*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Rugaciune: cine si-a luat fusta asta http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-court-en-tulle.aspx?productid=324102439&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1 ce marime si-a luat? Adica eu port mar.romaneasca 44, germana 40, asa ca nu prea stiu ce marime fr. sa-mi iau. As da o mica comanda, dar nu mai au decit 42 kaki si nu stiu zau daca mi-e buna. Astept raspuns. Pupici!

cristina d.

Mergi la inceput

Madau, pleaseee! Am vazut ca tu ai luat-o pe cea lunga. Spune-mi te rog daca e o problema cu marimile (chiar daca e pe elastic, nu as vrea sa stea creatza in talie). Astept cu nerabdare.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

vreau shi eu sa scap de reklama la pampers plsssssssssssss!!!!!

in alta ordine de idei am primit astea:
www.laredoute.fr/vente-npc-neo-logo-de-reebok.aspx?productid=324115719&documentid=207607&categoryid=22911905&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">adidasi Rebook, orbitor de albi, marimea 41 pt sotz, ii vin bine. Unul din ei (dreptul) are pielea parca putin neintinsa bine la degete, cum l-a probat a fcut o cuta dar sotzu zice ca oricum face cuta aia la pantofi de la condus, asa ca nu si-a pus problema sa ii trimitem inapoi.
www.laredoute.fr/vente-2-polos-a-manches-courtes.aspx?productid=053010623&documentid=473907&categoryid=23111843&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">set 2 tricouri polo, celebrele de acum, am luat setul cu verde si cel cu roz, ala roz e un pic mai palid decat in poza dar e frumos oricum. Deh, daca sotzu s-a tacanit, la 39 ani vrea tricou roz....

cam asta e, ma duc sa spal vasele cu apa rece, aia lda a disparut de ieri.
chiar, fetele din sector 3, stie cineva ceva cu apa asta calda???

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Helloooo, ce faceti? Nu mai ziceti nik?
Hai ca Claujro e plecata, inteleg, dar restul?

Cin iti vin blugii?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io-s ofticata. Ca nici azi nu am primit nimic...chiar ma enervez daca si asta dispare... Of. Am intrat acum si pe contul meu si al sotului aveam cosurile golite asa ca am muncit iar sa le umplu (noroc ca salvasem in word linkurile), dar din pacate nu am bani si iar duc si lipsa de curaj... De ce m-oi fi bucurat eu prea repede ca s-au reglat treburile .
Maine ii scriu Sabinei, dar sigur ma amana pe luni cu coletul din 2 mai. Tare suparata sunt.
Eram curioasa cum imi vine costumul de baie (din coletul de pe 21) ca sa stiu daca trebuie sa caut altul sau nu pentru ca ccc chiar nu mai am nici unul ca lumea si peste o luan plecam la mare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miki eu am luat fusta aia lunga...la celelalte fuste port 40, insa pe asta am luat-o 38 si bine am facut. Ptr ca are elastic in talie si asa fiind mai mica sta super bine. Are elastic doar in spate, partea din fata e dreapta

Felicia io-s pe aici, innecata in bagaje

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Madau, multumesc.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa of, nasol, nasol Si mie mi-a golit cosul plin cu produse 100 de euro - inca o data ca le merge site-ul beton De fapt ei stiau ca nu am acum bani si au zis sa nu ma tenteze o noua comanda

Eu deja m-am resemnat, ii voi scrie maine LR-ului si ptr comanda din 14. Voi cere banii inapoi chiar daca nu mai ramane nimic din modicele sume pe care le-am dat (12 euro si, respectiv, 18).

Madau parca pleci pe 4, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Poate sa-mi dea cineva cateva detalii despre siteul http://oth.strawberrynet.com ,se poate comanda pe card tot asa ca pe LR. ..cu cardul ?
Produsele sunt originale?

Preturile afisate in ron sunt ok?
A comandat cineva parfumuri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna seara! M-am intors, sunt obosita...drumul a fost lung, la intoarcere a plouat cu galeata...

Nu am oprit la Focsani pt ca deja era ora inchiderii, am oprit la Ramicu Sarat la fabrica de pantofi si mi-am luat 2 perechi (se putea?!) unii eleganti, negri, piele, cu toculet la 750 de mii si niste sandale cu toc ortopedic inalt si cu bareta pe glezna la 650 de mii . Aveau muuuulte modele f frumoase. Barbatul meu si-a luat unii gen Timberland care-i plac lui, d'aia masivi , f misto la 1 milion.

Merita sa ajungeti acolo!

Maine plec la Bran si ma intorc duminica, dar mai vb maine dimineata, beau cafeaua cu voi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput