***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chiqui si crezi ca o sa-i apara vaporii de parfum pe pielea bebelinei?

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Si eu va citesc zilnic dar nu-mi gasesc cuvintele cand termin si nu am nici noutati...:)

Vad ca suntem intr-o mica pauza, nu a mai nascut nimeni in ultimele zile...

Pun oricum majoretele la treaba pentru toate mamicile care au ajuns la termen si care vor naste curand:

Nasteri usoare!

Eu am inceput sa-mi fac bagajul...incet dar sigur, marti imi scot cerclajul si imi voi petrece restul sarcinii doar in pat. A fost tare bine cu cerclaj, am putut sa ma misc prin casa, sa stau pe scaun...in curand ma intorc printre perne :)...

Legat de bagaj...Voi ce scutece ati luat pentru cei mici? Nu mai stiu cine scria ca scutecele Happy (parca asa se numesc) sunt la jumatate de pret fata de Pampers. Intrebarea mea e daca merita. Mamicilor, ce fel de scutece folositi?

Ma intorc la bagaj :) Felicitari tuturor bebelusilor care au facut deja o luna si sanatate multa tuturor, burticutze, mamici si bb-ei.

cu drag,
Florina +34 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mihamora e superb Mario! Te rog frumos, daca timpul i-ti permite, scrie-mi si mie un PM cu detalii despre nastere si spital: cat ai cotizat, ce haine ai avut pt bebe in spital, si cu cine ai nascut ( stiu, dar nu sunt sigura-era o dr. cu D....)

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

moberi felicitari ptr bebe grasunel.sa-ti traiasca i-mi pare rau ca ai probleme cu operatia ...daca continua sa supureze poate nu ar fi rau sa consulti un doctor.

petit_ange intr-adevar colul este sters, stua in stand-by...si crede-ma ca abia astept sa-mi vad fetita.cand am sa merg la szeged am sa ma duc si la magazinul indicat de tine.

chris superba micuta Daphnee.multa sanatate

mica sa-ti traiasca grasunica.o adevarata frumusete.

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Salutari mamicutze,

De doua zile am ajuns acasa cu Octavian Andrei. Am trecut cu bine peste operatia cezariana si acum ne revenim usor. Bebe bea laptic de la mama si doarme , sper sa-si mentina obiceiul mult timp.

Azi dimineata am primit mesaj de la Ciuffy a nascut azi dimineata un baietel de 3.400kg pe la ora 7:15, nastere naturala fara epidurala, scor 9/10.
Sa-i traiasca si sa fie sanatos si papacios!

Va rog sa ma ajutati sa-l trecem in listutza, a nascut la 39 s

va pup si sa ne bucuram de copilasii nostrii!

Poze Tavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

E asa de liniste azi, gata sa cadem pe a 2-a pagina. Eu ma pregatesc de mers la dr desi abia la 6 trebuie sa plec de acasa. Dar sunt asa de nerabdatoare, sper sa se intample week-end-ul asta! Curatenia de ieri care a implicat aplecari, ridicari de chestii grele nu a avut nici o urmare. Parca mi s-a lasat si mie burta totusi.
Mihamora - sa-ti traiasca Mario Dominic! Pare destul de maricel deja. Te asteptam cu vesti dupa vizita doctorului!
Florina - tu esti printre ultimele, nu-i asa? Pana atunci ne intoarcem si noi astea de la mijloc cu majorete proaspete.
Mamicutelor - sper ca sunteti toate bine si bebeii si mai bine!
Zilele astea vad ca bebelusii noi sunt cam scumpi la vedere. Cred ca e ceva in aer de nu au ei chef sa vina.
DidiAlex - mai esti pe receptie? Vezi ce cuminti am fost noi? Te asteptam si pe tine!
Dianalaura - la tine cum e cu Stefanut?
Ella - multa putere! si rabdare! Bine ca te mai ajuta si sotul.
Al meu facea program de mers la nunti in iulie si a trebuit sa-i explic ca vara asta e "de sacrificiu" si sa-si puna pofta in cui. Ce e greu pt noi sa ne acomodam dar pt ei cred ca e socant.

Anca, 40s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ciuffy felicitari ptr bebe!!sa-ti traiasca si sa fie sanatos

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ciuffy - Felicitari! Sa-ti traisca Nicolae Spiridon!

Yoyoyo - Bine ai venit acasa! Octavian Andrei sa creasca mare! (Am rezolvat si cu listuta.)

Anca, 40s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ancamari ai fost mai rapida decat mine! Pana m-am logat cu Venus, pana am deschis pagina noua sa vad inca odata datele lui Ciuffy, tu deja ai completat in listuta!

Ciuffy felicitari si refacere rapida!!

Elteka acum ma pregatesc sa-ti trimit un Pm despre cezariana si asigurare. Aici in Jp cezariana nu poate fi electiva , ea se face doar in urma unei probleme medicale. (de-asta si e acoperita de asigurare, spre deosebire de nasterea naturala care e considerata o optiune personala.( ca si in cazul avortului la alegere, ca si in cazul operatiilor estetice gen silicoane si alte minuni). Sper sa intelegi ce vreau sa zic, ca abia m-am trezit si am mintea tulbure!
M-am inregistrat si eu pe E.E. si ma bate gandul ca majoritatea chestiilor pt bebe sa le comand de acum prin ei. Sunt MULT mai rezonabile ca pret decat ce gasesc eu aici in JP. Si ai dreptate: pretul produsului+ delivery+ handle tax ma ajunge mai ieftin decat la magazinul de langa mine!
Eu am "comandat" la fratelo niste ceaiuri Baby calm si Sab Simplex . Daca vrei ceva spune-mi si cand ajunge in Jp- in prima saptamana din iulie - ti le trimit. Fetele vorbesc si de Vigantol ( am inteles ca e ceva pe baza de calciu?) si vad ca le dau bblusilor din prima luna de viata pt a combate rahitismul . Tu ce stii de chestia asta? Ti-au spus ceva la spital? Oare sa procur si chestia asta din Ro?

Petit_ange tie nu ti-a spus nimic dr legat de greutatea bb? La 35s si Maria tot cam 2200g avea si de atunci dr meu a tras un semnal de alarma. La 36 sapt deja se declara cam nemultumit de faptul ca a luat doar 100g in 7 zile. Sunt curioasa de opinia dr tau.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Moberi,

felicitari pentru bebe, sa creasca mare, sa ai laptic si sa nu aveti colici.

Ref. la cezariana, eu am nascut d 1 luna si operatia mea supureaza de vreo 2 saptamani in 2 locuri...a fost un timp umflata, mai e si acum , nu e rosie, am doar 2 umflaturi pe taietura din care iese puroi.
Ma dau cu betadina si atat; dermatix nu pot folosi atata vreme cat nu se vindeca. Mai pun gheata pe operatie.
Nu are legatura, cel putin la mine, cu grasimea; am fost slaba inainte de sarcina si sunt si acum, iar abdomenul meu nu are cine stie ce grasime; ideea e ca, oricat de slab esti, exista ,normal, un strat de grasime si firele cu care a fost cusut sunt rejectate acum .

, mamica de David

Mergi la inceput