Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

Am intrat numai sa va salut, la 2pm ma duc la dr si revin dupa aceea.

Pupici si o zi buna tuturor,

Anto 33 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

am primit si eu pe mail kestia cu reactorul din cecenia. nu stiu ce sa zic, dar nu prea imi vine sa cred. ma gandesc ca era imposibil sa nu fi aparut ceva pe cnn sau euronews, daca intr-adevar ar fi explodat ceva.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

karligutza, vezi ca si Paticut tot psiholog este, am fost colege de facultate, dar generatii diferite!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

si cu limba romana aveti mare grija! ca acusica ne trezim cu lucrare de control (sau extemporal daca va place mai mult termenu')

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Dna Hook, eu zic sa nu-ti faci probleme in ce ma priveste, ca (asa cum le zic si prietenilor) in timpul liber nu sunt profa de romana, sunt si io un simplu vorbitor de limba romana asa cum am invatat acasa la ai mei. Si de cand sunt si eu duamna si stau acasuca, m-am cam molipsit de accentul moldovenesc sadea al socrelei Da' sa ma vezi ce comentator TV sunt , pot sa ma alatur carcotasilor, numai ca nu sunt asa glumeata cum sunt ei

Nikole nu te-am mai "vazut" de ceva timp pe forum, tocmai voiam sa te dau disparuta. Cat despre dr, si eu zic la fel, sa-l schimbi, ca s-o gasi unul mai "cerebral" si mai putin conservator. Numai bine

Simo sa mai fac vreo vraja, ceva, poate alungam de tot insomniile astea Mai studiem la scoala aia de vrajitori la care merge Harry Potter poate, poate s-o prinde ceva...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

am primit acest mesaj si eu de la o prietena,spuneti-mi in ce masura poate fi adevarat?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by oaana

am primit acest mesaj si eu de la o prietena,spuneti-mi in ce masura poate fi adevarat?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Eu nu le dau nici o atentie. Circula pe mess tot felul de porcarii...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Oana si eu am primit mesajul. Sincer ma cam indoiesc de mesajele ce circula pe mess. Eu l-am primit si pe acesta"

The Associated Press
Published: May 21, 2007
ROSTOV-ON-DON, Russia: A fire broke out Monday at a Russian factory that makes equipment for atomic power plants, but there was no risk of radioactive contamination because the plant does not work with nuclear materials, officials said.
The fire erupted under the roof of one of the buildings at the Atommash plant in Volgodonsk, about 1,000 kilometers (600 miles) south of Moscow, said Oleg Ugnivenko, a spokesman for the Emergency Situations Ministry in southern Russia.
It was extinguished a few hours later, he said. No injuries were reported.
Atommash's products include turbine and other equipment for nuclear and other types of power plants, but it does not work with radioactive materials, Ugnivenko said.
Reports of the fire sparked s

Acu o fi vorba de aceeasi treaba, habar n-am. Ideea e ca probabil ca se va anunta oficial ceva(eu pe net nu am gasit nici o stire in sensul asta).

Ily, Karligutza intreba pe fiecare fata de la odiseea noastra cu ce ne ocupam viata, "profesional" vorbind.

Si ca vorbim de sondaje...Ajutati-ma si pe mine la un sondaj off topic, in special fetele care sunt preocupate de "vehicule cu 4 roti" Vreau sa-mi schimb masinutza, si vreau ceva mic, sa consume putin, dar in care sa incap eu si cei 2 flacai. Ultima mea optiune ar fi Wolswagen Polo Happy. Ei ce spuneti??? Merita ?? Aveti alte propuneri care va plac mai mult??? Dar sa se si incadreze intr-un buget de 10.000-11.000 EUR??

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

personal nu prea am incredere in mass messages

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata! ..ca eu acum m_am mai trezit!!! Am fosta aseara la niste prieteni si n-am intors cam tarziu... Toate au fost bune si frumoase pana a inceput pe mine sa ma doara "coada" si a trebuit sa ma asez pe 10 perne sa ma simt mai bine !!
Mesajul ala alarmist eu nu il cred!! Ce ma enerveaza chestiile astea pe mess!!!
Ma duc sa citesc din urma!

MADA 26+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata! ..ca eu acum m_am mai trezit!!! Am fosta aseara la niste prieteni si n-am intors cam tarziu... Toate au fost bune si frumoase pana a inceput pe mine sa ma doara "coada" si a trebuit sa ma asez pe 10 perne sa ma simt mai bine !!
Mesajul ala alarmist eu nu il cred!! Ce ma enerveaza chestiile astea pe mess!!!
Ma duc sa citesc din urma!

MADA 26+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput