NU-mi vine sa cred ca nu ati deschis capitol nou.
Noi plecam maine acasa. Aici e bine, hotelul e super, acum sunt la net cafe, dar prin august tot planuim o escapada scurta in Bulgaria.
Rayan e bine, vorbeste mult, s-a facut iubit. Azi a intrat in camera menajerelor de la etajul nostru si a zis " buna ziua", iar in apa, in piscina mare, cand e la mine in brate si ne ciocnim cu altii spune" paldooooooon". E un scump si jumtatate.
Aici este gradinita hotelului si l-am dus in fiecare zi. S-a jucat, a colorat, a construit.
Aaaaaaaaa, si mai nou canta un cantecel, iar cand termina intreaba " acut" (de la placut) si bate singur din palme.
A, si alta faza: joaca un teatru frate de nu se poate. Daca vrea ceva, de ex. bombonica si nu ii dam, se ia cu mana de cap si zice " ma doaie capul"... adica trebuie sa ii dam bombonica, sau ce vrea el, pentru ca il " doaie capul".
E tare de tot la teatru, ne face sa radem toata ziua.
Vorbeste mult, faze sunt multe, dar nu am acum timp sa le scriu pe toate.
Hai ca m-am lungit. Baietii mei dorm in camera, iar eu ma pregatesc sa fac baie in piscina.
Am stat doar la piscina, la mare am fost doar in plimbare, insa baia si statul la soare le-am facut aici, ca si multi altii.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
stiati ca a nascut Gabi?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
a nascut ieri GABIU, un baietel sanatos....revin cand am mai multe detalii
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas