*** LA REDOUTE (27)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nushulica, frumoase lucruri, ca de obicei...

feli, eu am cam 100 si iau 40 de LR, niciodata 38...nu as incapea. Am incercat si 42 si 44 pe la inceputuri si nu mi-au fost buni (la pantaloni ma refer), sunt imensi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushulica intr-adevar frumoase lucruri. Cred ca o tinuta pentru fiecare zi a lunii. Mai cumperi?

Madau cand ai timp trece la Mica publicitate si acesti pantaloni (masura 36):
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-legerement-descendue.aspx?productid=324071499&documentid=321407&categoryid=22079967&single=&hasnext=1&hasprev=1

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Buna dragelor!

Sa vedeti ce am patit :

"Atentie: La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat."

E vrb de msg private de pe DC.Chestia e ca mi-au sters toate mesajele, nu numai cele mai vechi de 3 luni si implicit si parola de la redoutiste . Asa ca daca sunteti dragute , mai imi trimiteti si mie inca o data parola??

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Imi dau singura reply with quote , ca poate isi face cineva mila si imi trimite si mie parola de la mail.

Pupici!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

quote:

Buna dragelor!

Sa vedeti ce am patit :

"Atentie: La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat."

E vrb de msg private de pe DC.Chestia e ca mi-au sters toate mesajele, nu numai cele mai vechi de 3 luni si implicit si parola de la redoutiste . Asa ca daca sunteti dragute , mai imi trimiteti si mie inca o data parola??

Uite cum cresc...

Imi dau singura reply with quote , ca poate isi face cineva mila si imi trimite si mie parola de la mail.

Pupici!

Uite cum cresc...

Trimis PM. Tine si tu minte parola...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Merci Clau! Doamne, si cat m-am chinuit sa-mi amintesc!

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nushulico,zi-mi si mie te rog cat porti in RO si ce marime ai comandat adidasii aia alb cu rosu.

Am primit si eu costumul de baie rosu cu negru de la Taillissime.Vine bine in general dar evident ca e cam mare cupa C.Din pacate cupa B nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by Viairo

Astept colet de la LR de pe 19, sper sa-mi ajunga saptamana asta ca pe 5 plec in concediu.
Am in el rochita aia rosie cu flori, am primit in comanda trecuta pe negru pentru sor'mea si mi se pare faina, are si o urma de luciu, bretele reglabile, e ok.
Despre asta e vorba:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-couleurs-d-ete.aspx?productid=324122140&documentid=207607&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1

Spune-mi te rog materialul este elastic putin? Nu stiu ce masura sa iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele!

Ptr ca m-am trezit foarte devreme, am profitat de linistea din casa si am adus listuta la zi.

Chiar..vb de listuta, se mai ofera cineva sa aiba grija de ea pana vin din concediu? Dau o si o . Al meu barbat isi va lua laptopul cu el iar la hotel avem internet wireless deci voi mai tine legatura cu voi, dar nu stiu daca reusesc sa fiu "pe pozitii" atunci cand e nevoie de mine.

Poate vin si cele 3 comenzi ale mele din data de 18

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
Madau, cand su unde plecati in concediu? cat stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!!

multumesc frumos pentru aprecieri mai cumpar,mai cumpar...m-oi satura si eu o data si o data

madaaaaa mama baga-ma si pe mine in seama zi-mi de salopeta ca mor aici

jasmine
cu adidasii roz i-am luat 39...aici port 38 si sunt un pic lejeri adik ar fi mers bine un 38.5...dar sunt buni cu sosetutza merg perfect

sunt foarte frumosi chiar sunt foarte incantata de ei

felicia io am 95-96 la sold si am luat 38 la ce e cu elastan si 40 la in bumbac...

INGRID

Mergi la inceput