Lenjeria de pat.Satinul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Trebuie sa-i fac un cadou cuiva care are de toate si nestiind ce sa-i cumpar, ma gandeam la o lenjerie deosebita, eventual din matase, dar acum nu mai stiu. se pare ca nu e practica.
Ce sfat imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lenjeriile de bumbac care se scamoseaza pot fi bumbac 100%, dar nu e prelucrat bumbacul bine si se rup firele mai usor.

sorinsonia, daca le iei lenjerie de matase trebuie sa fie genul de persoane in stare sa o spele la program delicat cu detergent special. Altfel strici orzul pe gaste.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by sorinsonia

Trebuie sa-i fac un cadou cuiva care are de toate si nestiind ce sa-i cumpar, ma gandeam la o lenjerie deosebita, eventual din matase, dar acum nu mai stiu. se pare ca nu e practica.
Ce sfat imi dati?

Ba mie mi se pare o ideea foarte buna de cadou. Chiar asa, cu toate defectele de mai sus

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Aha acum m-am lamurit cu bumbacul scamosat - nu-mi venea sa cred totusi ca acea camasa a lui barbati-miu care mai era si de firma si scria doar 100% bumbac pe ea, poate avea totusi sintetic in ea.

Oricum faptul ramane acelasi pt. o astfel de camasa era inadmisibil chiar si bumbac neprelucrat corespunzator

Mergi la inceput