Mamici de iulie-august 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Pup fetitele frumoase.
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
deci si pe noi doua, da?
karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani
mamii spune:
1.Eu shtiam k mai nou se face operatie de cezariana si cu laser si cicatricea ramane f mica( am avut o colega la munca care a facut cezariana la un cab particular din ro.si a platit in jur de 1500 de euro acum vreo 2 anishori, operatia e de marimea uneia de apendicita).
2. Si eu sunt cu 2 saptamani inainte si la 32 de spt bebe avea cam in jur de 1,800 kg dar nu mi s.a adus la cunoshtinta k ar trebui sa fac cezariana!( ar trebui sa intreb?!plus k m.am uitat pe net si pe la 32 de sapt km atat ar trebui sa aiva)gine mi.a zis k bebe e cam lungut...si shtie k vreau nashtere naturala.Sa nu fi spus nimic dansa de cezariana din cauza asta?!
Carmena spune:
Anya multumesc mult de raspuns. Da eu sunt cu cezariana, dar ma intrebam asa, daca am citit bine pe eco. Iosup nu mi-a dat nici o alta lamurire suplimentara, deci probabil ca nu i s-a parut nimik grav. Multumesc de incurajari privitoare la alaptat si eu sper sa reusesc mai multe de data asta. Nu am indraznit sa mai cer o intalnire dupa ce ati avut deja 2 si am lipsit "absent nemotivat". Ma gandeam ca ati dezbatut deja subiectul pe larg....
Gabi refacere rapida si tie si iezisorului ce mic!!
Valen tinem pumnii!
Eu cam tarziu la sondajul Karligutei, cred ca am mai spus, economist dar fac contabilitate. Si ca si Jadi, sef imi e "sosoiul" de prin februarie de cand ne-am hotarat sa tragem impreuna la aceeasi "caruta"(a se intelege"firma nostra"). Nu ma omor insa dupa contabilitate, dar nu-mi pierd speranta si astept inca sa fac ceea ce am facut de cativa ani incoace(financial controller la o multinationala). Om avea norokul sa nimerim si noi o multinationala care sa vrea si raportare si analiza financiara ca astea care le avem acu' vor doar "consultanta fiscala si contabila". Se pare ca e mai greu in Ro cu asta decat cu analiza financiara...
A si eu sunt o mare DUAMNA, desi muncesc pe rupte, dar nu renunt nicium la statut Si de mare DUAMNA ce sunt merg sa termin de curatat mazarea pe care am cumparat-o azi din piata, ca de avantajul celor care isi organizeaza programul...nu au niciodata timp pentru ce le face placere
Intru mai tarzior. Pupicei.
karligutza spune:
mai mai cate contabile avem...
ar fi si culmea sa numaram gresit zilele ramase pana la nastere sau mai stiu eu ce...
oricum daca e, avem aici pe cineva care pune imediat auditul pe noi asa-i?
si cu limba romana aveti mare grija! ca acusica ne trezim cu lucrare de control (sau extemporal daca va place mai mult termenu')
in schimb nush cum facem cu filosofiile... avem voie sa filosofam? e destul de amplu domeniul, cum e cu filosofia dna.profesoara de filosofie ghinetz? se poate spune vreodata ca nu filosofam corect? iar cu psihologia la fel, dna.psiholog andutzy... care-i intrebarea de baza in psihologie? gandim sau nu gandim corect? or ... hai ca am inceput sa o iau razna... e de bine daca imi dau seama, asa-i?
karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani
Samurai-lady spune:
NIKOLE-pai medicu tre sa-ti faca radiografia aia de bazin inainte de nastere sa vaza de trece bb prin bazin sau nu.Si doar in cazul ca nu trece se face cezariana.Si,la spitalele mari nu se mai taie vertical de muuuuuult timp,sa-i zici lu nenea doctorul.Poate vrea sa faca cezariana din comoditate,mai ales de e clinica particulara.Sa nu te apuce pe tine sa nasti dimineatza si sa-l deranjezi.Io zic sa mergi la un spital mare,cu toate specialitatile,pentru ca nu sunt asa de sigure astea doar de gineco.
Pana in sapt 30 sau 32 maxim poti schimba spitalul,cred.
Samurai-lady 30 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
greierash spune:
Cred ca fac nota discordanta, dar nu pentru mult timp: cam intr-o luna devin si eu licentiata.... si ma fac o mica duamna Jadi.... Mai explicit.. termin facultatea de conta si inform de gest si pe la sfarsitul lui iunie am licenta!!!! Voi avea cam 38 de sapt!!! Sper sa vrea asta micu' sa ma lase si pe mine sa dau licenta, ca altfel la anu nu il mai iau si pe el...ca o sa fie mic...
Adica eu acum ar trebui sa muncesc la lucrare dar dupa cum se vede stau pe "forumuri"!!!
greierash 32+ Andrei....
- "Traieste clipa" -
ily7 spune:
Am revenit si eu dupa 2 saptamani de absenta. Si-mi place tare mult sa vad ca s-a pastrat aceeasi atmosfera placuta si tonica!
Eu am fost varza in aceste 2 saptamani - daca va puteti imagina o gravida mai nebuna: m-am mutat si cu firma, si cu locuinta!!! In plus am si cumparat mobila noua pt toata casa... .
Aaaa.... normal, in tot acest rastimp am si lucrat - aproape regim normal - doar cu pauze de mers la magazine sa cumpar diverse pt casa...
Deci, cum va spuneam... cred ca sunt cea mai inconstienta si mai dementa gravida de pe forum
Karligutza despre ce sondaj e vorba??? sa particip si eu
ily 28 saptamani
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, voi ce remediu aveti pt durerile inghinale? Nu stiu cum sa mai stau, ma foiesc de pe o parte pe alta si ma ardeeeeeeeeee.
27+
poze_nunta
poze_burtika
oaana spune:
mihaela zanoschi: cristina neagu (5/24/2007 12:36:18 PM): Am primit de la o prietena:fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 31+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
i_ulia spune:
bravo, ily7! este foarte bine daca ai atata energie! sa-ti fie de bine mutarea si sa va bucurati de noua casa, atat voi, cat si firma!
28+