Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
ily7 spune:
Daca-mi dau eu bine seama,sondajul este despre profesia noastra. Asa e???
Eeeee... la mine e mai complicat de explicat . Pentru ca nu profesez conform pregatirii pe care o am. Si anume: Am terminat Fac. de Chimie, dar am 2 firme (una de birotica si alta care se ocupa de cursuri de formare). Deci, ce am invatat eu in facultate nu are aplicatie in nici una din activitatile pe care le am acum .
ily 28 saptamani
Luna1 spune:
Lunch Break!
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
oaana spune:
adica mesajul cu reactorul
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
fetele,multumesc ca m-ati linistit,pana acum eu nu am mai primit astfel de mesaje,deci nu stiam cu sa reactionez...
ILY,bine ai revenit,chiar ma intrebam pe unde esti?
oana
poze Iosua
Luna1 spune:
E subect la generale pe faza cu reactorul. Se pare ca nu e adevarat. Eu una nu cred am primit si eu mesajul.
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
oaana spune:
ILENUTZA,ASTEPT SI EU ZILELE ASTE TIPARUL DIN ELVETIA...STIU SIGUR CA LA LUNGIME TREBUIE CAM 1,90 CM,DAR LATIME MAI MULT,CA TREBUIE CROITA POTCOAVA,UITE AM SA MA CONSULT CU MAMA SI ITI SPUN.
oana
poze Iosua
oaana spune:
fetele,cred ca v-am spus ca bebe al meu nu s-a intors inca si am aproape 32 saptamani,mai este cineva in situatia mea?
oana
poze Iosua
ily7 spune:
Multumesc Oana!!! Nu stiu care o fi treaba cu reactorul dar ce mi-e foarte clar e ca indiferent care ar fi situatia, nu e bine sa ne stresam suplimentar. Oricum ce e, aia e... Dar frica si nelinistea cu siguranta nu o sa ne faca bine.
In plus, suntem toate in situatia unei sarcini avansate, asa ca... "jocurile sunt facute". Cel mai improtant e sa ne relaxam si sa incercam sa ne simtim cat mai bine!!!
ily 28 saptamani
nikole spune:
Samuras, da, a spus ca ultimul cuvant il va avea echo. sa vada daca bb poate trece prin oasele bazinului.Eu ma gandesc ca ptr ei, care-s micuti asa si de inaltime si ca osatura, un bb cum e domnisorul meu in momentul de fata e mare.Pai ptr ei la nastere copilul tre sa aiba maxim 3200g.asa scrie pe graficul ce mi l-a dat de la spital.
daca il nasti de 3600 deja e urias ptr ei!
Lorina nu prea am intrat ca nu prea aveam ce adauga...insa v-am citit cu drag si spor!
Intreba cineva de clinici din Tokyo(iertare ca nu retin numele)...sunt, stiu o clinica unde mergeam inainte de sarcina, insa este absurd de scump, e mult prea mult, chiar nu imi permit sa platesc atat, plus ca acolo nu se accepta nici o asigurare nimic.
Cred ca ma ajunge vreo 10.000 $ acolo, insa e super clinica si medicii...Samuras poate ai auzit de dr. SAKAMOTO!?Acolo numai o consultatie de rutina costa 150$, asta pe langa echo, pap care se platesc si astea...in conditiile in care la orice alt spital, clinica, cu asigurare platesti 30$,bani in care e inclus pap-ul si echo.
O sa cercetez de sapt viitoare, desi mi-e asa greu...alt medic, alt spitl, alt mediu...
31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise