*** LA REDOUTE (27)***
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
bright la pantalonii nike eu am luat marimea s si am 1.68 si un pic mai multe kile decat tine adik 58
si imi vin bine...deci ia s parerea mea![]()
mada
merci mult o sa intru sa vad de marimi si cred ca o comand![]()
vl-ad incerc si eu codul poate merge![]()
INGRID
body spune:
buna
As vrea sa comand si eu, dar doresc sa stiu daca exista pe site si un tabel cu mamrimi, pentru a vedea daca se potrivesc cu marimile romanesti.
va multumesc
nushulica spune:
quote:
Originally posted by body
buna
As vrea sa comand si eu, dar doresc sa stiu daca exista pe site si un tabel cu mamrimi, pentru a vedea daca se potrivesc cu marimile romanesti.
va multumesc
la fiecare produs in parte cand il selectezi iti apare sub spatiul in care trebuie sa introduci marimea "quelle taille choisir"...dai click acolo si iti apare tabel de marimi
spor la shopping

INGRID
claujro spune:
quote:
Originally posted by body
buna
va multumesc
Langa fiecare produs ai tabel de marimi.
Ca nu intotdeauna nu corespund cu realitatea...asta-i partea a doua.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
vl-ad spune:
body-da,pe sait exista un tabel cu marimi.La fiecare produs sub rubrica la care iti alegi marimea scrie :Quelle taille choisir ,da clik acolo si iti va aparea tabelul
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
madau spune:
N-am primit nici azi aviz ptr comenzile din 18

, poate vin totusi pana vineri
Felicia salvarea mea

, multam mult!
Nushulica oi vrea tu sa comanzi salopeta de la nike, dar nu mai au nici o masura...doar 36 daca intri in ea
, io nu![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
vl-ad spune:
Mey, fetelor voi ati vazut ca pe prima pagina in dreapta jos poti proba haine virtual(cred ca am inteles eu bine)Je crée mon look en 3D
Am dat clik acolo si trebuie sa complectezi un formular, numai ca eu la pasul 2 m-am blocat , am doua posibilitati si nu stiu ce inseamna.Poate ma ajutati voi :
-Ma morpho
Vous allez maintenant pouvoir définir votre mannequin
-Mon essayage
ou accéder directement aux boutiques.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad