*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 28
cin spune:
Neata...si La multi ani tuturor copiilor
desi am zis ca va astept la cafea, deja am baut-o...si a avut si vlad grija sa se trezeasca cu noaptea in cap, asa ca, trebuie sa-i tin companie...si apoi ne apucam de aspirat si alte cele
i-am raspuns sabinei, f sec, si acum astept si sper sa-mi inregistreze comanda
Secman, nu stiu cum se sterge un cont pe LR
Felicia, eu n-am cu cine sa-i marit (pe blugi)...nu stiu pe nimeni asa slaba sa intre in ei...dar imi placeau
(si mai ales pretul
)
felicia74 spune:
Neata!
Ptr colectia Taillissime am mai gasit 2 coduri:
52957 si 52965, cu reducere 15 € ptr minim 30€ si FDp gratuit. Cadou gentile verzi.
ps: foarte bun acel forum, are coduri active, ca pe ma reduc e cam brambureala...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata
Ia uite baurati cafeaua fara mine
.
Io am actualizat listuta, ca sa nu ma injure FELI prea rau
, acum stau si casc ochii pe LR, cat isi bea fii-mea laptele.
Si bineinteles sper sa vina coletele azi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
cin spune:
Adica, Mada...care va sa zica, tu luni pleci in concediu?
Felicia, mama...cu codurile astea, mi-ai dat iar de lucru...de sapat pe LR (desi acum sunt leftera)...si mereu zic: imi vine coletul asta si nu mai comand, ca nu mai suport stresul
...dar vad ca nu-i leac ![]()
edit: Mada, pleci cu masina sau cu avion?
ella_74 spune:
hello,
madau,
Pana la urma in ce club pleci? In Antalya?
Iti urez vacanta placuta.
Io intreb acuma: cand vin reducerile alea mari LR? ca vaz in fiecare zi modificari pe site, adica mai multe produse cu reducere de 65%, dar vaz si unele produse care al'data erau reduse si acum sunt la pret intreg.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
aissa spune:
Ce ziceti (nu comentati greselile, ma intelege ea sigur), sunt prea dura cu Sabine? Asta i-am scris acum de dimi ca m-am trezit cu "cuiu sus" vorba fie-mii.
Hi!
I just came from the postal office where I made a little scandal for nothing. They don't have anything on my name (neither the parcel from 2 may, nor the one from 21), I can't proof a thing without the number of enregistration.
In conclusion...that's it, I declare lost this parcel too. It is a very frustrating situation which I hope you will solve soon.
I already know your standard responses so don't bother to tell me to wait, or that you don't use registered mail, or that you will not ship in my country. I don't understand why you prefer to send the parcels 2 or 3 times in stead of enregister the parcel so they arrive for sure but this is your problem, not mine.
I only want you to tell me when you send again the shoes I payed 2 months ago.
Thank you for a quick response.
Poze
cin spune:
Aissa...
sper sa obtii un raspuns favorabil cat mai curand. si eu i-am scris ieri sa-mi inregistreze comanda fara sa ma mai puna sa astept sau sa verific, ca deja sunt 7 sapt de la comanda si 5 luni de cand am platit...si tot nu s-a abtinut sa ma intrebe daca am fost la posta ca poate...cine stie.
eu sunt nervoasa pe mine, ca-mi trece furia pana apuc sa traduc un raspuns...si uite asa, nu ma iau de ea cum ar trebui (adica cum o faci tu acuma)
...de fraiera ce sunt
claujro spune:
aissa,
sunt curioasa acum ce mai e capabila sa raspunda...Foarte bine ai scris!
Io avui aventuri cu netul, ieri a fost ultima zi de plata, nu am stiut si dimi cica aveam contul "expirat". Am fost si am platit si mi-au dat drumul imediat.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
aissa spune:
PAi asta e secretul...nu stau sa traduc, scriu ce-mi vine la "mana" instant. De aia si sunt constienta ca am greseli dar nu ma mai gandesc la ele ca pricepe ea ce vreau sa spun. Bineinteles ca si pe mine ma apuca indoielile daca stau sa ma gandesc asa ca valorific furia de moment.
PS: am mintit in mail, nu am fost la posta.
Poze
felicia74 spune:
aissa bravo!
Pai ce sa te duci la posta, ca eu am fost de vreo 4-5 ori si nu e nik. Ce fac eu drumuri ca-si bate joc LR de mine![]()
Of, voiam si eu azi sa trimit un mail Sabinei, dar a facut pitica febra![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)