*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 11
cin spune:
gata...s-a trezit, a baut laptic si mergem la joaca...![]()
spor la shopping si la sosit colete...![]()
vl-ad spune:
Nu ma lasa sa ma loghez pe LR.Imi apare acest mesaj: Certains champs du formulaire posent un problème: Nombre d'essai dépassé, identification impossible
De ce?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor. Am mai bagat si eu o comanda mica...de la scarbici...cu codul de genti verzi. Abia astept sa imi soseasca.
ma duc sa mai ma uit poatr ma mai tenteaza ceva!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Jasmine spune:
Neata,
am primit si eu comanda din 11 mai.Printre altele am avut si bluzitele astea :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4385934&SizeCode=00114&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
pe care le-am comnadat masura 114 si zice maica-mea ca sunt pt un copil de 10 ani.Eu inca nu le-am vazut.
Claudia,sa nu cumva sa ne uiti cu pozele alea de la Simon
!
Mi-ai facut o poftaaa!!!
felicia74 spune:
Jasmine deci mai sper si eu ptr 12 mai![]()
Mai, eu innebunesc: nu e nicio hartie in cutiile intregii scari. Sa nu fi venit postarita? Nu cred sa nu fie nimic, ca e luni, cand aduce multe plicuri. Sau poate vine mai pe seara pe racoare?![]()
Edit: pe contul cu bube am mai primit un cod: 37656 - FDP gratuit. Incercati-l si voi![]()
L-am incercat merge si pe celalalt cont.
vl-ad spune:
Codul l-am incercat si eu si merge.
Fetele, ce inseamna mai exact ecru?M-am uitat in lista de culori si acolo pare sa fie alb.O fi un bej sau ...?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
felicia74 spune:
Fetelor, posta romana o sa ma imbolnaveasca e nervi! Am primit 2 avize pe unul dintre ele scrie "F.f.urgent"!!! Asta e comanda din 4 mai cred, care zace in oficiu. Le-am dat telefon sa le zic, ca vin dupa 5 (acum tb sa culc pitica) si au zis ca e ok. Nu sunt tampiti?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Poze de Simon....
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon