*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Io cred ca sunt proscrisa, nu am mai primit de saptamani nici un cod de reducere...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Pai nici eu n-am primit.Codurile alea despre care ti-am zis au fost mai demult.

Nu mai sunt nici coduri cu FDP=0.Mai stiti ce multe erau la un moment dat?Aveam o ditamai lista pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Fetelor aveti un cod de reducere pentru "pret rosu"? Cele care reduc 15E le mai stie cineva?

Vreau sa mai dau o comanda, dar inca ma gandesc daca sa astept sau nu reducerile?Cand incep, stie cineva?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Jasmine , fie-ti mila si spune-mi si mie cum sa scap de reclama aia la pampers ca deja nu mai am rabdare . Multumesc anticipat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
Aissa, eu am primit colet cu gentile verzi si o pereche de adidasi. atat
Jasmine, baga si la mine un PM te roooogggggggg
azi sper sa am timp sa ii trimit sabinei un mail cu comanda care o inlocuieste pe cea din 17 aprilie, care le inlocuieste pe cele din 13 si 14 februarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cin, vaaaaaai!!!Cere banii, parca e mai simplu asa...

Vad ca barbatul meu pleca de acasa fara mine, ar tb sa ma vad cu el mai tarziu sa plecam la Bacau...nu cred ca mai am nici un chef...nici cafeaua nu am bauta-o. M-as duce doar ca sa trec pe la Focsani (prietenii stiu de ce) dar.. am cam exagerat in ultima vreme cu toalele si mai bine stau cuminte...

poze Simon

Mergi la inceput

Acum mi-am aruncat un ochi pe regulamentul jocului de la tailissime. evident ca e valabil doar pt franta "opération est ouverte à toute personne majeure habitant en France métropolitaine"
claudia, as cere cec, dar ar trebuie sa mai stau 3 luni sa-l incasez...plus ca am cosul pregatit. doar sa ma vad cu Feli, sa ma hotarasc asupra masurii pe care s-o comand
ma duc sa-i dau lui vlad laptele, ca saracutul, ma tot asteapta si eu ...rasfoiesc catalogul tailisime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

CE porcarie...si aseara am completat si eu cele 10 produse. De ce drak nu au scris din start la campul cu completat adresa France si te-au lasat sa mai scrii tara???????

Comanzi de pe contul lui Feli?! Bravo! Uite ca nu m-am gandit...daca vrea cineva sa comande pe adresa mea, cu placere, ca vad ca e safe pana acum, nu am avut probleme cu colete nevenite.

Si va mai fac o invitatie: daca aveti incredere si vreti neaparat io stiu ce produse care nu pot fi livrate in ro dar pot fi livrate in Germania, puteti comanda si plati on-line si eu va aduc coletul luna viitoare (numa sa nu fie extrem de voluminos). Daca e cineva interesat...sa-mi zica.

poze Simon

Mergi la inceput

Nu, comand de pe contul meu (tot insist, doar, doar oi scapa de ghinion) doar ca vreau sa ma intalnesc cu Feli, sa vad pantalonii masura 36 daca imi vin sau nu, sa stiu ce masura sa comand eu o alta pereche
si mi-a baut fi-miu 250+90+60 ml lapte...si tot "mai vrei" da' i-am zis ca gata, nu mai e.... o sa ies cu el afara si-o sa se auda ca un butoias plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!!

Cin hai ca poate scapi si tu de ghinion

Claudia de pe ce site comanzi la YR..cel din Germania?

Chiar fetelor, daca vrea cineva sa-i comand ceva...cu mare placere, vad ca pana acum n-am avur surprize, si sa fi dat vreo 25 de comenzi, postasul ma cunoaste bine, alea de la posta idem...asa ca stau linistita.

Vorbind de alea de la posta, parca AISSA spunea ca merge sa vb nu stiu ce cu diriginta. Aissa ai mai fost?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by claujro

Edit: am sunat la banca si am aflat si misterul de ce nu pot folosi cardul: pentru ca mi-au blocat suma pt prima comanda de 2 ori!!!! Acum iar trebuie sa astept pana binevoiesc ei s-o deblocheze... Na, sa ma invat minte sa mai pun mai multi bani decat imi trebuie!!!!

Clau am inteles ca ai cardul la BRD.
Nu astepta pana iti deblocheaza ei banii ca satepti mult si bine.Eu am fost pe la vreo 3 filiale ca sa imi deblocheze banii si imi spuneau ca nu se poate,eu stiind de la voi ca se poate.Asa ca am intrat pe BRD-net si le-am trimis un mail.Dupa nici o ora m-au sunat ei si mi-au spus ca este o gresala si ca imi vor debloca suma chiar in acea zi .Si asa a fost.Chiar am zis ca de cate ori se va mai intampa sa imi blocheze banii nici nu ma mai obosesc sa merg la banca ci voi scrie un mail , ca asa sigur se rezolva.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput