Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 30
lbelciug spune:
Megg, poti sa te duci la Iosup, dar la cel mai mic dubiu te-as sfatui sa repeti ecografia la alt doctor. Pt urmatoarele ecografii ti-o recomand pe dr Adela Dinu de la CMU Clucerului (sau dr Pop - din auzite ar fi f bun). Eu la dr Adela am fost dupa ce Iosup ma speriase ca bb nu are lichid in vezica urinara. E f comunicativa si super ca om. Ecograful ei e mai performant, adica e 4D si in cazul meu a estimat f bine greutatea lui Bogdanel.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
V. Erica spune:
Patricia, multumesc pt. pont. Asa auzisem si eu...
Tu cum faci cu articolele de plaja (colacei/vestutze etc) le iei de aici sau de acolo?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
BESTUTZA spune:
Liviana,nu stiu ce sa zic de Iosup si Tutunaru!E intr-adevar ff grav...sunt curioasa ce spun ei..in cazul meu au fost amandoi mult decat ok...
Eu pe Tutunaru l-am gasit in cautand pe net despre antifosfolipidic,iar articolul scris de el era la zi cu tot ce citisem si sintetizasem in materie sindrom...era "beton"
plus ca mai e o chestie de "feeling"..eu am avut incredere in Tutunaru fara sa il cunosc personal-desi e greu sa creada cineva asta...-in conditiile in care informatiile pe forum despre el nu existau...la fel cum "ceva-ul" mi-a spus ca "nu "in cazul dr Anca-desi avea nuami plusuri pe recomndari!
A fost dr care mi-a raspuns la intrebari, care nu s-a asezat la birou si nu m-a ironizat prin aprecieri de genul:"n-oti fi mai instruita decat dr Anca care v-a recomandat Clexanul,ca doar de asta are ochelari!-in sensul ca a studiat f mult"--un alt dr celebru consultat in materie sindrom!
Dupa toata apologia mea ,analize facute in doua locuri la 1o minute diferena ca sa inlatur dubiile de laborator,mi-a zis zambind "imi place cand am paciente instruite-tr sa uramrim evolutia sarcinii..si intervenim cu clexane dc e cazul" ,a facut iar niste corelatii pe analizele de sange si am plecat de acolo linistita ,nu bocind ca pe salile Fundeniului-"dc nu vreti sa faca embolie pe masa de nasteri saftuiti-va sotia sa faca tratamentul!"
Stiu ce inseamna tristetea,neputinta,dispererea,ce-i drept nu la cotele colapsului..
oricum pt mine a fost si ramne o poveste reala,ff frumoasa...si toate amintirile despre momentul in care i l-am incredintat pe Tudor imi sunt atat de vii de parca s-ar fi intamplat ieri...
In momentul ala asa am simtit ca Dumnezeu si Tutunaru merg pe o cale...poate e mult spus si in situatia de fata sunt desueta, dar nu ma pot ascunde si tacea...
Nu mi-a spus ca vom invinge negresit, nu mi-a dat sperante ca am nimerit la dr Invincibil , dimpotriva m-a informat ca o sarcian pierduta-asa cum era riscul in cazul meu- e determinata de multiple cauze ,dar el va face tot ce e omeneste posibil sa am copilul!Si in momentul ala am simtit ca fraza aia are continut!Nu vorbe goale, nu ironii inutile, nu superioritate nejustificata !
Am plecat din spital si mi-aduc aminte ca se sfarsea anul scolar ,mirosea a tei, ne tineam de mana si nu ne venea a crede ca sabia de deasupra gatului nostru se asezase frumos in teaca...
Sotul meu imi spunea atunci ca e uimit de cat de linistiti suntem si de atunci pt noi devenit Dr MINUNE!Sotul meu nu vroia sa scape nici o intalnire..imi spunea ca pleaca super pozitiv...
ma gandesc acum dc as fi in locul lui KAy..ce as face ..primul impuls este ...dar nic nu stii ..durerea este fara margini mai ales cand te gandesti la viata copilului...
Despre Iosup..ce sa spun..mi s-a parut extrem de atent...atunci..timpul face sa schimbe oamenii ,rutina sa te demotiveze, vigilenta sa scada...sigur asta s-a intampalt in cazul amndorura...
stiu ca nu e normal,stim ca acolo sunt vieti,dar noi tr sa fim ff implicati in situatie si exact cum ai zis tu , in cazul in care simti ca ceva nu e in regula,sa reverifici, sa reanalizezi..
Nasa mea a facut echografiile la amandoi copiii, verisaora mea al fel,eu ...
LA 12 saptamni le-a spus amandorura sexul, lui de Tudor hipotonia rinichilor..
stiti ca si eu la Ilinca am avut o tresarire cand mi-a dat poza cu pata pe inima ..nu mi-a zis nimic ca ar fi in neregula ..am fost cu ea la Tutunaru..a zis ca e bine...ce sa spun..Toti suntem in mana lui Dumenzeu , mai mult decat in mana medicilor...
Monalac,succes mult ..eu stiu ca igg pozitiva inseamna ac ai facut boala si ai imunitate,deci nu mai exista risc de contaminare.
Petrecere frumoasa concediantelor!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, nu o sa iau, am inteles ca sint acolo tot felul si nu sint scumpe, chiar si prosoape de plaja am sa iau de acolo cred.
Asa ca cel putin galetuse, colace si alte cele nu le iau de aici, caci si asa sint la bagaje si nu mergem cu masina, ci cu avionul.
Eu una abia astept. dar mai am mai mult de o luna..
Patricia si Rebecca (05.02.05)
monalac spune:
bestutza,tare frumos ai scris,ca de obicei.apropo,ce predai?romana cumva?eu am terminat filozofia,dar am predat cativa ani si romana,pt ca nu mi gaseam post pe filozofie,iar acum,sunt studenta la llr,dar la invatamant la distanta!fetelor,eu sunt intr o mare cumpana/am aflat ca injectiile de clexane nu se mai dau gratuit,asa ca daca ramana insarcinata si am totusi sindrom antifosfolipidic,va tb sa le cumpar,dar eu n am 100milioane!!!ce sa fac?ma gandeam sa fac un memoriu adresat ministrului sanatatii.
lavinia345 spune:
Erica eram datoare cu un raspuns.La sauna nu m-am dus,mi-e frica ca nu o sa pot rezista in aburi.E o sauna din lemn si o pune in functiune de 2 ori pe saptamana,intra cam 3 persoane in ea din cate am inteles.
Eu sunt in curatenie generala,mut mobila prin dormitoare,spal covoare atat cat pot,in cada,adica doar pe cele mici.Restul incerc sa le duc la o spalatorie(de masini).
lbelciug spune:
Buna fetele!
Sunt foarte incantata! Mi-am facut wrap si azi l-am pus in functiune. Am pus si poze noi in linkul din semnatura!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
BESTUTZA spune:
Neata!am intrat sa vad ce face micuta Sonia..si am trecut si pe la voi..Sunt asa de marcata de suferinta asta...
Monalac,multam..nu, nu predau romana!Mamam mea a facut romana-germana..poate undeva s-a transmis... "genetic!"!
Of,vezi ce faci cu injectiile ,stiu ca atunci cand imi fusesera recomndate nu se dadeau gratuit si abia dupa un timp s-a reglementat situatia!
Megg,felicitari Sa dea DD un copil sanatos si norocos !
Liviana!Super ti-a iesit!Chiar ma intrebam dc iti e comod dupa cezariana!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
bubu05 spune:
Fetelor, ce faceti pe canicula asta?? Eu am lucrat in we si sunt cam obo...Nu mai zice nimeni nimic??
Sambata este nunta surorii mele, mi-am pregatit rochita si abia astept!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
danielai spune:
Erica, daca nu-i prea tarziu, in mag Victoria erau anul trecut costume de baie masuri mai mari.
Noi am fost la munte, copilul e bine, dar eu am facut o criza de bila cam naspa. Se pare ca vom ramane fara bona, probabil ca de suparare mi s-a declansat...