*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BRIGHT spune:

Un cod de reducere 31119.Poate fi folosit o singura data
Am comandat 2 tricouri pt copil azi.Cam pe cand i-mi ajunge pachetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bright in cele mai optimiste cazuri: 7-8 zile. Ei spun 8-18 zile.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...incerc si eu sa validez o comanda...si...imi da urmatorul mesaj.

" Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Votre numéro de SMS doit comporter 10 chiffres et commencer par 06. Merci de le saisir à nouveau"

Ce inseamna si de ce nu ma lasa sa validez???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Dordia, intra sa-ti modifici nr de telefon (Je modifie mes coordonnées personnelles).. in loc de 07 trebuie sa inceapa cu 06
bafta!

Mergi la inceput

Am tot vrut sa va intreb, de ce ati trecut voi telefonul acolo? Eu nu l-am completat deloc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am tot vrut sa va intreb, de ce ati trecut voi telefonul acolo? Eu nu l-am completat deloc.

Poze

Corect! Si eu m-am intrebat, ca nu era informatie obligatorie.

Eu am fost 2 zile la munte, mama, ce m-am relaxat! Insa pe drumul spre casa ce ma gandeam? Mi-o fi venit vreun aviz ieri? Ei ziceti si voi, asta nu e paranoia? Mai bine ca nu-mi mai trebuie haine (si nici n-am bani de aruncat pe LR-isme) ca altfel as fi luat-o clar razna!

croco nu cred ca se poate cauta dupa prix vert. Si eu am incercat mai demult sa caut toate produsele PE si nu am reusit

Mergi la inceput

Paranoia-paranoia:
- Pe contul (pe care am primit coletele), la adresa e trecut "Bucuresti"

- Pe contul nou (cel cu comanda de 4, nesosita), am trecut "BUcharest".
Asta sa fie problema?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Si eu m-am gandit la asta la un moment dat. Ma gandeam ca nu stiu aia unde e Bucurestiul, dar apoi m-am gandit ca ei trimit spre Romania si de aici ar trebui sa ajunga. Nu te mai stresa, nu de la cum e scris orasul e problema. Tineti minte ca v-am zis ca desi in cont scrie ok, pe coletele venite pe numele sotului scrie Enacrhje sau ceva de genul asta in loc de Enache. Asa ca ma gandesc ca nu preiau automat ce scrie in cont la adresa ci altcineva le scrie de mana (altfel de unde asa eroare la nume??) probabil la firma de expeditie si sa nu fi fost acolo problema, adica sa iti fi trecut gresit adresa, cum a gresit la mine numele.

Poze

Mergi la inceput

Mai, aissa dar ce nu inteleg eu: de ce in cazul unora gresesc de multe ori la rand, iar altora deloc? Zau ca e un mister...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRIGHT spune:

quote:
Originally posted by aissa

Bright in cele mai optimiste cazuri: 7-8 zile. Ei spun 8-18 zile.

Poze

Merci Aissa!Am intrebat deoarece am trecut la adresa post restant si nu i-mi trimit aviz acasa,de aceea am facut o comanda micuta sa vad cum merge

Mergi la inceput