Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bravo cristinel!!!!!!! uraaaa!!!!

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Cristi felicitari pentru dintisor. sa cresti mare si sanatos si surprize de astea sa tot faci. ce baietel cuminte...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

somn usor fetelor

am adormit-o pe adina si fug si eu la nani ca de 2 nopti ma ine pe langa ea. sa speram ca noaptea asta o sa doarma si ea mai bine.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bravo cristinel!! deci voila, exista si spargatori de mituri :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bravo cristi!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lorym, la prima intrebare nu stiu sa-ti raspund...eu, cand am patiti la fel cu Denis, i-am inlocuit masa de san cu lapte praf si de atunci se trezeste doar o data pe noapte, dar nu cred ca e cea mai buna solutie asta!....in ceea ce priveste cantitatea de mancarica de la ora 10, pediatra mea mi-a spus asa: piure de fructe introdus treptat (stii deja povestea cu 1/2/3/4/n lingurite trepatat introduse, n-o mai repet) pana ajung la 50-60 ml, apoi adaug branzica calcica. Masa de lapte va fi complet inlocuita cand se ajunge la 100-120 ml. In rest, astept si eu cu interes raspunsurile fetelor la intrebarile tale!
Roxanica, vezi ce fecior vrednic ai????? Mic, mic, da' voinic! Denis, cat il vezi tu de solid si voinic, baga cate-un concert la vaccin de mi se rupe sufletul...si urmeaza ala cu doua tzepe si la noi (vorba ta) ,,,iote ca David sta in patru labute!!! Eu as zice sa lasi salteluta de la patutz jos sa nu cumva, Domane Fereste, sa cada!
Alex, tinem pumnii maine la vaccin! Pupam Mark gradinarul...
Danutz, mi s-a zbarlit parul....reactor nuclear???? Doamne fereste sa fie adevarat!...M-a calmat A_deju ...si mesajele alea cu yahoo...ma fac sa rad....ma enerveaza cand le primesc si nu le-am trimis niciodata mai departe! De fapt, nici nu cred ca le-am citit vreodata cap-coada!
Mironaaaaaa, aparusi????? Sper sa stai mai mult printre noi de data asta!
Donia, aceeasi intrebare intrebatoare vroiam sa i-o adresez pediatrei, dar am uitat ...
Porumbita, n-am stiu ca si voi ati trecut printr-o experienta similara cu cea a Lavyadei! Dar asa cum spui, D-zeu v-a rasplatit daruindu-vi-l pe Mario! Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!! ... Sa aveti un botez asa cum vi-l doriti!
Crickett, bine ca nu a patit nimic...
Luly, sanatate multa!
Dianocica, interesant ce explici tu acolo...dar mai reiei o data explicatia si maine, pleaseeeeee! ...
Yagmur, vazut poze cu Luca...e un dulce...
Donia, BRAVOS pentru dintiosr!!! ...Mirata am fost si eu cand am vazut primul dintisor la Denis...

Va pupacesc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna seara!

Uff....am mai avut ceva timp liber azi, dar am fost destul de suparata si nu mi-a ars de scris. Andrei mananca din ce in ce mai prost...sau, ma rog, cred ca iar traversam una dintre perioadele proaste. La 09:00 mi-a refuzat piureul de fructe, a mancat doar vreo 2 lingurite...iar lapte, a baut doar 90 ml ...in vreo 2 ore am ajuns la 140 ml. I-am dat fructele la urmatoarea masa, dar si atunci le-a servit cu cantece.Si doar ce se obisnuise cu gustul fructelor, chiar ma bucuram ca le mananca f. bine (ieri a mancat cam 200 ml fructe+cereale). Nu mai zic de supa.....pe care n-o agreeaza indiferent ce combinatie as folosi.Mananca 4-5 lingurite (de foame, cred), apoi strange gurita si incep maraielile...Bineinteles ca nici lapte nu bea (in completarea supei), poate doar vreo 60 ml sau 100 in cel mai fericit caz. Nu stiu ce sa mai fac... Daca ar bea laptele cu placere, as lasa-o mai moale cu fructele si legumele, da` de unde....numai prin somn mananca cat trebuie. Inainte, doar la 2 mese ne chinuiam cu laptele...la 4:00-5:00 bea tot laptele, la 08:00-09:00 bea tot laptele cu cereale, iar seara bea chiar si 240 ml uneori. Doar ziua manca cu pauze... M-a pus al cu coarne sa-i schimb cerealele, ca, deh, experimentam mai multe gusturi/arome, etc. ....acu` nici laptele de la 08:00 nu-l mai vrea, nu-i plac cerealele cu piersica si maracuja. Tre` sa trecem din nou la "orez si porumb" sau "mar si morcov", ca pe astea le accepta f. bine. Nici macar inainte de culcare n-a baut tot laptele, a adormit bustean si n-am mai avut cui sa dau si cei 40 ml ramasi (din 200).
In fine, sper din tot sufletul sa-si revina, ca a mai avut perioade dintr-astea...dupa care a mancat iarasi bine. Daca nu, o fi nevoie de stimulente pt. pofta de mancare??

desiree, eu tot cu pulpa (de mar) am inceput...si n-au fost probleme. Cred ca Octavian a regurgitat mai puternic dupa ce a supt la san, nu cred ca a fost voma. Sau, ma rog, daca a fost....nu e neaparat sa se repete. O fi supt el mai lacom sau eu stiu...

asiza, multumim. Ma bucur ca Denis face progrese in mod constant, multa sanatate si sa scapati cat mai repede de probl. legate de rinichi!

Ralumat, n-am inteles eu bine sau chiar asa ai zis...ca NAN2 se prepara numai cu apa la temperatura camerei? Pai, in cond. in care in camera sunt chiar si 25 de grade (cum era acum 2-3 luni), daca lasam apa fiarta in biberon, devenea rece exact ca apa de la robinet. L-am obisnuit pe Andrei sa bea laptele cald bine-bine, asa ca....cu siguranta nu l-ar bea rece, fie el si NAN2. Si cand face pauza la vreuna dintre mese, ziua, si ii dau laptele peste 15 min., sa zicem, nu mi-l mai accepta....si trebuie sa-l incalzesc, d-apoi sa i-l dau rece.... Sigur numai cu apa rece (la temp. camerei) se poate prepara? Daca da, cred ca incerc din nou cu Milumil sau vad eu cu ce..

Tot n-am inteles cum e cu glutenul....de la 6 luni sau de la 8??? Si...care ar fi consecintele negative daca e administrat de la 6 luni, daca el e indicat abia dupa 8? Asa e si cu banana sau mai stiu eu ce alte chestii....si vad ca sunt mamici care au introdus banana si pana in 5 luni.Chiar ca nu stiu cum sa procedez... Pt. branza calcica....care ar fi limita minima de varsta?
Ca de obicei, am uitat ce vroiam sa mai intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumim inca odata fetelor care ne-au urat de bine...

flore..parca se vede o schimbare la picioare...cat v-a zis sa le po0arte? noua ne-a zis sa le poarte 30 de zile. sa vedem ce ne zice nenea dr la control in iunie

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ralumat, fii atenta:
ROSCOVE = seamana cu o pastaie mare de culoare maron , cu samburi, care zornaie atunci cand o scuturi. Serveste si ca inlocuitor de faina pentru diferite prajituri. Se face si o ciocolata. Se vinde in magazine cu produse naturale.

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
iintru sa va povestesc de ziua URATA pe care am avut-o azi. dani a fost super marait, plangea daca il lasam jos din brate, daca il tineam in brate doar maraia. nu mai imi simt mainile, simteam la un moment dat ca imi venea sa ma urd pe pereti. a fost prima data de cand am nascut cand am simtit efectiv ca nu mai pot. asa ca a venit florin si i l-am pasat pe dani.... dar trebuia sa facem curat. asa ca ei au iesit la plimbare, eu am ramas sa aspir, sa sterg pe jos, sa curat covoarele, sa sterg praful, etc. am reusit si eu acum sa ma spal si ma duc sa dorm. sper sa dormim bine la noapte... ca daca nu o iau razna!
maine avem vaccin... alta distractie... alta zi beton!
am vrut sa citesc exercitiile dianocicai, am inceput de 3 ori dar sunt prea obosita sa procep ceva... maine!
donia felicitari pt dintisor! ce bine ca nu a durut!
miro bine ai revenit! vreau noutati despre nora mea... sa stii ca dani nu a uitat-o!
vroiam sa mai zic multe multe... dar o las pe maine! a! sa va zic... se pare ca nasicul mic nu e tocmai bine, desi a fost ok la nastere, acum la cateva ore nu mai plange, doar geme, abia respira, inca nu a fost nevoie sa il intubeze, dar nu se stie. asa ca tineti pumnii va rog. si puneti o vorba buna la DD, cine are pile!
va pupic si somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput