*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 15
BRIGHT spune:
Buna dimineta la toata lumea!
Nushulica sunt super pantalonii maro de la Nike,poti sa-mi spui te rog daca am 1,70 m si 54 kg ce marime mi-ar trebui la pantalonii aia ,ca-mi plac la nebunie
Merci
madau spune:
Nushlica miliarde de scuzoaie 

, n-am luat salopeta ptr ca nu mai avea masura mea
. Chiar mi-ai adus aminte sa ma mai uit, poate au mai bagat
Cin plecam in Turcia, luni, pe 4 iunie.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
mag75 spune:
Neata fetele!
Va citesc mesaj cu mesaj, dar n-am mai comandat nimic, deci n-am avut cu ce sa ma laud.
Felicia....ma tenteaza blugii tai, cum sa fac sa-i vad? Iti dau mailul meu? Merci frumos!
O zi buna tuturor si vacante placute !!
Superb la munte, cred ca o sa mergem si noi vara asta. Sarumana Claujo.
vl-ad spune:
Buna dimineata!
Nusulica frumoase hainute , ca de obicei.
Clau frumoase pozele , cred ca v-ati simtit super bine
Am mai primit si eu un cod destul de avantajos pe mail:37664 Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de ce document Bon de réduction de 20€ offert pour un montant minimum de 55€ d'achats facturés, de 35€ pour un montant de 95€ d'achats facturés et de 55€ pour un montant de 150€ d'achats facturés sur les pages et les boutiques sur laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTÉ/BIEN-ÊTRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Printemps été 2007 de La Redoute et sur le site www.laredoute.fr. hors prix déjà démarqués nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges .
Incercati-l poate merge si la voi .
Eu de o saptamana tot vreau sa ajung la banca sa alimentez cardul si nu mai ajung.
Tot scot pe produse din cos si le inlocuiesc cu altele , nu ma pot hotari.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Fetelor, care va hotarati sa mergeti la Pensiunea Andrei, la Simon, ziceti si voi ca ati aflat de dansii de la Claudia, mamica lui Matei si Marei...imi puneti si mie o pila pt la anul.... ![]()
![]()
![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
claujro spune:
Stiu ca parca a luat cineva fusta www.laredoute.fr/vente-la-jupe-madras.aspx?productid=324108290&documentid=321407&categoryid=29412806&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">ASTA
Cum e? Ca ma bate gandul s-o comand si eu....
Multumesc!
poze Simon
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mag75
Neata fetele!
Va citesc mesaj cu mesaj, dar n-am mai comandat nimic, deci n-am avut cu ce sa ma laud.
Felicia....ma tenteaza blugii tai, cum sa fac sa-i vad? Iti dau mailul meu? Merci frumos!
O zi buna tuturor si vacante placute !!
Superb la munte, cred ca o sa mergem si noi vara asta. Sarumana Claujo.
Da, da-mi mailul pe PM
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-imprimee.aspx?productid=324086806&documentid=321407&categoryid=12528440&single=&hasnext=1&hasprev=1
Camasile la 3 euro sunt acum 12.99 

Io ce mai comand????????
poze Simon
Viairo spune:
Onetzica nu este elastica din cate imi amintesc, dar este croita lejer. Pot sa-ti spun mai multe cand o primesc (va fi 36), sper pana la sf. saptamanii.
edit: astia de la LR in loc sa-si remedieze probleme de pe site le inmultesc. acu goleste cosul la logare
, adica facea asta, dar nu si pe firefox