*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc fetelor, o sa incerc sa modific, de fapt sa sterg telefonul...sa vedem ce iese!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Am modificat si mi-a validat.
Acum am o alta problema....am bagat codul "vous" si mi-a bagat cadou gratuit dar la comanda de 51 Euro nu mi-a dat reducere 25Euro asa ca...am facut comanda mai mica(24 euro) si mi-a lasat cadoul. Oare l-oi primi sau nu? El e trecut acolo. Aaaa...si inca nu am primit mail de confirmare. O fi vreo problema???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

GAta a venit si mailul de confirmare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia daca la suivi... este trecut si cadoul, vine!

Cu numele m-am gandit aseara: probabil ca cele mai complicate mai sunt stalcite Dar totusi ar trebui sa ajunga dupa adresa, nu? Of, nu mai stiu ce sa cred dar tot nu ma las, vreau sa elucidez misterul coletelelor LR disparute.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-am intoooors! Si mi-e un dooor de ei de mooor!!! vor mai ramane inca o saptamana...

Am avut o vreme excelenta, 3 zile cu soare de am stat desculti prin iarba si copiii in maieuri si chilotei ...Gratare in fiecare zi, excursii pe dealurile dimprejur, ieri am urcat un deal de-am crezut ca mor pe acolo dar sa-i fi vazut pe copiii cum au luat dealul ala in piept, Matei fara ajutor, Mara in brate...dar apoi cand am ajuns sus la poteca...pe jos si Mara...nu-mi venea sa cred ce copiii am , la 1 an si 8 luni, respectiv 3 ani si 5 luni...pe carari de munte!!!

Zona e superba, oamenii foarte primitori. MI-a lasat un gust amar cei la care am ramas noi peste noapte, cei de la Pensiunea Ovidiu (nu v-o recomand )... ne-au cerut bani in plus la cazare (dupa ce era sensibil mai scumpa decat acolo unde sunt cazati copiii, si asta in conditiile in care nu au dat caldura si nu aveau TV in camera si dincolo aveau...) pt ca au ramas si copiii cu noi in camera... Nu m-a deranjat suma ci faptul in sine... Si la hotelurile de 5 stele copiii au gratuitate la cazare, mai ales astia mici sub 5 ani... Na, au castigat niste bani dar au pierdut niste clienti.

Diferenta de calitate in tot: si la gazde si la conditii. Asta e, nu vom mai merge acolo... in schimb vom pastra legatura cu familia Andrei si macar 2 saptamani pe an ii voi trimite la Simon, la dansii. Cum am pozele le pun .

Nu am citit inca din urma, acum ma apuc de studiat si intru un pic si pe site sa vad ce schimbari au mai aparut...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Sunt prea grabita? Cand ar trebui sa astept comanda din 17.05?

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia..io zic ca saptamana asta ar trebui sa ajunga...poate chiar azi, maine...

edit: nu stiu ce-i cu fi-miu, ca inca doarme..curand face 12 ore de somn, dupa ce ieri dupamasa a dormit aproape 4 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!!

clau sa va fie de bine zilele astea de relax si lasa dorul de copii ca acush ii ai cu tine acasa

nu esti grabita cu comanda eu am 2 din 16 si le astept azi musai

vorbim mai dupa-amiaza ca am o zi... e luni!!!

INGRID

Mergi la inceput

cin, bucura-te, mai...nu se intampla decat rar asa ceva... Si Matei avea momente d'astea si ma intrebam daca nu cumva o fi bolnav dar nu era nimic. Au si ei zile si zile.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by aissa

Corect! Chiar vroiam sa o intreb pe vl-ad cum se comporta cei albi. Argintii ma tenteaza dar nu am la ce ii purta, rosii daca imi iau sunt chiar de fite ca de, se poarta rosu vara asta, cei mai utili ar fi alb si negru...dar la aia albi ma tem sa nu se strice la spalari dese, ca in Bucuresti cred ca ar trebui spalati dupa 5 minute de purtare.

Pai eu i-am purtat de putine ori pana acum.Intradevar se murdaresc foarte repede , dar i-am spalat cu periuta si sapun doar la suprafata si sunt ok.Nu s-au patat,nu au ramas urme de la periuta , deci eu zic ca se curata destul de usor.Acum nu stiu cum se vor comporta la spalari repetate cu peria.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput