Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am trimis mai multe haiosenii pe mail.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

doamne, pai urla targu, vorba aia, daca se-ntampla fo nenorocire cu vreun reactor pe undeva...!! nu mai credeti toate spamurile astea. uitati aici gasiti cate ceva despre: www.piticu.ro/2007/05/24/explozia-nucleara-atac-informatic-rusesc/" target="_blank">1, www.piticu.ro/2007/05/23/spam-cu-bombe-nucleare/" target="_blank">2, si mai ales www.siguranta.ro/full/noutati_158_3.html" target="_blank">asta - datata 16 decembrie 2005!!!!

si-acu sa ne-ntoarcem la oile noastre, dupa ce citii in pas alergator un capitol jumate :

Jadi scrisese despre retardul bebelushului si posibilele cauze; prima dintre ele se referea la fumat (peste 7 buc/zi) - ei bine, desi ma-ncadrez aci, io am bebelush cu 8-10 zile mai mare decat UM, diferenta care s-a mentinut constant, inca de la prima morfo-fetala, de la 12 sapt. deci, voiam doar sa ma laud!

Lavinia, multzam de compliment (cum c-as fi curajoasa, da nu-s )! examenu auto il am de-abia luni, pe 28. astea sunt, de fapt, ultimele sedinte de soferie, ca tot incepuram scoala in septembrie anu trecut. maine dimineata e ultima tura cu instructoru langa mine. (mira-m-as sa iau sala, caci simt ca ma depaseste tot regulamentu si codu lor rutier! )

Nikole, sunt in aceeasi situatie cu tine: la eco, bebe mai mare cu 10 zile comparativ cu UM, dar DPN-ul nu se schimba. iti spun asta pt. ca am intrebat si eu dr. si mi-a zis clar ca DPN (respectiv varsta sarcinii) este cel calculat dupa ciclu si ca in mod cert in jurul datei aleia o sa si nasc!

si apropo de sondaj: si io tot o literata culta , care n-a profesat decat juma de an ca suplinitor de romana. in rest, 8 ani jumate lucrai la biblioteca centrala ASE si 3 luni ca asist.manager (om bun la toate ) la o editura faimoasa. din ianuarie, is duamna care-a dus-o din medical in medical, si din medical in prenatal, numa ca sa nu mai calce pe la acea mareata editura.

am inceput sa am dureri naspa in zona inghinala, simt oasele alea de parca stau sa se franga, si o anumita presiune pe col - azi-noapte m-am trezit cu un oarecare disconfort, ca sa nu zic apasare sau durere. acu ma deranjeaza doar in mers, daca stau in picioare sau in fund. chiar intrasem un pic in panica, pt. ca n-as vrea sa am vreo surpriza acu!! oricum, sapt. viitoare merg din nou la control si n-as vrea s-o sacai pe dr. cu telefoane aiurea (stie ca-s paranoica ). si, ca sa raman in acelasi ton: am niste calduri si niste bufeuri, de curg apele dupa mine la propriu, transpir si-n cap, doar stand; in casa e binisor (dupa spusele celorlalti), ca suntem orientati spre nord si-avem si-un bloc in fata, de nu bate soarele deloc la noi. io simt ca ma inabush si ma lasa puterile.

si tot ca sa ma laud: AMR 8 SAPT!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">32+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
hai ca am inceput sa o iau razna... e de bine daca imi dau seama, asa-i?

karligutza, la intrebarea ta vrei un raspuns filosofic sau psihologic?

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
hai ca am inceput sa o iau razna... e de bine daca imi dau seama, asa-i?

karligutza, la intrebarea ta vrei un raspuns filosofic sau psihologic?

dragutzo... ia sa te vedem ce poti... chiar as fi curioasa sa observ diferenta intre cele 2 'stiinte'(?!)

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Anya, multumim pentru vestile despre gabi. Ii uram refacere rapida. Si ei si lui bb. Nu e grava problema bebelusului, nu? Vai, cand ma gandesc cat de cald poate fi in maternitatea aia...!!!In toate geamurile saloanelor bate soarele de dimineata pana seara. Si esti si undeva pe la etajul 4 sau 5 ca sa fie totul ok. Nu stiu ce vom face noi, astea de iulie. Am vazut azi o pijamaluta cu maieu si pantalon scurt-scurt. Pe bune ca de aia imi iau.

Am cumparat detergent pentru hainutele lui Victor: Persil sensitive. O fi bun...habar n-am. O sa vad. La Stefan spalam de mana, cu sapun de casa, dar acum, cu atatea pe cap...nu ma mai incumet. Am vazut si finet pentru pelinci. Tr sa cumpar si sa le croiesc eu. Era frumos, cu floricele si copilasi. Si tot zilele astea as merge sa iau si carucior. Si mai vreu un ham din acele de sta bb si la orizontala, ca sigur la vara va fi bine cu el asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Bai, fetele din Iasi, m-ati omorat cu pelincile voastre! Voi chiar nu sunteti adeptele pampersilor? Doamne fereste, nu e critica...dar ma mir!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

quote:
ia sa te vedem ce poti

asta ignor...sa zicem ca pe caldura asta nu mai prea pot multe

quote:
chiar as fi curioasa sa observ diferenta intre cele 2 'stiinte'

nici la comparatii nu ma bag, pentru ca nu posed cunostinte din celalalt domeniu.

Dar, filosofic vorbind...e de bine. Adica...da, e de bine ca-ti dai seama. Socrate ar fi fericit. L-ai ascultat si te-ai ostenit [alaobositrau] sa te "cunosti pe tine insati"

Ei, multumita?!

Mergi la inceput

quote:
Bai, fetele din Iasi, m-ati omorat cu pelincile voastre! Voi chiar nu sunteti adeptele pampersilor? Doamne fereste, nu e critica...dar ma mir!

andutzy draga...ar fi absurd sa nu fim adepte...O fi cald la noi, dar... .Pelincile sunt pentru a aseza copilasul cand il schimb, sau daca merg cu el undeva...Cred ca s-a mai discutat despre asta. Eu la bb1 le-am considerat f utile. Si le-am folosit - in scopul mentionat mai sus - pana tarziu.

Mergi la inceput

Am dat o fuga la bucatarie sa-mi pun inca o cupa de inghetata. dar mi-am luat galetusa cu totul. pacat ca n-am nici un motiv de depresie, ca as fi ca in cliseul din filmele americane. (ati observat, nu, ca aia cand sufera isi ineaca amarul in "galetusa" cu inghetata?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Daca pelinci inseamna scutece de finet am avut si eu la primul folosite pt pus in carut si apui pus bebe pe el, pus pe el cand il schimb, pus scutecul pe umar cand il tin sa dea aerul afara (ca da si cu lapte si nu vroiam sa miros ca o acritura non stop) si altele in genul asta. Mi-e mi-au fost f utile.

Iar aici se gasesc de vanzare la mothercare gata facute, normal ca nu le spune pelinci.

Madam Hook a trebuit sa o sun pe una mai devreme pt o programare si cand citesc numele Mrs Hook. Vorbeam cu aia la telefon si ma pufnea rasul, sefu dupa aia cica "ce ai?" ce sa-i zic ca madam hook e de fapt o fata de pe forum unde imi petrec eu timpul cand el ma plateste sa muncesc? Nu puteam, i-am zis ca am o zi buna si d'aia sunt asa amuzata.

Si prietena mea tot n-a nascut...

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput