Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Shobo spune:
pasiunile MARI ale lui Codrin in momnetul de fata sunt in ordinea preferintei:
1. picamerul
2. burghiul
3. excavatorul / buldozer
pe toate le-a vazut pe afara pe diverse santiere din jurul blocului caci sapa/sparg astia de zici ca fac totul un santier pe acolo... borduri/asfalt -de toate, macar sa fie frumos la final.. iar burghiul il aude in perete la vecinul si i-am explicat noi ce este si ce face vecinul cu el . si toata ziua face ca picamerul si ca burghiul prin casa - ori "bubububu si arata cu degetul spre podea ca si cum sparge si el podeaua", ori "vuuuuuuu si roteste un deget in perete ca si sum gaureste si el peretele" si noi toti murim de ras
mai nou imi zice bona ca o duce la aia cu toate aceste utilaje si el ff serios acolo le face si lor la fel si bineinteles ca si aia pica de ras... si bona le zice de cum ajung acolo, "ei, a venit domnu' sef in inspectie, sa vedem cum stati cu lucrarile"
nu va spun ca odata intr-o seara m-a dus si pe mine acolo si aia il stiau asa de bine ca i-au si dat 30mii , desi eu am insistat sa nu luam n-am avut incotro , ce cuceriri face baiatul meu!
. unul l-a lasat sa se suie si pe scaunul excavatorului, chiar i-am facut si o poza cu telefonul, o sa o pun sa-l vedeti
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, bine ati venit acasa!!
abia asteptam poze cu voinicelul bucalat!
shobo, ce m-ai amuzat cu preferintele
si Rebecca are o preferinta noua pentru macarale (tot e plin orasul de ele). ea este atrasa de orice este vehicul si cum le vede imi spune ca vrea sa mearga cu ele.
Intr-o zi a vazut macaraua si m-a intrebat ce este, dupa care a spus entuziasmata "mami, vlei sa megem cu macaoaua"??
sa nu mai spun ca este in extaz dupa avioane si trenuri, as vrea sa o duc cu trenul cit de curind, iar cu avionul va merge cu siguranta in vara asta, abia astept sa ii vad reactia. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Shobo, parca il vad pe al meu! Vlad e in extaz dupa buldozere si "ecabatoaie"(excavatoare).Si la noi se schimba sinele de tramvai si sunt zeci de excavatoare, camioane si muncitori. Si el vrea sa se urce in ele, imi spune cand muncitorii au pauza, daca ii vede pe aia ca nu muncesc
M-am amuzat si eu cu picamerul si burgiul, foarte tare!
Eu tot ingrijorata sunt, cu mucisorii astia ai lui Vlad...azi avea 37,9...i-am dat de ieri nurofen la pranz si panadol seara. Azi i-am dat iar panadol dimineata...cam la cate ore o fi bine sa-i dau? Ma gandeam la 6-8 ore, ca i le dau pt. raceala nu pt. febra.
Dati-mi si mie niste sfaturi naturiste, sa-l pun pe picioare in 2 zile, ca ma apuca disperarea!
Acum e afara cu bona, eu sunt in concediu si am inceput cu dreptul, cu o curatenie generala
Maine mergem in Auchan pt. ultimele cumparaturi. Trebuie sa-i cumpar niste carti de oolorat noi si o jucarica, ceva, sa stea cuminte in avion! Si eu abia astept sa-i vad reactia. Eu sunt mai speriata, ca am oroare de avioane
Monalac, felicitari pt. pampers!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
da, sunt piticii astia niste adev MINUNI antistress cu fazele ce le scot din ei!
Patricia cu Bubu, va felicit pt curajul de a-i lua cu avionul! eu la fel ca tine Bubu, am oroare de avion... ultima data -anul trecut am baut 2 sticulute mici de vin rosu ca sa ma simt cat de cat mai ok si a fost mai bine... insa dc as lua si copilul cu mine cred ca i-as transmite starea mea tampita si mor de frica. noi plecam pe 15 la bulgari cu masina. tu bubu stiu ca la turci, dar voi Patri, pe ce meleaguri?
. bravo voua! distractie maxima!
Bubu, eu stiam ca la 8 ore timp de 3 zile se da paracetamol doar pt muci. sper ca imi amintesc bine! sanatate multa!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, poti sa incerci cu osciloccocinum. sper sa nu fie ceva grav si sa mergeti in vacanta sa va simtiti cit mai bine. Da-i nurofen si eferalgan alternativ la 4 ore.
shobo, daca luam viza usor, incercam sa ajungem vara asta la rudele noastre din SUA, pe linga LA,ca de multa vreme ne dorim. daca nu, mergem in vacanta undeva in europa, Grecia cel mai probabil, dar tot cu avionul, pt ca sotul meu are inca permisul suspendat, iar dovada e buna doar in tzara (iar eu m-am lasat de soferie si nu mai pot conduce, am incercat dar nu mai merge, trebuie sa mai iau ore, sa fac ceva, ca e pacat). dar mie nu mi-e frica de avioane, as face si ocolul pamintului ; cred ca cel mai frica mi-ar fi cu autocar, desi am mers si eu pina in KUsadasi cu autocarul (si nu a fost lipsita de peripetii calatoria
); se zice ca avionul e cel mai sigur. Asa ca Bubu, sa nu te temi si Vladut va fi super incintat.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
sirimie spune:
Liviana, felicitari pentru minunile tale, sa creasca sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Si recuperare rapida!
Bubu insanatosire grabnica lui Vladut! Eu stiu ca trebuie sa ii dai numai Nurofen daca nu are temperatura mare. Nu stiu nici un tratament naturist as vrea si eu sa aflu unul. Concediu placut!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
Bubu, dai nurofen la 8 ore si mai dai de 3 ori pe zi cu olith in nasuc..cam asa recomanda Stanciu la o viroza usoara! Nu-l bombarda cu medicamente, sa nu-i face mai rau... POate reusesti sa ajungi la Staciu, pt linistea ta.
Sanatate maxima si un concediu de vis!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Fetelor, multumesc mult de incurajari.
I-am dat la 10 dimineata Panadol. Pe nurofen nu zice nimic de raceala, pe Panadol zice ca e si pt. raceala si gripa. Ii mai dau pe 5-6 o doza de nurofen si pe la 11 noaptea un panadol iar. Mai mult are nasul infundat, mucisorii sunt aposi, nu grosi si nu f. multi. I-am dat si Aerius, care e o minune, nu mai stranuta deja.
In legatura cu avionul, eu am o "placere" sa ma uit la dezastre pe discovery , iar cele legate de avion sunt chiar nasoale...statisticile arata ca e cel mai sigur, dar daca nu sunt cu picioarele pe pamant, parca nu ma simt bine...
Tocmai m-a anuntat sotul ca a luat bilete la Michael Bolton, la Brasov, pe 7 iulie. O sa mergem singurei un we
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
hehehe, ca sa vezi, Bubu ce semanam noi, si eu la fel ma simt nasol ca nu-s cu picioarele pe pamant si si eu ma uit pe discovery sau mai nou pe national geographic.. si stau sa vad de ce a cazut sau era la un pas sa cada acel avion. de curand am vazut un caz incredibil, dupa ce a picat efectiv rasturnandu-se in aer cam 6-7 mii de m in gol... pilotii au reusit sa-l stabilizeze si sa aterizeze de urgenta pe cel mai apropiat aeroport.. eu nu stiam ca mai e posibil asa ceva dupa ce se rastoarna efectiv in aer avionul si pe asa mare distanta in cadere... insa ingerii l-au pazit. nu va mai zic de ce se petrecea cu calatorii in acele minute oribile... astia simuleaza starea din interiorul avionului, au computere speciale.. Aaaa, si NIMENI nu a murit, pana si stuardeza care a fost prinsa nelegata cu centura si s-a izbit total de peretii avionului in acea cadere a scapat doar cu lovituri/zgarieturi. aaa, si unul din calatori tocmai implinea 30 ani in acea zi... mi s-a parut de departe cel mai tare caz vazut de mine, si am vazut destule
...
tomasa spune:
Liviana, felicitari! Ma bucur mult ca sunteti bine si ca ati ajuns acasa fara peripetii!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+
Maria