Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

ai dreptate ILY,si chiar daca ar fi asa ce-am putea face noi?Cum a rezistat bebe al tau la atatea schimbari?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole pai daca ei au alt grefic....nu stiu...Anya nu se face un raport ceva intre latimea bazinului mamei si copil? Adica mie asa mi s-ar parea normal!

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Oana, sper ca bebe a facut fata cu succes. Eu eram programata la ecografie la inceputul lui iulie dar pt ca am avut "turul asta de forta" am sa merg luni la un control. In rest micuta pare OK... saracuta... se misca (mai ales dupa ce mananc), nu pare afectata de nebunia prin care am trecut.
Unde este AndraZ??? nu am mai vazut-o pe aici si stiu ca era un "membru activ" al grupului.

ily 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele ia uitati ce am primit eu pe mess:
"fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma".
Stiti ceva despre asta???

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

andutzy, tocmai ce vorbiram despre asta.

Iulia 28+

Mergi la inceput

Scuzati, eu m-am alaramt si nu am mai citit din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra mi se pare o mare tampenie! Uita-te si tu...Date fiind directia vantului...imi suna ca "efectul razelor de luna aspura papucilor de guma"....

Ar trebui inchisi nebunii astia care baga spaima in populatie, mai ales cum e scos in evidenta femeile insarcinate! Asta ne mai trebuie acum sa stam cu geamurile lipite cu banda izolatoare sau ce?

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Faza cu reactorul imi aduce aminte de vacanta la bunici , eu mititica pe vremea respectiva o aud pe strabunica vorbind de razboi mare in Franta ... cand am revenit la ai mei i-am innebunit cu razboiul desi pe vremea respectiva nici nu stiam unde este Franta pe harta sau ce inseamna .
Si acum referitor la Cecenia nu cred nici o iota (inclusiv la stirile de la TV se mai "umfla" anumite evenimente doar ca sa fie senzational ) daca nu a aparut la nici o stire .... ma indoiesc ca stirea ar fi adevarata , mai ales acum in acest secol cu incalzirea globala si satelitii care prin tot ce misca ...

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

SImo, eu m-am panicat deoarece mi-am adus aminte de o vecina din copilarie care a facut la 7 ani scleroza in placi si a murit dupa 15 ani de chin. Explicatia doctorilor? Cernobil! Ca la 7 ani, alta explicatie nu ai! Si e adevarat, pe mine ma tineau ai mei inchisa in casa dupa Cernobil, dar ea se juca pe afara fara nici o treaba! Tin minte si acum cum plangeam la geam si le ziceam alor mei: Dar Adina (D-zeu sa o ierte)de ce are voie si eu nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

fetelor, cred ca si daca, doamne fereste!, e adevarat, nu prea mai avem ce face, ca pana acum ne-a si plouat, am iesit afara, ne-am plimbat prin aerul gata radiat.

Iulia 28+

Mergi la inceput