*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 8
aissa spune:
Mai fetelor, eu Cin si Lavi suntem cele mai patite, nu? Naspa....
Eu ce sa zic, desi sunt suparata ca nu a venit comanda aia din 2-3 mai...si o mai astept si pe cea din 21 ma tot mananca degetele sa mai comand ceva, am vazut niste adidasi pt Ale, niste tricouri pt mine, blugi... Negociez cu sotul sa imi dea un card de-al lui..Acum a iesit afara si i-am zis sa imi dea un card cu bani pe el dar cred ca a zis ca glumesc
trebuie sa-l conving
diseara ca vorbesc serios. A...am si eu balerinii aia crosetati in cos, ii mai comandasem candva cu adidasii mei si cu codul care practic mi-i dadea gratuit dar coletul ala nu a ajuns. Am vazut si eu ca au din nou 38 disponibil dar nu ma pot decide ce culoare sa iau, deocamdata am pus si rosu si negru in cos...dar cred ca trebuie sa renunt macar la unii...ooooffff.
Poze
vl-ad spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca va place ciorbita de dovlecel, noua ne place tare mult si eu o fac destul de des.Reteta o stiu de la bunica mea.
Balerinii crosetati i-am luat si eu (pe alb) si sunt tare incantata de ei.Eu am luat 37 cat port si aici si imi vin bine.Oricum cred ca o sa mai comand sieu inca o pereche pe rosu.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
nushulica spune:
aissa eu nu mi-as lua pe negru ca de vara nu prea merge negru iar in rest nu-i poti purta
INGRID
aissa spune:
Corect! Chiar vroiam sa o intreb pe vl-ad cum se comporta cei albi. Argintii ma tenteaza dar nu am la ce ii purta, rosii daca imi iau sunt chiar de fite ca de, se poarta rosu vara asta, cei mai utili ar fi alb si negru...dar la aia albi ma tem sa nu se strice la spalari dese, ca in Bucuresti cred ca ar trebui spalati dupa 5 minute de purtare.
Poze
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Corect! Chiar vroiam sa o intreb pe vl-ad cum se comporta cei albi. Argintii ma tenteaza dar nu am la ce ii purta, rosii daca imi iau sunt chiar de fite ca de, se poarta rosu vara asta, cei mai utili ar fi alb si negru...dar la aia albi ma tem sa nu se strice la spalari dese, ca in Bucuresti cred ca ar trebui spalati dupa 5 minute de purtare.
Poze

asta cam asa-i ...cei argintii merg purtati de mai multe ori ;) pana sa-i spelinici eu nu prea avema nik pe argintiu decat geanta si cu ocazia asta mi-am luat niste tricouri cu argintiu si gata
gasesti tu la ce sa-i asortezi
INGRID
croco21 spune:
Neata fetelor, uite un cod interesant in cazul in care va tenteaza ceva de la prix vert: "lilas" - scade 40E la comanda de 100E + trusa machiaj. L-am incercat pe niste balerini cu pret verde de 105 euro si merge.
Croco
BRIGHT spune:
Buna "redoutistelor"!V-am descoperit acum vreo 2 zile si de atunci va citesc intruna.Vreau sa fac si eu o comanda dar intai ma documentez bine(citesc toate capitolele).Personal va multumesc pt tot ce a-ti scris
Madachan am vazut ca ai de vanzare o pereche adidasi Nike pe care vroiam sa-i comand si eu.I-ai vandut sau ii mai ai?
O zi minunata tuturor!
aissa spune:
Croco super tentant suna codul tau dar nu merge decat daca e un produs cu prix vert cu valoare peste 100. Eu sperasem ca pot pune mai multe care impreuna sa faca 100 dar asa nu vrea.![]()
Poze
croco21 spune:
Aissa, eu l-am incercat pe un produs vert si unul neredus si merge. De exemplu:
- http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-la-redoute-creation.aspx?productid=324114288&documentid=207607&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1
si
- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8618402&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Stie cineva cum pot sa vad toate produsele cu prix vert?
aissa spune:
Si eu am cautat sa selectez prix vert dar nu am gasit cum.
Croco, din cate vad in produsele alea, geanta e sub 100, pretul redus, dar nu ii vad pretul initial. Banuiesc insa ca era peste 100. Eu incercasem cu niste adidasi, impreuna, 2 perechi, aveau peste 100, nu unul singur si probabil nu merge asa.
Poze