Menajere mai exista ?...
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Hai mai sa nu ne certam pe ore... sunt persoane care au un nivel de energie mare si altele mai lente, daca ma uit numai la mine si la sora mea, pai in cat timp ea face curat luna in 4 camere, eu nu reusesc sa termin cele 2 ale mele, depinde mult de persoana. Eu tot cred ca depinde de volumul de munca, numar de camere, numar de camasi calcate, numar de bai, etc. si de rezultatul final, imi place cum a facut ordine sau nu.
Si frigiderul depinde de marca si model, eu am unul mai vechi care se umple de gheata, dar acum sunt modele cu autodezghetare, mult mai usor de curatat.
Andries
kariguld spune:
Sunt tehnici si tehnici!!
Menajera mea a facut cursuri la firma unde lucreaza, cursuri de agent de curatenie. Si mi-a spus ca acolo le-a invatat cum sa tina carpa in mana!!! Sa nu o tina mototolita si asa sa stearga cu ea, ci impaturita in patru si cu miscari lungi, de la stanga la dreapta si de sus in jos sa stearga. Cum sa spele cu mopul, ca sa nu se chinuie si sa iasa bine treaba, tot asa, miscari lungi de la stanga la dreapta, se sterge repede si bine. Am incercat si eu!
In plus mentinem ordinea in dormitoare, in care nu prea stam, pe copii i-am invatat sa stranga mereu dupa ei si asa reusim sa facem fata si sa nu avem dezordine si debandada!!
Kari
kariguld spune:
Andries, asa este, nu e vorba de ore, ai perfecta dreptate!!!
fiecare cu ritmul lui!!!
Kari
papanash spune:
vreau sa actualizez subiectul despre menajere. cum si unde le mai gasiti. eu sunt deceptionata de ce am avut pana acum,de la tanti Vali care stergea apa pe jos langa chiuveta cu buretele de vase, pana la tanti Vica care mi-a zis din prima ca nu calca deloc si nici geamurile pedinafara nu le spala, ca ii e frica de inaltime ( etaj 8) . as da anunt la mica publicitate,voi care asa ati procedat, a fost ok ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AncaSiRoxana Am mai primit recomandari, dar sumele pe care le cereau femeile respective depaseau ceea ce sotul meu numeste "pretul corect" pt curatenie la noi acasa... Asa ca tot caut... Sau o sa ma resemnez ca asta e piata, atat "se cere", si o sa dau, ce sa fac?! ![]() Anca mamica Roxanei , 1 an si 9 lunisi 31+ cu Ilinca |
Care e pretul corect la 3 camere?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ipearina spune:
Si eu sint dezamagita! Am avut o menajera care a inceput sa faca treaba in dorul lelii dupa putin timp, iar a doua m-a lasat balta. Am incercat sa gasesc alta, dar toate vor 1 mil pe zi
.
Briantis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ipearina Si eu sint dezamagita! Am avut o menajera care a inceput sa faca treaba in dorul lelii dupa putin timp, iar a doua m-a lasat balta. Am incercat sa gasesc alta, dar toate vor 1 mil pe zi . |
Da ce face frate de 1 milion pe zi ?
papanash spune:
ce as face si eu, gratis la mine acasa, daca n-as avea atomicul tot timpul agatat de picioare ![]()
Serios, e cam mult un milion. Mai bine iau o bona studenta o zi pe saptamana, timp in care eu smotruiesc la greu .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Karina spune:
Inteleg ca eu cu 70 RON pt. curatenie + calcat haine pt. 3 persoane (5-6 camasi sot, 5-6 bluze pt. mine, 5-6 bluze pt. puiut, 1-2 pijamale puiut, etc) pot sa ma consider superfericita? Sau dau cam prea putin ?
Hai, mai spuneti cit le dati, sint multumita de ea si n-as vrea s-o pierd...
Karina, mami de Bogdan

, 1 an si 9 luni
31+ cu
Ilinca