*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

feli super daca a venit si comanda din 4 mai...du-te si fa scandal acolo

am primit mai devreme ambele comenzi din 16 mai sunt super incantata de tot dar va arat diseara acu n-am timp

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Feli oare...oare sa fie aia din 4? La mine la ultimele colete la fel mi-a scris pe aviz, desi nu erau intarziate. Insa au ajuns luni la mine, cu aviz scris deci vinerea si probabil (am gandit eu) au scris urgent ca sa ma prezint chiar luni sa il ridic si sa nu treaca astfel zilele pt care nu platesc magazinaj. Eu sper sa iti fi ajuns coletul din 4, poate mai am si eu vreo speranta mica pt cea din 2???

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa si eu sper sa fie cel din 4... Hai ca mai sunt 3 ore si aflu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Foarte frumoase pozele,Claudia.Care e treaba cu ursul care apare in ultima poza?V-ati intalnit cu el pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am 16 euro in card si nu am ce comanda cu ei...

Jasmine, da, era la cateva sute de metri de Paraul Rece, se plimba pe sosea...

Noi plecam la Simon, vineri, din nou, cine e interesat de o iesire in natura, un gratar... sa-mi zica si mergem impreuna...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dragelor!

Sa vedeti ce am patit :

"Atentie: La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat."

E vrb de msg private de pe DC.Chestia e ca mi-au sters toate mesajele, nu numai cele mai vechi de 3 luni si implicit si parola de la redoutiste . Asa ca daca sunteti dragute , mai imi trimiteti si mie inca o data parola??

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello gagici

Scuzati-mi absenta dar sunt pana peste cap cu treaba, am de facut ultimele pregatiri ptr concediu, sunt ingropata in ziare cu anunturi ptr apartament, vrem musai ca dupa ce venim din Turcia sa ne apucam de vizionari

Am pe drum 3 colete din 18 mai, sper sa vina pana vineri, ca am acolo niste papuci de plaja ptr sot. Si mai am un colet, parca din 23.

Aaa, si mi-a sosit si coletul de la strawberry,sambata a intrat in tara, inca nu am aviz dar oricum ar fi maine ma duc dupa el la posta, si va spun ce si cum, poate mai interesaza pe cineva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Pentru coletul meu de la strawberry, intrat in tara pe 23, inca n-am primit aviz, si fara aviz astia de la posta nu vor sa mi-l dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cum adica sa nu ti-l dea? Pai ce le e lene sa caute?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by madau

Cum adica sa nu ti-l dea? Pai ce le e lene sa caute?

ceva de genul... nu pot face gat, ma pune sa platesc vama
edit: sper totusi sa primesc aviz maine

Mergi la inceput