Menajere mai exista ?...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Buna, as vrea si eu o recomandare, daca stiti pe cineva interesata sa vina 1 data pe saptamana pt apartament 3 camere. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Cam in aceeasi situatie sunt si eu. Caut pe cineva sa ma ajute cu menajul la 3 camere. Pana acum, a mai fost cum a mai fost, mai ma ajuta sotul, mai o tin pe Roxi pe langa mine si-i arat cum vajaie aspiratorul, mai sarim o saptamana curatenia, mai ignoram geamurile murdare etc. Dar vine repede-repede si al doilea bebe, si atunci nu ma vad bine!

Am mai primit recomandari, dar sumele pe care le cereau femeile respective depaseau ceea ce sotul meu numeste "pretul corect" pt curatenie la noi acasa... Asa ca tot caut... Sau o sa ma resemnez ca asta e piata, atat "se cere", si o sa dau, ce sa fac?!

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 9 luni
si 31+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

In baza sotului...
Stii ca sunt cateva vorbe romanesti:
"Treaba femeii nu se vede niciodata"
"ce grea e munca femeii, cand o face barbatul!!"
"barbatul sa stie de la buric in jos, restul e treaba femeii"

Deci daca vrei ajutor, evalueaza TU si munca femeii si banii.
Nici nu trebuie sa stie intotdeauna ce bani dai femeii care te ajuta.
Si sa stiti, poti face socoteli si altfel: de exemplu, cat costa tigarile pe saptamana? nu merit si eu,nevasta, care nu fumez, macar o mana de ajutor?
Sa fiu odihnita si proaspata cand vii tu acasa?
Deci tot ce faem, facem pentru EI, sotii, si Ei trebuie sa plateasca, nu-i asa?

Era o gluma, fiecare si le stie pe ale lui, e bine sa fie o echipa familia, insa putina siretenie, tipic feminina, nu a facut rau niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, intamplator am aflat ca o vecina de bloc ofera servicii de menaj. Este tanara, mamica a unei fetite de 4 ani. Curatenia o face pana in ora 16 cand se duce dupa fetita la gradi.
Acuma are doua zile pe saptamana ocupate si a zis ca ar vrea sa mai gaseasca si ptr celelalte zile. Ptr cine e interesat nr ei e 0721 531 979 -Nicoleta- zona Berceni. Eu o cunosc ca mamica( ne-am mai intalnit cu copiii in parc) si o stiu ca o persoana responsabila si serioasa.
Alte detalii puteti afla de la ea. Mai multe nu stiu.
Succes

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi avem o tanti pe care o chem din cand in cand pentru curatenie generala si o platesc cu 50 RON pentru 2 camere, baie si bucatarie. Sta cca. 6 ore. Este foarte multumita, mai ales ca lucreaza ca femeie de serviciu la o firma, unde munceste 5-6 ore pe zi, are parter si 1 etaj de "curatat" si primeste 4 milioane pe luna.

Asa ca la kariguld e boierie cu 70 ron pentru 4 ore... cred ca orice menajera si-ar dori asa ceva

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Noi avem o tanti pe care o chem din cand in cand pentru curatenie generala si o platesc cu 50 RON pentru 2 camere, baie si bucatarie. Sta cca. 6 ore. Este foarte multumita, mai ales ca lucreaza ca femeie de serviciu la o firma, unde munceste 5-6 ore pe zi, are parter si 1 etaj de "curatat" si primeste 4 milioane pe luna.

Asa ca la kariguld e boierie cu 70 ron pentru 4 ore... cred ca orice menajera si-ar dori asa ceva

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Ingrid, si eu am zis la fel...
Acuma e drept ca cine isi permite....
Si eu as avea nevoie de o tanti care sa vina nu mai mult de 6 ore si sa fie multumita cu 400-500 de mii.
Dar se pare ca au plecat toate in Spania...
sau si-au gasit persoane cu bani care le platesc regeste...
Sau nu stiu eu de ele...
Si de aia vin sa intreb: Cine are o tanti de imprumut ?

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Ceea ce cred ca nu s-a priceput e, ca eu platesc 70 RON pentru menaj la casa, nu la un apartament. Si ma intreb eu ce face o menajera in 6 ore??? Mai ales la un apartament cu 2, 3 camere??!!

Menajera mea lucreaza la o firma de curatenie si sa o vedeti cum se misca de repede!!! Isi face treaba foarte bine si repede. Nu vine sa stea la vb cu mine, bea o cafea si uneori mai mananca.

Si eu daca as face curat cred ca mai mult de 2 maxim 3 ore nu ar dura!! La mine acasa!
Nu o platesc pentru cate ore sta, ci in functie de spatiu si calitatea muncii!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Kari, eu stau la casa, nu la apartament. Ce face doamna respectiva: sterge praful, da mobila cu spray, aspira si spala pe jos, spala geamurile, tocurile de la usi plus geamuri de la usi, bucataria cu tot ce implica ea (faianta, aragaz, frigider), baia la fel. Plus ca mai am o marchiza cu multe geamuri. Deci are ce face in 6 ore ...

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si la mine avea ce face doamna in 6 ore...
In afara de curatenia clasica, mai curata salteaua si tot ce tine de camera pustiului foarte bine si calca mai multe camasi pentru mine si sot.
Depinde cum faci curat ca sa iti ia mai putin sau mai mult.
Oricum, doamna nu manca la mine si nici nu o plateam sa stea, deci daca termina mai repede era in avantajul ei.
Ceea ce n-am suportat a fost sa dea "rasol" si sa faca totul pe graba...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Ieri am facut EU curat acasa!!!
Aspirat dormitoarele, sters praful, spalat in bai, spalat pe jos cu mopul, schimbat cearsafurile de pe paturi si perne, aspirat saltelele copiilor, aspirat la parter, spalat parchetul, sters praful, luat panze paianjeni de pe pereti (unde era cazul!!), curatenie in bucatarie, aragaz, frigider, toate in 3 ore si un pic!!!
Cam asta face si menajera, cu diferente de la o saptamana la alta.
Si am baut si o cafea!!

Deci merge, poate ma reprofilez!!!

Kari

Mergi la inceput