*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

secman da, se poate comanda la fel. Eu am platit exact atat cat scri in RON. Saptamana viitoare ar trebui sa soseasca
Eu am comandat un parfum.

PS: daca mai ai intrebari despre straw..., scrie aici, ca sunt mai multe fete care te pot ajuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83766&whichpage=4&SearchTerms=strawberry

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

dar sunt originale? sunt ok ?

Cam cat platesti in plus pentru pentru livrarea pachetului ?

Am vazut ca atunci cand faci prima comanda primesti un cadou un ruj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata si de la mine
astept sa se raceasca un blat sa-i pot pune crema...si pana atunci, casc ochii p-aci
Felicia, ti-am scris si pe mess, imediat ce-am ajuns acasa, ca nu mi-s buni sunt mici si tare-mi placeau. trec de fund, dar nu-i pot inchide.

pe seara mi-a raspuns sabine...m-am enervat, evident: iar cu intrebari stupide daca am verificat la posta, iar cu amenintari ca nu mai livreaza...

Le colis n° 107 6296630 aurait déjà dû vous parvenir. Il a dû être égaré. Avez-vous été à La poste pour voir si ce colis n'est pas en souffrance ? Après merci de me reconfirmer vos instructions. Sachez que si je prends note de la nouvelle commande, je ne peux assurer que vous recevez le colis. Nous avons énormément de colis qui s'égarent dans votre pays et peut-être que nous ne pourrons plus vous fournir dans ces conditions.
Pour vos prochains contacts, merci de le faire sur notre site en cliquant en haut de notre page d'acceuil dans "Aides et Services".

Claudia, sa porti sanatoasa pantofii. (daca nu ai hainute sa se asorteze la pantofi...LR e solutia )
va pup, noapte buna...vb maine...la cafea

Mergi la inceput

cin Imi pare rau Lasa, ca ne intalnim sa mi-i dai ca-i marit eu Mai, dar cat de slaba trebuie sa fii ca sa intri in ei?
BTW, nu am primit nimic pe mess.

Secman din cate stiu sunt produse originale, cum sa nu, doar e site celebru... Nu stiu cat platesc in plus, de la fete am inteles ca, doar cativa roni daca bifezi optiunea "is a gift?" (te intreaba cand platesti).

Mergi la inceput

Cinule, lasa ca o intreb eu cum de stie ca se pierd in Romania si nu pe drum, din moment ce nu poate prezenta nicio dovada ca a fost trimis... Poate imi explica si mie de ce pe un cont vin toate si pe al cont niciunul. XXXX (injuratura), ce crede ca ne-am dat jos din copac acum? Mama, cat tupeu!

Mergi la inceput

Cum fac sa sterg un cont facut LaRedoute ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bey iar va faceti nervi cu donsoara Sabine? Lasati-o in pace ca e exemplul tipic de functionara acra si care are acelasi raspuns la toate "va multumim ptr ca asteptati...bla, bla" sau " nu vom mai livra la dvs". Punem pariu ca daca faci o comanda din alta tara si ii scrii ca nu a ajuns coletul, va spune fix acelasi lucru?. Asa ca nu merita sa va enervati. Tratati-o asa cum merita..cu . Scrieti direct la rubrica de "AIDE" si spuneti-va problemele, in fond LR nu inseamna doar Sabine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

madau

quote:
Punem pariu ca daca faci o comanda din alta tara si ii scrii ca nu a ajuns coletul, va spune fix acelasi lucru?

Corect!

Hai ca ma culc, dar am in cap un mail extrem de diplomat (stati linistite nu ma cert cu ea). Abia astept sa vad ce-mi scrie si mie.

PS: ea o avea deja raspunsuri standard ptr fiecare etapa, atat in fr cat si in engleza, si da doar copy-paste si gata, pleaca acasa, ca si-a facut treaba si-a luat leafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am mai gasit un cod de reducere...10 euro ptr cumparaturi de 30 euro de la copii...codul e "petit". Merge si la prix vert

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Please poate sa ma ajute cineva sa sterg un cont pe Laredoute?

Mergi la inceput