Menajere mai exista ?...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Care din voi, care aveti menajere, v-ati angaja menajere pe bani putini?? Si cu o dama pe cap cu pretentii si cicaleli!!!

Adik, nu prea ne place sa facem curat, vrem om pentru asta dar cu bani putini si treaba bine facuta!

Eu recunosc ca punctul meu forte nu-i curatenia si nici calcatul, asa ca platesc si nu comentez.

Putin platim, putin face, ce e ieftin, cam intotdeauna e de proasta calitate.

Kari

Nu mi se pare ca suma pe care o dai tu este deloc putin....
Si in plus, e interesant cum din descrierea initiala a serviciilor pe care le platesti, acuma s-au diminuat costurile.
Ca sa fac un calcul, pai la 70 menajera cu 50 calcat inseamna 120 din start pe saptamana. Ori 4 saptamani inseamna 480 pe luna. La care mai adaugi abonament de 20 (consideram ca foloseste doar o lini/doua). Pai 500 de ron pe luna plus ce mai consuma doamnele (ca sa fim seriosi, nu beau doar 2 pahare de apa in 4 ore...).
eu zic ca e o suma frumusica...
Ma rog, vorba ta...cine are si vrea sa dea...n-are decat...
Dar pentru cineva care are 3 camere de 70mp si fara multa mobila/bibelouri/etc nu e deloc putin 50 ron.
Sau ma insel ?...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

linasobolina, a spus de preturile care sunt la agentie, eu nu am spus doua lucruri diferite....!! Citeste inca o data postarile mele!!!! annablue.

70 Ron curatenie, o zi pe saptamana, 4 ore, plus un abonament,eu ii dau 20 pt abonament pe o linie, nu stiu cat costa exact!
50 Ron calcat, altei persoane, o data sau de doua ori pe saptamana, cate 3 ore.

Ce e interesant??? Si ce costuri s-au diminuat?? Aceleasi preturi le-am spus in fiecare raspuns al meu!!!

Nu cred ca trebuie sa contabilizezi tu ce si cat mananca menajera sau doamna de la calcat. Asta e problema mea personala! Cred ca am fost foarte clara si in postarile anterioare!!!

Pentru mine banii nu sunt o problema, (nu avem venituri fixe) am mai spus asta, chiar si 10 milioane daca as da, are careva vreo nemultumire??
Fiecare plateste dupa posibilitati!
Nu am facut o lege din asta si nici nu vreau sa fiu luata ca model!!

Dupa cum observi, eu nu am facut nici o remarca la adresa ta, asa ca ... as aprecia daca ai face la fel!!!!

Kari

Mergi la inceput

annablue
Eu nu fac parte din categoria "oameni normali", daca avem propria noastra firma???

Poate ar trebui sa raspunda aici doar cei care traiesc din salarii, nu restul.....!

Sa nu uitam ca si unuii si altii suntem OAMENI, cu aceleasi nevoi si trebuinte, cu menajere, bone si tot restul!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Dupa cum observi, eu nu am facut nici o remarca la adresa ta, asa ca ... as aprecia daca ai face la fel!!!!

Kari

kariguld cred ca ai luat-o prea personal. normal, fiecare da cat isi permite. mie mi s-a parut doar o observatie cum ca suma care reiese ar fi prea mare pe luna pt serviciile oferite. nu cred ca tonul a vrut sa fie ofensator la adresa ta
desi eu dadeam 200 ron pt mult mai mic spatiu si mai putine servicii, si mie 500 mi se pare mult. desi comparativ ar fi cam acelasi lucru

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Kari, chill out !...
Era doar un calcul pe un exemplu...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai eu dau 60RON pe zi pentru un ap de 2 camere (50mp) + calcat (pt mami, tati si copil), o zi pe saptamana si desi doamna mai imi da rasol cateodata la sters praful mie tot imi e frica sa nu ma lase balta!! Si daca e de sters geamuri si faianta o chem o zi in plus. Ma rog chestia cu praful e relativa, mie mi se pare ca il sterge bine, dar vine sotul meu si garantat mai gaseste un locsor nelustruit.

Ideea este ca ea nu ma ajuta sa fac curatenie, ea chiar face toata curatenia, eu nu ma bag peste ce face ea, i-am explicat o data, a priceput ce vreau si gata.

Si mai merge la o alta persoana unde pentru 4 camere primeste 80RON. Si manacrea si-o aduce de acasa desi tot timpul i-am spus sa-si ia din frigider ce vrea, doar apa si cafea bea de la mine.

Pentru mine cel mai important este ca e o persoana de incredere, care nu-mi ia nici un capat de ata din casa, are chei, vine la 8, pleaca la ora la care termina. Am mai avut eu o bona pe care tare-as strange-o de gat si acum, dupa 2 ani de la evenimente...

Trebuie sa fiu de acord cu linasobolina (mi se pare ca tu ai agentie nu?) cand spune ca majoritatea nu precizeaza de la bun inceput ce vor de la menajera si lucrurile trebuie ajustate pe parcurs. Si mai este ceva, spus de kari, atunci cand vrei menaj pe bani putini, trebuie sa fii constient ca vei angaja "mai de la fundul sacului" daca ma intelegeti, pentru ca persoanele bune si serioase gasesc fara probleme familii care dau mai multi bani.

Andries

Mergi la inceput

annablue, chill out.... si tu pe mine!

Do not try to be superior!!

Kari

Mergi la inceput

Andries,

Dar tu dai pentru o zi, curat si calcat pt toata familia...
Sunt de acord ca cel mai important e sa ai o persoana care sa fie de incredere...
Eu am folosit cele doua doamne cu recomandari. Prima era recomandata de pe forum, a venit doar o data si dupa aia m-a plimbat vreo 3 saptamani ca mai vine pana cand i-zm zis eu ca nu mai vreau. Dupa aceea am aflat ca aceeasi persoana (fiica ei) de pe forum a mai promis altor cateva persoane aici pe forum ca va veni la ele si nici nu s-a dus vreodata (probabil ca eu am fost mai norocoasa de a venit o data).
Iar cea de-a doua a venit mai multe luni la rand, avea cheile casei si venea/pleca in lipsa mea... Dar m-a apucat intr-o zi si mi s-a pus pata ca mai bine fac eu curat de Paste. In ultima perioada nu mai facea la fel si sta tot mai putin, dar ceea ce a pus capac a fost ca a venit cu o cunostinta sa o ajute la curatenie pentru ca nu avea chipurile destul timp sa termine curatenia ca trebuia sa ajunga nu stiu unde...
Si am zis stop...
Acum am zis ca incerc a3a oara... Incerc sa-mi spun ca totusi pot gasi o persoana ok, care sa imi semene ca profil (ca asta conteaza mult, dupa parerea mea)...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Io zic ca exista menajere. Totu-i sa ai noroc sa gasesti o persoana serioasa care chiar vrea sa munceasca.
Eu am o tanti care vine o data pe saptamana si munceste pana termina ce are de facut. Ii dau 50 ron, o cafea, mancare. Si tare ma bucur ca am gasit-o ca nu am avut nici o problema cu ea. Vine la 9, ii spun ce are de facut si plec in parc cu copilu, o las singura in casa si nu mi-a lipsit nici un cap de ata din casa.
Stie clar care-mi sunt pretentiile, am grija sa-i spun la fiecare camera ce vreau in mod special, unde sa insiste si ce sa faca in plus sau sa lase deoparte. Si desi nimeni nu face curat ca mine (sper ca si voi suferiti de boala asta, nu doar io :)) prefer sa finisez io 10 minute dupa ea ce mi se pare ca nu luceste destul de bine decat sa frec o zi intreaga sa-mi iasa casa pahar.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Am noi vesti despre subiectul acesta...in sensul ca am mai "bifat" o posibila doamna...care s-a dovedit a fi "necastigatoare"
Oricum, eu inca nu-mi perd speranta...
Probabil ca se mai gaseste pe undeva ascunsa o persoana si pt mine.
Ca deja fi-miu iar a inceput sa se alergizeze... pe chestie de praf nesters asa cum trebuie (ca nu fac fata, fizic)..
Ceea ce e insa neplacut este ca aceasta persoana a zis "da, vin de vineri" cand ne-am vazut, iar cu o zi inainte de ziua in care trebuia sa vina, m-a anuntat ca s-a razgandit...
Ce ti-e si cu oamenii astia nehotarati...

Ana

Mergi la inceput