Lenjeria de pat.Satinul
Se mai poarta?E comfortabil?Cum e?
Ma bate gandul zilele astea sa imi cumpar o lenjerie de pat din satin,as vrea o ciocolata cu lapte, un bej, sau chiar un maron inchis.
Al meu iubit insa spune ca e nu e deloc comfortabila , ba ca se aduna, ba ca se raceste materialul,diverse motive.
As vrea sa aud de la voi adevarul gol golut sa stiu daca sa cumpar sau nu.
Multumesc fain!
30+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Raspunsuri
ciuf spune:
Nikole, am in posesie un set de asternuturi din satin culoarea untului cu margini maron inchis. Eu ador sa dorm in ele. Ma simt o regina. Elegante rau de tot. Insa pernele "fug" de pe pat, sotul zice ca aluneca din pat, cearsaful la fel. Iar eu prefer sa dorm singurica ca pe mine nu ma deranjeaza. Am tot patul la dispozitie.
Dar parerea sotului e ca nu sunt bune si mai bine sa le arunc la gunoi. Il considera un moft.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Clover spune:
Daca vorbim de poliester eu as spune nu. Personal nu ma incanta ideea de a fi ca o friptura invelita in folie de plastic. Daca iti permiti incearca matase naturala.
Keep the promises you make to yourself.
Camelia spune:
Eu am lenjerie de pat din satin (bumbac 100% ). Nu este lucioasa si nici nu aluneca.Este foarte moale si placuta pe corp.Studiaza bine materialul inainte sa-l cumperi.Si satinul e de multe feluri.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
A_Iulia spune:
Pai satin sau matase?
Ca alea din satin nu sunt lucioase - dar sunt comode.
Cele din matase - se sifoneaza imediat, perna aluneca, cearsaful aluneca...au dreptate cei care zic ca sunt un moft. Asa, de fitze, merge, am si eu un set - dar nu le folosesc tot timpul. Ce-i drept, am o senzatie de rasfat cand sunt proaspat spalate si calcate...
Adina + Olivia 04.03.2004
nikole spune:
Stati asa ca mi-am prins urechile in satin si matasuri...eu aveam in gand o lenjerie lucioasa,deliata la atingere, cred ca de matase vorbesc, din descrieriele ADINEI.
In orice caz, am gasit intr-un catalog aici o lenjerie din bumbac satinat, f putin lucioasa dar pare -cel putin in catalog- f comoda, si arata si f bine, probabil si combinatia de culori da o nota sic.
Asa ca zille astea am sa o comand, oi vedea eu dupa daca am nimerit-o sau nu. Fetele de perna, si cearceaful sunt un bleu ciel, iar fata de plapuma e de fapt cu doua fete, una fiind bleu si cealalta un turqoise.
Multam ptr sfaturi!
31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
amameda spune:
Nikole eu am doar lenjerii de bumbac satinat si sunt multumita de ele. Nu vei regreta achizitia.Eu am facut cadou cate una la fiecare prietena sau colega care s-a casatorit. Nu pot sa-ti spun insa nimic despre cele de satin....
MEDA si 31+
Miramar spune:
Adina Iulia - exista satin din poliester (cel mai uzual pe piata) si exista satin din matase naturala.
Te cam incingi in cele de poliester si sunt si alunecoase. In cele de matase senzatia e de vis, insa nu prea sunt practice - alune si astea.
Bumbacul e sfant. Iar ala satinat e chiar misto.
denizel spune:
Eu am trei lenjerii din bumbac satinat si toate s-au scamoshat.
Am mai luat si pe a doua si pe a treia, crezand ca poate astea nu se scamoseaza .
E drept, nu arata foarte rau, dar nu sunt nici pe departe lucioase si fine ca inainte de prima spalare.
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Miramar spune:
Daca s-au scamosat, parerea mea e ca nu erau bumbac 100%. Am patit si eu asa cu o camasa de-a lui barbati-miu.
amameda spune:
Ale mele sunt ca noi cu toate ca le spal f. des. Probabil ca cele care se scamoseaza nu sunt din bumbac 100%.
MEDA si 32+