***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Monytza spune:
Buna dimineata burtici si mamici...
M`am gandit sa dau si eu o raita prin forum..ca sa raportez ca la noi nu s`a schimbat absolut nimic...tot 2 in 1...tot fara nici un semn ca s`ar schimba ceva (desi eu m`am straduit intens)....In fine..se pare ca fi`mea e mai incapatanata decat mine..
Foarte frumoase pozicile mamici..aveti toate niste bebelusi numai unu` si unu
Pt totzi sarbatoritii de azi...la multe lunisoare si anisori
Sunt cam apatica...poate e si de la vremea de afara...paote e si de la stressul asta nenorocit pe care simt ca nu mai pot sa`l indur...Mai ieri imi zicea om cumnata de`a mea ca nu intelege de ce doctorita ma lasa asa si nu ma opereaza dak tot tre` sa`mi faca cezariana....ca nu`sh ce prietena de`a ei a avut probleme ca a lasat prea mult copilul..si ca nu`sh ce a patit
de`a trebuit tzinut in perfuzii...Nu`sh de ce ma ataca pe mine toata lumea cu intrebari de astea...pt ca dak ar fi fost dupa mine..eu nasteam de 2 sapt...ca nu`i chiar placut sa stai
pe caldurile astea ....si sincer in 41 de sapt cat am aproape...m`am cam plictisit de atata gravidie burti respiratie sacadata samd setc...si cu toate astea..toata lumea ma intreaba
ca DE CE NU AM NASCUT PANA ACUM???
....
offff..oare n`o veni si vremea mea?..cate zile pot sa mai treaca?... la toate...si..imi cer scuze dak v`am indispus cu ale mele refulari
Mone 40+
Maria Antonia
Burtik Mone 38+2
40 sapt la piscina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
petit_ange spune:
Moberi, felicitari pt bebe si bine ai revenit acasa! recuperare usoara!!!
Bebe Isabella creste35+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
carrie spune:
Moberi, felicitari si sa-ti traiasca bebelu.
legat de colici, noua ne trec numai pe burtica...am pus subiect, stiu ca sunt multe pareri contra dar ziua si supravegheata strict o mai las sa doarma pe burtica mai ales ca desi are doar 2 saptamani isi misca caputul de pe o parte pe alta.nopate nu o pun i mod clar pe burta.si din maternitate mi s-a spus ca dorm mai bine asa, supravegheati binenteles.voi ce credeti?
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
a , si legat de cum se poarta Thea cu cea mica...ff bine, o pupa intr-una, ar vrea s-o ia in brate, e tare afectuoasa.dar incercam din rasputeri ca programul ei sa nu fie perturbat sa nu se simta amenintat de noua venita.si e super ok deocamdata
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ELTEKA spune:
Vai, ce zi e azi!
M-am trezit pe la 10 (eu de obicei ma trezesc la 6), ca era prea liniste, dormeam toti 3 bustean: sotulache eu si bebel...Afara ploua monoton (Petit_ange), nu stiu ce se intampla, dar 3 zile e cald, doua ploua...
Si bebel s-a refugiat in spatele burticii, de nici nu l-am simtit...M-am trezit pe dreapta (eu nu mai pot dormi pe dreapta de vreo 2 luni de greu ce e, Doxinu - bebel imi striveste ficatul cu genunchii, si am arsuri instantaneu, chiar daca n-am mancat nimic) si in liniste totala, numai picaturile de ploaie...si nici o durere, nici o greutate!
Aoleu, zic, unde-i asta micu'??? M-am pipait, dar burtica e tot acolo, doar ca era asa cuibarit... Si am zis: e grozav sa fii gravida in momente din astea...
In fine, la un moment dat m-am ridicat si bineinteles ca a inceput activitatea... Lavini, pe noi ne masoara numai din culcat pe spate, am 103 cm...Ma gandesc ca in picioare am +10...+15...Si pielea mea e asa de intinsa, am senzatia ca explodeaza...Aveam un buric total inauntru...acum e total afara
Raluca, sa-mi dai te rog PM cu cezariana cand poti, ca azi am intrebat-o si pe japonica asta de se opereaza marti cu bebel de 2,500 si a zis ca daca e electiva, nu se ramburseaza (sa-i arat si ei).
- la E.EX cand te inregistrezi, iti fac o adresa de US la ei la depozit. Primesti marfa in 1).timpul in care magazinul o livreaza la ei (majoritatea au express)+ 2).5 zile lucratoare de la ei in Japonia. Acum vreau sa-mi comand si eu balansoarul si creme Mustela.
- carucior am comandat deja . Ma gandisem la Peg Perego (din US prin E.E vine mai ieftin ca JP) dar nu mi se pare nimic mai frumos ca Jane...
- eu cumpar Mother&baby lunar (UK) si Pregnancy&baby Junior (e trimestrial), dar aici la Tokyo au fff multe, cateodata numai le rasfoiesc in magazin
- noi ce ne facem cu colicii? (ma gandisem sa comand din US, daca tot folosesc E.E)
Amely, Mica, Chris27 - v-am vazut pozele!
(Mica, ma gandeam eu ca s-a schimbat Maya, de cand a iesit din spital, si am avut dreptate. Alea cu ochii deschisi sunt grozave!!! )
Motannel - m-ai pus pe ganduri...Eu sarcina asta de cate ori am gatit eram cu burta la aer, si de multe ori mi-au sarit stropi fierbinti pe burtica; nu s-a intamplat nimic, dar m-am gandit si eu: dac-o avea copilu' semne??? Acusi "verificam", abia astept! Moberi - felicitari!
Monytza
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
michigan spune:
monytzanu dispera Antonia vine cand e ea pregatita
fa-i pe plac si mai las-o acolo in burtica daca ei ii place...
mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
a si cris e superba Daphnica ta in apa cu tai ...
si cu guritza cascata... iti vine s-o papi!
mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
chiquitita spune:
Super toti bebicii din poze!. Nu ii mai numesc de frica sa nu sar vreunul/vreuna. Am si uitat tot ce vroiam sa scriu.
Mi-a ramas ceva cu semnele: mi-am adus aminte ca m-am dat cu parfumul socrellei cand ea nu era acasa. Astra e furt? Nu radeti, va roooog...
In rest de 2 zile fac numai dia..ree(scuzati)si noaptea mor de dureri ca la ciclu. Sper sa o mai duc totusi cateva zile!38+
Livia-Alessia
mihamora spune:
Buna fetelor!
In fiecare zi vreau sa va scriu si nu reusesc, doar va citesc.
Felicitari tuturor mamicilor sa va traiasca bebelusii!
Si vii toarelo mamici
va doresc nastere usoara.
Noi suntem bine, avem colici,dar dormim 4=5 ore pe noapte.
Mancam putin si des ziua, azi am iesit la plimbare prima oara 20 de min.
Azi vine dr, sa vedem cat a luat in greutate si sa vedem ce sunt petele albe de pe limbuta si buzite.
Va pupam dulce
POZE CU MARIO DOMINIC Dominic 15.05.2007