Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by madaluta
Mirona: deci ne citesti asa din umbra, nu...?
Uite ..k te intelegem,....de, vara e tare bine la "umbra"
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
Doamne madaluta, adevar graiesti tu cu umbra. Dar ce te faci ca vara e in toi???
s-a trezit donsoara- asa ca tre sa-mi aman revenirea pe topic - o voi face mai tarziu. pupici si revin deseara
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
bine ai revenit din butoi ! ..ramai cu noi acuma, da?..nu mai e pericoloso sporgersi, nu?
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
bamboletta spune:
mamici si bb-ii
Noi suntem mai bine in schimb agitatie maxima se chinuie sa mearga sa se ridice si nu-i reusestese enerveaza cumplit si tipa i-am zis sotului ieri ca nu mai pot,la care el zice: pai cum nu mai poti?acum faci antrenament pt al doilea bebe
Pt.toti sarbatoritii
Lavyada,Porumbita-
Carla2005- si eu patesc la fel cu Antonia cand trebuie sa plec undeva doarme de rupe
Mirona-
Lorym-la masa de la ora 10 da-i sa pape cat vrea ea de acum s-a obisnuit cu marul si morcovul,vezi vreo 2-3 zile daca mai vrea lapte daca nu incepe la masa de la ora 13 cu supica,noi am inceput direct cu piure de morcov de la borcanel dupa ce s-a obisnuit cu asta i-am facut eu supica in casa cu morcov,patrunjel,pastarnac,cartof,dovlecel...noi avem inlocuite masa de la 10 si masa de la 13
Roxanica2006-felicitari pt statul in patru labe sa te tii de acuma Antonia de cand a descoperit ca poate sta asa e jale sta numai in patru labe se fatzaie inainte si inapoi vrea sa faca tumbe
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
desiree spune:
quote:
Originally posted by Donia
desiree, nu-i bai daca a regurgitat pireul de mar, sunt sigura ca nu-i nimic grav. Eu as face o pauza de 1-2 zile si apoi as incepe iar cu o lingurita. Asa e cu procesul asta de adaptare la alimente noi, uneori cu un pas inainte si doi inapoi, c-asa-i hora pe la noi
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nu imi fac griji..o vom lua incet-incet si tre sa reusim..intr-o luna ii fac ardei umpluti o sa vedeti... ( glumesc)
desiree si bebe Octavian
crykett spune:
PORUMBITA,LAVYADA -
ALEX-MARK e fermecator ca deobiceiDIANARUS-sanatate in continoareDOINA-laptele de la sursa( de vaca)e foarte gras,asta din comert e mult mai degresat(asa zic eu )DIANOCICA-bafta la dr.sa iti fie bine ROXANICA-felicitari pentru statu in patru labe si pentru baiat curajosIULY-sanatateLAURA -sa fie sanatos nasicu.Sa va spun ce am patit mi-a cazut copilul din pat de TIMPITA SI IDIOT MAM le merit pe toate,mititelul nu are nimic l-am intors pe toate partile sa speriat doar saracu,am sunat si la dr. si mi-a zis sa stau linistita daca e vioi si misca minute,picioruse,cap e ok,dar eu nu imi revein din sperietura nu mi sa mai intimplat niciodata pina azicristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
m_monique spune:
crykett eu am patit-o acum o saptamana. m-am speriat destul de tare.
copilul nu a patit nimic. l-am pus la tzitzi si i-au trecut toate supararile.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
dianocica ai dreptate. si eu de cate ori merg prin parc si cineva de langa mine vrea sa-si aprinda tigara il rog frumos sa nu fumeze langa copil.
urari de "sanatate si fericire" am spus ieri la doi dobitoci care pleaca de pe loc pe trotuar cu rotile fluierand. mama lor de frustrati.
primul dobitoc mi-a speriat copilul, de a plans saracul. dupa ce s-a linistit, a aparut celalalt dobitoc cu masina de "security" si se dedea mare scula pe bascula. noroc ca ala nu si-a fluierat rotile langa mine, si cand a ajuns in dreptul meu a incetinit, asa ca am putut sa-i urez de noroc si sanatate.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dianocica spune:
ultima frustrare pe ziua de azi si dup-aia tac . bai nene, daca sunt 20 de grade in casa, pai sunt 20 de grade in casa. daca usile si geamurile sunt inchise, nu conteaza ca afara sunt -15 sau +40 de grade. tot asa te imbraci. NU?
asa..desiree pai de mancat marul, l a mancat super bine, ca un om mare. mi era un drag de el...doar ca mi a urlat la 5 minute dupa, cate una-doua ore. adica urlat in primele 2-3 minute si dupa maraiala la greu. azi nu i am mai dat, am sarit si peste gym si vad ca totul a fost ok.deci...de la mar...incercam sambata-luni cu morcov. sa vedem.
am fost la dr. cica ar fi ok, oricum nu facem nimic pana dupa intarcat. mi a dat eluxton. sa vedem...ma mai gandesc...
donia am vrut sa fac filmulet da' cand m am gandit ca trebuie micsorat, facut cont....e...las' ca ma chinui cu explicatul. treaba a mers f repede si d s a prins destul de usor cum stau lucrurile. deci: de vreo 5 ori. ridicat in fund de ambele maini, ii pui una din ele ca si cum s ar sprijini in ea si de cealalta il tii. sa zicem ca se sprijina cu stanga (lui). dreapta lui e in stanga ta. bun. drapta ta o pui sub burtica lui. il ajuti sa nu alunece cu totul, il obligi un pic sa incordeze muschii abdominali cand face sus-jos. si acum il lasi usor si il ridici de vreo 5 ori.usor e cuvantul cheie. sau incet... iti sugerez sa o pui pe roxana sa stea mai fleasca asa si sa incerci cu ea de cateva ori pana esti tu sigura pe tine. e foarte usor, chiar daca pare complicat. din cauza explicatiilor mele, evident. cert e ca si el o sa se prinda repede. la prima sedinta d nu a prea inteles nimic, oricum se cam uita pe peretii aleia cu desene, jucarii...dar la a doua...deja participa si el. si a fost o sapt intre ele, in care eu nu i am facut nimic ca nu m am prins... in fine, reiau explicatia si maine, poate mi o iesi mai bine...a, si cand sta in fund, bleg asa....pune i ambele maini in fata, intre picioare, si pune l sa se lase pe ele cu toata greutatea de cateva ori. va mai jucati, mai vb...il mai pui o data...si sa vezi ca o sa se prinda ca asa poate sa nu cada...
roxanica ma, ma lasi? mama ce tare e david...bai, voi vreti sa bateti recordul...david si cu oana or sa fie fulguletii care merg de a busilea inainte sa stea in fund. foarte tare! pai d si ar rupe spatele cu burta aia...
alexandra vazut si mark smecher. aia 'scula pe bascula' e beton. am impresia ca ii place munca campului
porumbita imi pare rau pt pierderea voastra. nu am avut idee. nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva. sa ne pupam puiutii si sa fim fericiti ca am fost printre norocosi care au copii, si ca suntem sanatosi, si noi si ei. restul...se rezolva...
luly multa sanatate. si cate un , poate ajuta
bambo antonia e deschizator de drumuri. hai ca vad ca intr o saptamana cine stie ce minunatie ne anunti, de aia e fata asa agitata...
monique frustrati. mama lor... si io tot asta zic ca i problema lor...astia cu masinile...da' la mosu' ala chiar nu ma asteptam. il mai vazusem prin parc si chiar mi a placut cum vorbea de copii. asa...ce mi a ajuns pe la urechi...ca daca stau sa ascult...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Donia spune:
Dbunny, felicitari pentru prima jumatate de an a lui Daniel!
luly, ramasesem datoare... delfinii si restul inotatoarelor isi fac veacul in niste bazine mari si poti sa le vezi prin niste... ferestre... sa le zic asa, sunt un fel de tuneluri scurte pe sub pamant unde sunt ferestrele prin care vezi in bazin. Greu cu explicatiile , sper ca se intelege.
roana "Si nu mai stiu cine zicea ca nu e OK ca ar fi rahitic? acum chiar ma stresez...ca vad la voi atatia dinti si al meu flacau...nik. dar am rabdare numai sa nu fie nimic." - nu te stresa!!! Nepotelului meu i-a aparut primul dintisor la 1 an si nu a avut rahitism. Rabdare, ca nu toti copiii sunt la fel.
Yagmur, ce fain e Luca in pozitie "barcuta"! Imi pare ca iti seamana foarte bine.
ingerasa, am inteles, deci o ia mama ta pe micuta. Uf, chiar greu... cat de des o sa puteti sa mergeti la ea?
dianocica, multam de explicatii, la prima vedere am inteles cam 3/4, mai citesc o data si bine zici, exersez pe Roxana
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Avem un dintisor! Avem un dintisor!
Si ieri nu era, si azi este! Si a fost asa cumintel dragul mamii in ultimul timp, nici nu ma gandeam ca o sa-i iasa vreun dinte prea curand.
Chiar radeam de una singura ca faceam cu el exercitiul descris de dianocica si Cristi se tot apleca in fata sa imi manance mana... si atunci l-am simtit, nu mi-a venit sa cred! Si se si vede, incisiv central dreapta jos, manca-l-ar mama de baietel cu dintisor. Doamne, ce ma bucur, parca e primul dintisor din viata mea!
desiree spune:
quote:
Originally posted by Donia
Avem un dintisor! Avem un dintisor!
Si ieri nu era, si azi este! Si a fost asa cumintel dragul mamii in ultimul timp, nici nu ma gandeam ca o sa-i iasa vreun dinte prea curand.
Chiar radeam de una singura ca faceam cu el exercitiul descris de dianocica si Cristi se tot apleca in fata sa imi manance mana... si atunci l-am simtit, nu mi-a venit sa cred! Si se si vede, incisiv central dreapta jos, manca-l-ar mama de baietel cu dintisor. Doamne, ce ma bucur, parca e primul dintisor din viata mea!
la mai multi..frumosi si sanatosi...!!!
desiree si bebe Octavian