cam 3-5 z..dar fiecare copil e diferit.



*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mai aveam un mesaj ..scris la celalat capitol..si cum se pare ac n-am somn..desi sunt franta de oboseala ,il aduc aici

aelita noi suntem pe aceeasi lungime de unda si te inteleg.
Asa ca idee, Ingrid are 1an si 10l, nu a mancat niciodata o ciocolata, am invatat-o sa prefere fructele..daca are un fruct si ceva dulciuri , ea ia fructe.Nu a mancat decat de vreo 3 ori pufuleti, sare a mancat prima data, dupa un an..putina sare in mancare..de spalat pe dinti o spal de la 5 luni.nu mananca prajit nimik, doar ulei de masline in mancare..nici un fel de suc din comert, doar naturale. Si multe.Nu e o fita..atata timp cat pot sa ii controlez mesele, de ce sa i-au in parc biscuiti si nu o canita cu cirese de ex.Deci poti sa iei cum ia toata lumea, dar poti lua lucruri sanatoase.
Chiar La Ingrid pe la 7-8l mergeam in parc cu morcovul crud..ea rodea morcov, ceilalti pufuleti,,sau cine stie ce minuni.
Dupa cand nu am sa mai pot sa o controlez o sa manance ia si destule chimicale...dar am o sansa ca prin startul cu alimentatia sa aleaga si ea lucruri sanatoase..si sa se faca ca o educatie a alimentatiei..cel putin asa sper.

Sa nu dati cu rosii eu va spun cum fac si am facut..ca e mai bine sau nu..pentru mine asa e bine.





*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

anis nu stiu de ce lumea vede fitze cand vrei sa ii dai o alimentatie corecta copilului tau.
eu nu am o alimentatie corecta si sunt un dezastru la mancare,dar asa ca si tine,cat pot sa o controlez ,cativa ani macar la inceputul vietii ei ,am sa ii dau ceea ce stiu ca ii aduce ceva bun ,nu doar sa ma distrez,nici sa cred ca vai pofteste copilul...

nu sunt din cele exagerate sa tin copilul intr-un glob de sticla,nu mi-e teama la orice pas ca se imbolnaveste copilul,nu il infofolesc,nu dau cu spirt pe clante ,nu interzic lumii sa il pupe,il iau in aglomeratie de la 3 zile...deci nu fac aprte din mamicile disperate.
dar alimentatia mise pare un lucru prea serios ,in secolul viteza in care traim,in care anorexia e in floare si alte dezechilibrari nutritionale.

nusunt de acord nici cu cei care vad in toate produsele "otrava" ,ca si asta e o boala.
dar exista un echilibru pt toate.

din cate povestesti tu de cand ne stim pe forum,mie imi place cum ai crescut fetele!




SA CREASCA MARI !

Alexia si Daria
Ana Patricia
David-Mihai(HARICLEEA)
David Cristian(cristiana70)
Timeea Ioana
Erik Lucian
Rares Cristian
Rahela Daria cleopiciuuuuuuuuuu
Mihai Alexandru
Robert Andrei
Amalia,
Eva Victoria,
Vlad Gabriel
Andra Elena
Mihnea-Gabriel
Alex-Arianna
Letitia-Ioana
Ariana-Iulia
David Cristian(cristinna)
Iulia Andreea
Matei Nicholas
Riana~Antonia
Evelyn Ingrid
Raisa Maria
Magda,
Alexia Ioana











S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, am vazut toate pozele! Roni e un scump, dar cel mai mult mi-a placut cum se uita la tine aici

Catalina, eu as prefera sa scri in timp ce traduci ca daca pui in mail comun sigur nu voi citi desi o voi salva. Nu iti spun ca as vrea si DVD-urile dar cum sunt prea departe... soarta ce sa fac!

Gabriela, succes la examene!
megbeng, bine ca mi-ai zis ca Tv-ul e nociv pt ca de vreo 3 zile la baie il tin pornit ca am observat ca Eva se uita curioasa. Asta e, dar tocmai incepusem sa mai vad si eu cate un film.
nadia, pt ca Dumnezeu sa iti de-a putere si sa fi convinsa ca operatia va fi un succes! pe Lidiuta si pe mamica ei!

Albinutzza, ce mult isi iubeste Luca surioara!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mai e un iepurash mic: Arianna!

V-am zis eu, mai fetelor, sa stati domol cu ceceniile?

Acum sa ne jucam un pic de-a distrugatorii de mituri: 1. iepurashii cu dintishori timpurii - spuneau katy si messa zilele trecute intr-o discutie separata ca motivul pentru care dintii pot aparea mai repede ar fi calciul bine asimilat in timpul sarcinii - din lapte, brinza etc. Mamici cu iepurashi, voi mincati multe brinze?

2. Asta chiar il cred mit - parerea mea: taticii fumatori au mai multe sanse sa produca fetite decit baietzei. Ia sariti cu sondajul fetele, va rog! Si al meu barbat va roaga! Suntem amindoi curioshi.

Cristina, suferinta fetala se refera la o problema dobindita de bebe in viata intrauterina. Cit despre fricile copilului, nu stiu daca se sperie la nastere, dar cu siguranta memoria lor e de scurta durata la virsta asta

Somn usor. Noi iar am dus o batalie crincena cu colicii

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

mirandolina, sotul nu fumeaza si avem fetita. Insa stiu 3 tatici ce fumeaza f. mult si au baietei. Eu stiam ca cei care consuma alcool au fetite, insa si aici pot contrazice cu exemplele de mai sus si foarte multe altele.

Ieri si azi am avut o mare problema. Eva nu mai vroia sa adoarma decat in brate. Nu inteleg de ce pt ca de obicei isi cerea suzeta, isi punea manuta pe fata, isi aseza capul intr-o parte, murmura ceva si adormea singurica. Acum, dupa baita+ alimentare, am pus-o in cosuletul ei, i-am spus noapte buna, am pupat-o pe burtica si am plecat din camera. Ma asteptam sa o aud hahaind insa nimic. Cand m-am dus sa o verific, era cu degetzelul in gurita si cu ochii tinta la vaporasele si masinutele de pe imprimeul cosuletului. Cand i-am scos degetzelul si i-am bagat suzeta mi-a tras un zambet de m-a topit.
Ma tot intreb de ce ziua nu vrea sa doarma decat leganata? Cred ca e din cauza ca ziua doarme intr-un patutz in alta camera si doar noaptea o pun in cosuletul in care doarme de cand s-a nascut. Sau poate din cauza ca am schimbat mobila prin casa si prin patut vede, pe cand din cosulet mai greu?

Dana, Catalina, felicitari pt dintisori! Ce bine ca nu au suferit bondareii!

Cristinutzza, azi (la o ora mai rezoabila) o voi pune pe Eva sa mearga si am sa iti spun cum e! Nici dr. meu nu i-a facut un astfel de consult la controlul de la 3 luni, insa era cel de familie. Sa o mai duc si la un pediatru?

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput