Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

tomasa, felicitari pt fetita !
liviana, multa sanatate mamei tale si tie putere sa treci prin toate !
ubi, cintecul asta are prindere la copii (si bunici), ai mei l-au invatat pe gabi si cinta si gesticuleaza impreuna, sint tare haiosi. gabi maninca boabele de mazare si chiar de fasole daca are chef. cu olitza stam f pros, o refuza in permanenta, cind vede una in poze ii spune "pipikk"
kris, ce istorii ingrozitoare spui tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana noi iti tinem pumnii in continuare!! Multa putere ca trec toate si vin cele frumoase!!

Tomasa felicitari pentru printesa!!

Bestuta, cred ca asta e fericirea, sa te uiti la copiii tai!!

Erica lasgna, oau.. ce bun!!

Noi plecam la munte azi, speram sa nu ne ploua foarte rau!!! va pupam si ne mai auzim luni cu forte proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bestutza, ca de obicei, redai sentimentele in vorbe minunate! Iti multumesc pt incurajari. O intrebare (nu mai stiu daca ti-am mai adresat-o sau nu): cand Ilinca plangea noaptea din cauza colicilor, Tudor cum reactiona? Banuiesc ca ii deranja si lui somnul, nu? Minunate duetele tale! Sa-ti traiasca, mamica fericita!
Kris, multumesc si... chiar ca m-ai speriat cu relatarile despre furtul copiilor. Oricum noi nu-l scapam din ochi pe M caci la cat de speedy este, ar fi prea riscant sa nu-l urmarim macar cu privirea. Cred ca cea mai buna paza e sa-i supraveghem pe micuti non-stop si sa nu-i lasam cu strainii, nici macar cateva minute!
Catiflo, AnaMaria, va multumesc si voua pt incurajari!
Azi am o stare naspa, parca m-a calcat trenul. Ma dor toate cele si ma misc ca un butoi. Mi s-au umflat picioarele, noroc ca la apa rece se mai dezumfla. Abia astept controlul de luni sa vedem daca am avansat spre nastere...
Patricia, ce mai face Reb? Mai scrie-ne care e starea ei. Banuiesc ca e mult mai bine.
Amaya, tu? Hai poate reusesti sa gasesti cateva minute sa ne scrii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salutare si de la noi.Am o lene ingrozitoare astazi in mine,nu stiu ce as putea face sa ma"trezesc".Situatia politica e naspa in zona,acum 2 zile a fost un atentat cu masina bomba chiar in zona noastra si deci mi-e frica sa ies din casa.Desi astea se intampla doar noaptea,tot nu ma simt in stare sa ies la plimbare ziua.

Ubi,distractie placuta la munte!

Cred ca o sa reiau si eu operatiunea olita,acum ca a aparut iar soarele.Eu am prestat aseara o budinca de macaroane cu branza si stafide si ananas,foarte parfumata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Megg, parca tu intrebai de gradi? pai cea care-mi place mie cel mai mult este pe bvd. Timisoara, cum vii dinspre Plaza si treci de intersectie, prima str pe dr in spatele primului rand de case de la Timisoara. sper ca am explicat bine. se cheama Degetica si au si site degetica.ro parca. acolo e si harta care arata exact unnde sunt. pb e ca e cam scumpa... insa vom vedea. noi am vrea prin iulie-aug sa incercam.. dupa ce ne intoarcem din vacanta.

Danielai, multumesc frumos pt sfat cu reductorul, am sa masor bine vasul de wc, bine ca mi-ai zis!

Bestuzta, ti-am vazut perechea MINUNATA!!! m-au topit ce mai! poza nde dorm amandoi cu degetul in guritza este MORTALA!!!! iti vine sa-i mananci..

Tomasa, FELICITARI pt fetitza!!! ti s-a indeplinit dorinta, ai vazut?! sa fie sanatoasa!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

M-am invrednicit si eu si am pus niste poze cu Natalia.

http://family.webshots.com/album/559177124sQGuNB

Am vazut si eu ingerasii Bestutzei!Sa fie sanatosi,ca frumosi sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Abia acum am reusit sapun si eu pozle cu duetele "crescute"!

Lavinia..mamaaaaaa ce mare e.. !Asta e pardoxul cand sunt mici vrem sa ii vedem mari si invers!Acu imi trecea prin cap ca mai e haaat, pan o vad pe ILinca asa!Iar poza cu ciresele...

Liviana,Cat avea Ilinca crizele de colici am stat la mama pt ca era mamamie cu fractura de femur!

Ea avea program fix:10 seara -2 dimineata!o data asa de tare a fost ca am iesit in curte ,gandindu-ma ca o ia aerul rece si se mai calmeaza -o portie pe la 4,5 dupa masa!

Cand ne-am mutat acas Tudor era obisnuit si chiar dc plangea o ora nu se trezea!S-a mai intmaplat cand erau concertele super lungi sa mai apara Tudor in usa,dar mergeam eusau tati cu el si se culca la loc in toiul concertului!

kris ,nu stiu ce sa zic ..eu de la experienta cuTudor in studentesc cand mi l-a luat unul din brate,eu crezand ca e de buan credinta si pe urma incepuse "ce doamn ,ce credeti ca eu fur copii?"de mi se ridicase parul pe ceafa =l apropriu- am avut mare grija!

Dar am observat ca ff multi "etnici"se apropie si ma intreba cat are Ilinca si vaaai cat par are si vaaaaaaaai ce frumoasa e, si ptiu..de nu stiu cum sa fug mai repede!

IN 331 eram zilele trecute si unul de m-a ingrozit tot statea pe langa noi si ma intreba de fata !Io-i raspundeam cu spatele,imi faceam de treaba cu Tudor..Ilinca era in carut ,legata...lume in autobuz...Acu nu vreau sa fiu paranoica ..dar incerc sa ma feresc cat pot!

EU in delirurile mele,speriata fiind, cred ca pot fi filiere din astea...un copil mic furat,instrainat,trecut granita creste si nu va sti niciodata nimic! Nici parintii nu ar avea cum sa dea de urma lui..

.. dc mai fac speculatii si mai pun date cap la cap ..uneori ma gandesc ca acei copii furati pe seama carora s-a facut tam -tam ,in cazul in care chiar s-a dorit gasirea infractorilor, au omorat copilul ca sa nu deranjeze "programul"!Asa mi-a parut cazul fetitei din Hoghiz..plus o "rafuiala" interclanuri!

Dar astea le puteti lua ca pe niste simple fantasme determinate de ciudateniile strazii!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am admirat printesele Laviniei si ale Bestutzei (desigur si cavalerul). Sa va traiasca minunile, fetelor! Sunt tare frumosi copiii nostri. Sa mai zica cineva ca nu merita puii orice sacrificiu din partea parintilor!
Bestutza, cum de s-a sincronizat Tudor cu Ilinca la pozitia de somn? Pe aceeasi parte, cu degetul in gura amandoi etc? Sunt mortali, vorba lui Shobo!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lavinia - care munte soro? Am fost la Olanesti dar acum o luna. Am vazut pozele cu Natalia. Are niste gene de-mi vine sa o pap. Pace va doresc!

Bestutza - ce frumos i-ai prins pe amandoi dormind, sunt tare dulci. Si zici ca se dezvata de degetel? Ca avem aceeasi problema...

Azi am pus-o pe Alex sa faca la pom si am udat-o toata pe pantaloni. Of, tare greu sa facem pipi. Nu stiu cum sa cracanez picioarele ca parca jetul o ia in sus nu in jos.

Noi suntem cu apartamentul cel nou in amenajari...si parca nici asta nu se mai termina. Dar sper ca pe 15 iunie sa fie gata (asa ziceau muncitorii)

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Ubiscuze,am citit aiurea,Ana-Maria merge la munte,nu tu!Deci Ana-Maria,distractie placuta la munte.

Natalia e plina pe fatza de muscaturi de tzantar.Ma termina cu prostiile pe care le face.In fiecare zi scoate tooooate hainele ei din sertare de cate 2-3 ori,acum ajunge cam peste tot si nu mai stiu unde sa ascund ustensilele mele de manichiura.Am ascuns creioanele colorate ca deja a pictat niste pereti prin casa si un dulap in bucatarie,toate papusile sunt dezbracate,nu stiu de ce nu suporta sa le vada imbracate.Daca suna careva la usa imediat dechide usa si o si zbugheste pe scari.Daca mai apare un copil pe langa ea se transforma intr-o secunda in dracusor impielitzat.

Mergi la inceput