Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
Fetele, deci: the latest news:
Am vb cu dr Badiu si el mi-a zis sa ma prezint la spital la camera de garda (deci NU m-a chemat la cabinetul CMU pt consult si confirmare de membrane rupte) si daca cei de acolo considera ca e cazul, ma vor interna si ulterior il vor anunta pe doctor.
O sa mai astept totusi vreo 2 ore ca sa vina tati cu M de la cresa, sa-l lasam la soacra-mea (daca o fi acasa) si pe urma vom merge la spital. Tineti-mi pumnii. Am emotii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2
Megg spune:
Shobo, o dam din toamna, la programul mediu (8-14), s-o ia ai mei la pranz si sa doarma cu ei. Dar masa sa o aiba acolo, ca se plimba maica-mea cu castronasele dupa ea sa manance 100 de grame de mancare... sper sa se antreneze cu alti copii la masa.
Daca ne reuseste mutarea in timp util, as duce-o si in august, macar 2 saptamani, pentru ca vara e program mai lejer (fara activitati) si vede si ce inseamna. Stii, daca merg toti de la 1 sep., unii mai plang dupa parinti, ii antreneaza si pe altii.... nu stiu... ea e cam sensibila.
Daca nu merge treaba, o retrag si o mai las acasa, dar vreau s afiu optimista.
adita spune:
vreo veste de la Liviana?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Witchie spune:
Eu cred ca Liviana a nascut! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...
bubu05 spune:
Mamaaa, ce citesc aici!
Liviana, nastere usoara, daca nu cumva tii deja puiul in brate! Mi s-a zbarlit parul!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
tomasa spune:
Am vazut la mamicile de mai-iunie ca Liviana a nascut azi-noapte!!!
Felicitari, Liviana!!! Sa va traiasca Bogdan, sa fie sanatos si fericit si sa va aduca multe bucurii!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22s fix
crinuta spune:
Hai Liviana, ca ne dai emotii. Sper sa ne transmita prin cineva ce si cum.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm