*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 29
claujro spune:
Of, feli, ce nasol!!! De ce a facut febra?! O incearca o raceala sau iese vre-un dintisor?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
felicia74 spune:
clau avem de toate
S dinti, cred ca si o raceala. Deh, m-am obisnuit, din aprilie asa o tinem...
Mai, dar Panadolul asta e vax, nu i-a scazut febra, tot Nurofenul face treaba.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
BRIGHT spune:
Fetelor va rog sa-mi raspundeti si mie.Am facut o comanda pe data de 26 mai despre care scrie
Nous avons bien reçu votre commande du 26/05/2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
EN COURS DE PREPARATION
Banii mi s-au luat din cont,cat trebuie oare sa mai astept?
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
clau avem de toateS dinti, cred ca si o raceala. Deh, m-am obisnuit, din aprilie asa o tinem...
Mai, dar Panadolul asta e vax, nu i-a scazut febra, tot Nurofenul face treaba.
Sper sa treceti cu bine si cat mai repede peste episodul asta neplacut! Pupici Ilincai sa nu mai faca febra...

Ma bate gandul sa plec cu Matei si cu Mara sau doar cu Matei intr-o tabara de copiii in Apuseni, o saptamana. Ma cam sperie drumul, e cam departe...Voi v-ati incumeta? Cu autocarul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
Jasmine spune:
Aissa,beton mesajul!Asa ar trebui sa scriem,mai hotarat,nu sa ne tot rugam de ea.
Eu inca nu mi-am dat elan sa-i scriu,dar trebuie sa ma mobilizez.
Viairo spune:
Fetelor am intrebat la posta cat stau coletele alea gen sacosa (perna
) in oficiu postal, raspunsul a fost ca dupa 10 zile pleaca de unde au venit. Oare de asta tot intreaba Sabine daca ati fost la posta, poate a primit ceva colete (sacose) retur.
Adic nici la mine nu prea ajung avizele, dar la 13 zile dupa lansarea comenzii sunt prezenta la posta. Primesc lunar factura recomandata de la UPC si de multe ori ajunge doar reavizul, uneori nu primesc nimic.
La multi ani copiilor!
felicia74 spune:
quote:
Oare de asta tot intreaba Sabine daca ati fost la posta, poate a primit ceva colete (sacose) retur.
Zilele trecute si eu ziceam la fel. Nu are de ce sa returneze banii daca nu le primesc inapoi...
Claujro dar tu nu esti la coada ptr gradi?
Mama, am citit aseara subiectul de pe Dc cu inscrierea la gradi si deja am emotii

claujro spune:
Iar e brambureala la preturi, unele au scazut, altele au crescut!
Astora tb sa le verifici zilnic site-ul (asa cum facem noi
) ca sa le prinzi cele mai bune oferte...
A fost sotul dimineata la prima ora. 
Jasmine spune:
I-am scis si eu Sabinei si i-am zis clar ca n-a venit coletul platit acum 2 luni si ca vreau sa comand altceva de banii aia.Astept sa vad ce-mi raspunde.
Claudia,eu nu m-as aventura cu 2 copii cu autocarul,mai ales ca Mara e mititica.Cu Matei parca mai merge,desi cred ca si el se va plictisi si i se va parea obositor drumul.