Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
tomasa spune:
Bubu, poarta de fotbal e mica si a fost ieftina. E o prostioara, dar pe el il distreaza. Noi stam deocamdata in 2 camere si nu avem spatiu, efectiv nu mai putem trai de jucariile lui, o poarta mare de fotbal iesea din discutie. Poate doar la curte...
Sanatate multa lui Vladut! Si Tudor a avut viroza asta cu muci multi, l-am rezolvat cu Batista Bebelusului si cu Olinth.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria
bubu05 spune:
Shobo, nu-mi mai povesti...brrr...
Tomasa, nu prea am ce sa trag cu pompita, o folosesc si eu la greu, si ii alternez olinthul cu apa de mare. Ii pun si Karvol pe pernuta. Sper sa-si revina in 2 zile!
Acum a rasturnat o galeata cu scule de plastic si surubareste la bancul de lucru! Bate cu ciocane, prinde cu clesti si insurubeaza cu surubelnita, e un scump!
La noi a inceput perioada "de ce-urilor". De vreo 3 zile la orice cuvant ma intreaba de ce. E mortal pt. ca ajung la un moment dat cand nu mai stiu "de ce" si ma intreaba insistent pana ii raspund.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Leta spune:
Felicitari, Liviana!!!
fetelor, va pupam pe toate
Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007
kris spune:
Bubu, intr-adevar si Aerius e f bun. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
Noi, de vreo luna intrebam diverse: de ce mami? cine vine? ce mananci? unde ce duci? unde e tati? de ce pleaca? cand melgem la zoo? dar in gladina cu flori ( la gr. botanica), ce ai in punga? sa vad si eu? mami te-ai spalat? vii cu mine sa-mi citesti? Te log sumos, citeste-mi...
Si mereu trebuie sa o aprob:
ea: da mamii?
eu: da mami?
si din nou ea: da?
si eu: daa? Vorbeste ca o moara..
Sau imi spune: mami esti sumoasa! (frumoasa)! Mami imi place de tine!
Imi vine sa o mananc toata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
monalac spune:
nu stiu daca v am spus ca sapt trecuta am fost la medlife,pe calea grivitei si mi am facut analizele de coagulare si cele pt toxoplasma,citomegalovirus,chlamydia,mycoplasma,ureeaplasma,listeria,brucella,richetti si cultura de col.m au costat in total 8 milioane si rezultatul e gata in 2 saptamani.intre tp,am inceput sa iau acid folic si mi am facut si programare la dr tutunaru,undeva la sf lunii iunie...daca analizele ies bine si dr imi da unda verde,vreau sa demarez operatiunea//bebe 2//.kris,ai o fetita tare dulce!
PatriciaArdeleanu spune:
MOnalac, iti tinem pumnii!
Se plimba cris cu masina, ii place?
Bubu? cum mai sinteti?
eu am oprit=o acasa astazi pe Rebe cu tati, a facut ieri putina febra si o afta in gura, are maselutele de jos crescute nu stiu cum cu tot cu gingie si stau sa sparga si se pare ca acolo este sursa, plus niste sumetrolim (cica si asta poate cauza afte, o sa ma mai documentez).
Kris, bravo pt vorbareata!
ma laud si eu cu vorbareata mea: Mami, unde esti? mami, cine vine la noi? unde a pecat tati?vrei sa maninci pululeti, cabacal, amete, etc?
vrei sa mergem apala? (ea vorbeste la pers II), mami, te looog, vlei si tu bobo? astea sint doar citeva.
in rest cinta, spune poezii, cind vede avion zice 'avion, cu motol, ia-ma ti mine bol" sint f multumita cum a evoluat de la 2 ani incoace (mai putin la greutate).
Patricia si Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Mona, bafta multa sa-ti iasa bine analizele si Doamne ajuta sa vina repede bb2!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
22+Maria
lbelciug spune:
Buna fetele.
Va multumesc inca o data pt vorbele frumoase.
Azi am o surpriza pt voi care sper sa va placa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, ce frumusel este si ce bine iti sta cu 2 copilasi!mai, mai ca imi faci si mie pofta
deja te-ai simtit in stare sa iesi la plimbare vad, felicitari pentru recuperare asa rapida.
Mama ta ce face??
Patricia si Rebecca (05.02.05)