Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Liviana, cred ca tine de varsta si de stabilirea limitelor. Poate la voi crizutele s-au acutizat cu aparitia fratiorului, dar cu rabdare din partea voastra vor trece.
Nasol ce spui tu acolo despre tandemul Tutnaru-Iosup.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

arunc si eu un ochi in fuga - din mare lipsa de timp;

Crinuta, sint pe aici prin zona, apuc sa mai citesc in fuga dar de scris nu...
Vacanta placuta si un sejur cit mai reusit. cite zile stati? este si tati cu voi?

Ixxi, ma bucur nespus pentru tine; pentru fericirea ta si suportul nostru trebuie sa o punem de o intilneala cindva...si de ce nu, o invitatie la nunta??

Megg, felicitari "pentru accident"! sa dea dzeu sa fie un copil sanatos, frumos si fericit.
as vrea si eu un accident din asta, ca altfel nu prea am curaj...

Erica, ah ce ma doare spatele...
pe bune!

Bubu, a fost super in vacanta, nu=-i asa? cite zile ati stat? frumoase pozele, iar tu esti ff slaba. ai mai slabit?

si noi vom pleca luna viitoare in grecia pt 2 saptamini, abia astept. sper sa fie si la noi totul in regula, sa nu avbem probleme si sa ne distram. Erica, abia astept sa vii sa imi spui impresii de acolo. eu am un pont: cineva din familie a stat anul trecut acolo si a avut de ales intre hotelul principal si bungalow; a ales bungalow si a fost super, iesea direct in gradina aia superba, avea axact 30 pasi numarati pina pe plaja, si era mai intim decit in hotelul mare. sa ceri sa vezi ambele variante.

ana-maria, vacanta placuta si tie. unde mergeti?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Dana, daca tot te oferi pt masaj, eu stau aproape de tine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta si Ana Maria, distractie placuta la mare, vreme frumoasa si sa va relaxati!

Patri, am stat 7 zile si sa stii ca nu am slabit, doar m-am pozat la indemnul "suge burta" hi-hi!

Liviana, ce povestesti tu...ma ia cu fiori...

Amo, ce dragut si hotelul din Creta! Distractie placuta si voua!

Ubi, super tare faza cu vrajitoarea! Pe mine cand m-a vazut Vlad la mare cu palaria roz mi-a zis: Mami, te-ai facut vajitoaie??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ixxi, Felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fii fericita!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si eu vreau masaaaaaaaaaaaj

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Moaaama ce de cliente am!? Si nici n-am deschis inca sala!
Fetele care vreti sa veniti, scrieti-mi PM/mail/YM.

Liviana, nasoala situatia pt cei 2 medici!

Lavinia, tu ai mers si la sauna la salonul acela? De care au si cum e? (cu sauna eu nu-s prea lamurita)

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

crinuta,ana maria si tuturor fetelor care pleaca in concediu,vacanta placuta!noi o sa plecam pe undeva prin iulie pe litoralul nostru.fetelor,ieri am luat analizele de la medlife.toate analizele de coagulare mi au iesit bine,anticorpii antifosfolipidici au iesit negativi,dar fetele pe forum mi au spus sa nu mi fac sperante prea mari,pt ca e posibil ca valorile sa se modifice in tp sarcinii.din pacate,la cultura de col mi a iesit iar inf cu e coli,asta desi am facut tratam o data.toxoplasma,listeria,brucella,richetti,micoplasma,ureeaplasma,astea au iesit toate negative,la chlamydia mi a iesit igg pozitiv,iga si igm negativ.ceea ce nu inteleg eu e ca eu am mai facut acum 3 ani jumate tratam tot pt acest igg pozitiv la chlamidia si cand am repetat analiza,se negativase...e posibil sa fi recidivat?iar la citomegalovirus a iesit tot igg pozitiv,iar la igm scrie echivoc.are cineva idee ce inseamna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

monalac, imi pare rau ca nu stiu sa te lamuresc. iti doresc sa fie bine si sa-ti vezi visul implinit

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

'Neata,

Multumesc tuturor de urari

Liviana, nasol ce spui tu acolo... eu am programare la eco la Iosup sapt viitoare... Ce naiba sa fac? sa merg in alta parte?
Patricia, cu siguranta nu ma hotaram prea curand fara "accident".
Ubi, la fiica-mea au succes picaturile Metroclopramid pentru raul de masina, dar practic nu actioneaza asupra raului de masina, o sedeaza si doarme... daca gresesti doza (pui mult) pot fi efecte f nasoale, d-aia nu prea am incredere in medicamentul asta, dar e util deocamdata... Am auzit ca ar exista niste exercitii de echilibru care duc al inlaturarea raului de masina (asta tinand de urechea interna). Trebuie sa ma interesez, dar nu stiu cine se baga la copil asa mic care nu asculta de "antrenor".
Erica, nu i-am adus inca pe ai mei, sunt in curs... adica am facut precontract si astept ok-ul bancii.

Concediu placut celor care plecati in perioada urmatoare!

Mergi la inceput