*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 25
felicia74 spune:
Neata!
Cin fii fericita, Ilinca bea maxim 150 ml dimineata
In schimb recupereaza la pranz si seara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
mada, da, de pe yves rocher.de dar nu au posibilitatea de plata on-line trebuie sa mearga ea, cu banii in mana la posta sau cam asa ceva...Nu stiu, e mai complicat...
Io am comandat ieri de vreo 60 de euro: geluri de dus, sampoane, rujuri, creioane de ochi, demachiant...
Imi fac provizii, pt ca pana vine ea in decembrie, de Craciun, nu mai am cum sa intru in posesia produselor.![]()
Edit: plec pana la urma la Bacau, m-a convins sotul, cica ne oprim la Batta, la Ramnicul Sarat...
...bey, ce sotz am!
Ne revedem diseara! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
madau spune:
Claudia o sa bag si eu un oki acum pe site sa vad ce si cum..spune-mi cum se face cu banutii?? Ii trimiti tu acum, ii dai cand vine cu produsele?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
nushulica spune:
neata fetele!!
claudia neaparat sa ne zici si noua ce gasesti la batta
offff eu nu stiu cand o sa ajung
cin multa bafta la comanda pe care vrei s-o dai sa fie cu noroc asta
INGRID
claujro spune:
mada, eu ii duc banii si-i dau cash, in mana, contravaloarea facturii..ea plateste apoi cu factura, la posta. Ai termen de plata 1 luna dupa ce soseste comanda si comanda soseste cam intr-o saptamana. Am incercat sa fac plata cu datele pe care le-au dat ei dar banca noastra cere un cont care incepe cu DE si pe care yves rocher nu l-a dat, pentru ca nu se ia in calcul posibilitatea de a li se face plati din afara Germaniei. De-asta zic ca e mai complicat cu yves rocher.
Deci daca vrei ceva d ela yves rocher, comanzi de suma x, imi dai mie suma x, preferabil in euro si eu ii duc ei sa faca plata, urmand sa-ti aduc produsele cand ma intorc acasa.
Noi ajungem in Germania la inceputul lunii iulie, in primele zile din iulie, nu am hotarat exact ziua cand plecam din Bucuresti.
E mai simplu cu siteurile care accepta plata on-line gen Kiabi, Daxon , Pimkie si ce mai gasisem noi la inceputuri si nu livrau in ro. Am zis ca zilele astea cand o sa am timp, sa cotrobai si eu pe acolo sa vad ce merita, mai ales ca vine si perioada de reduceri..poate prind ceva avantajos. ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
felicia74 spune:
clau care e adresa site-ului YR din Germania? Ca nu-l mai gasesc...
vl-ad spune:
Feli cred ca aceasta este:
http://www.yves-rocher.de/
Azi slaba miscare pe aici.Nici un aviz, nici o comanda?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
aissa spune:
Nu am fost sa vorbesc cu diriginta de la posta pt ca are program pana la 16 si nu ajung, o singura zi, parca joia...era cu program dupa amiaza dar saptamana trecuta nu am ajuns ca eram cu pustoaica si nu are stare sa vorbesc ceva. Vreau insa neaparat sa ajung odata, ma tot rog de sotul meu dar asta e rusinos rau si nu vrea sa se duca. L-am pus si sa treaca pe la posta sa vada daca a venit coletul din 21 mai dar ieri nu avut cand si cum azi nu m-a sunat sa imi dea vesti presupun ca ori nu a ajuns el la posta, ori nu are ce-mi spune.
La faza cu Tailiisime nici nu vrea sa mai comentez...zic si eu la fel ca voi, de nu zice de la inceput la tara decat franta si gata...
Ma org, de-ale lor.
Poze
felicia74 spune:
Hai ca m-am intalnit cu Cin sa-i dau blugii. Mama, ce haios e Vladut! Si la fel ca Ilinca, n-are stare.
Claujro cred ca ma abonez la costumul tau. Dar n-am bani, asa ca-ti dau euro