***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ciuffyfelicitari si va asteptam sanatosi acasa
yoyoyo bine ati revenit si bravo pt Tavi cuminte si mancacios...e o minunatie de baietel
(sper sa fie si Tavi al meu la fel de frumos, cuminte si mancacios)

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ciuffy, Felicitari mamico...sa va traiasca puiul !!!

Yoyoyo & Moberi Bine ati revenit!!!! Refacere rapida !!!

Ancamari & Andrada sunt pe aici, dar fara chef de scris. E drept ca azi am stat in pat pana la 12 si apoi am plecat la cumparaturi. Al meu sotz vinerea are program pana la 13 si pana la 15 cand il ridicam pe R ne invartim prin magazine. Azi a fost pe lista unul de gradinarie si unelte...gen Brico.

Elteka, ti-am admirat si io burtica dar nu am apucat sa iti scriu. Prima senzatie a fost un zambet larg pt casutza lu Dolofanel si pt masutza ta. Deh, fiecare o foloseste dupa posibilitati si trebuintze

Dimineatza dupa ce mi-au plecat baietii am cautat subiectul: fix pe pagina doi..ntz, ntz..mai ales ca noi suntem in focuri..cum sa lasam subiectul in izbeliste

Monitza grea asteptarea asta. Dar, incearca sa nu iti mai faci ganduri ca de nascut nastem si noi. Nu ramane una pe aici ne-nascuta.

PEPSICA, nu-l mai informa si tu pe tati de hainutze. Si la R am avut unele pe care mi le-a dat mama Norei, fetitza care este mai mica decat R al meu cu 4 zile. Ea le primea si apoi facea sortarea: de baiat merg la Robert, de fata raman la ea...si tot asa. Ca sa nu iti spun ca i-am luat bocanci lu R si apoi mi-a dat ea unii de la ecco, super, mult mai buni astia primiti decat aia cumparati de noi. Oricum la incaltaminte am luat numai calitate ca asta mic acum daca ii probez o pereche si nu ii convine nu se incalta in veci cu ea.

Ancamari, bafta mare la dr,

poate te intalnesti si cu Anca-poohy ca vad ca azi nu a semnat condica.

Maine iar va las pt ca va spuneam ca avem o sarbatorita luni- 1 anisor si merg cu mama Norei sa ii cumparam cadou iar tatii merg in plimbare cu copii si bicicletele. Aici toata lumea isi scoate in We: ori masina decapotabila ori ori motocicleta iar noi ne scoatem bicicletele

Alexandra cu David Gabriel (39+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

Edit: daca mai modifica cineva listuta, Clopo era cu ceza programata pe 25 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Salutare burtici si mamici!!!Fetelor mai puteti,ca eu simt ca sunt la capatul rabdarilor.Abia astept sa-mi vad bebelusa,dar in acelasi timp mi-e dor sa revin si eu la o viata normala...ca deja imi vine sa acopar toate oglinzile in casa.Burta mea parca pocneste si picioarele parca sunt niste gogosi.Observ ca nu mai tine nici faza cu ele ridicate...

Ciuffy,felicitari!!!!,te asteptam cu poze si cu povestea nasterii tale.

Yoyoyo,este tare dragut Tavi!!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!

Fetelor as vrea si eu sa pun cateva poze la semnatura poate imi explica si mie cineva cum sa procedez!!

Va pup pe toate!!

36+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

FELICITARI CIUFFY SA FITI SANATOSI SI FERICITI.
YOYOYO BINE AI VENIT ACASA SI SPOR CU CEL MIC.
EU AM APROAPE 38 DE SAPTAMANI SI MA SIMT TAAAAARE GREA, AM INTEPATURI IN JOSUL BURTII MAI ALES SEARA, AM PROBLEME CU OASELE TARE URAT, AM MOMENTE CAND MA SPERII MI-E FRICA SA NU-MI RUP VREUN OS CEVA SAU SA NU MA MAI RIDIC DIN PAT, ASA DE URATA E TREABA CU OASELE,DAR ASTA E MERGEM INAINTE....

Byu 37+ cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare burtici si mamici!
De ieri suntem si noi acasa, eu sunt bine, bb e mancacios, dar si puturos, trage de la san de cateva ori si trage pe dreapta, eu nu am nici acum lapte, in schimb sanii mi s-au intarit ca niste pietroaie...

Despre nastere... Totul s-a desfasurat "pe repede inainte", am avut un travaliu scurt, dar foarte violent, nu mi-a prins nici epidurala, asa ca pot sa spun ca am nascut cum m-a nascut pe mine mama.

Si ptr listuta, Matei a vut la nastere 51 de cm si 3600g

Inca nu am apucat sa citesc din urma, dar a citit sotul, asa ca va multumesc mult ptr incurajari si felicitari.

Poohy, multumesc ca ai postat mesajele, sper ca nu te-am trezit atunci dimineata.
Si pun si niste majorete ptr cine mai urmeaza

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna burtici...

am si eu o intrebare, in special pentru mamici. are vreo legatura durerea de mijloc cu nasterea? pe mine nu m-a durut deloc mijlocul in sarcina, dar de azi dimineata am o durere cumplita de mijloc. oare o fi vreun semn?

va multumesc mult!

ciuffy sa iti traiasca puiul si sa fiti sanatosi si fericiti.

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Dragele mele eu sunt tare necajita pt ca am facut mastita! De aseara am inceput sa iau eritromicina pt ca nu-mi scadea febra si acum sunt ceva mai bine! Sper sa-mi revin si sa nu-i fac rau puiului!
Eimotto de unde ai luat compresa despre care spuneai!!!
Vas si Amely spuneti-mi si mie cum dati voi Debridatul la bebe??

cristina cu Rares

ps sa-mi spuneti daca se vad pozele :http://community.webshots.com/user/cristinamariam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Iti raspund eu...ca sunt pe-aici...eu ii dau in ceiuc sau pe suzeta...2,5 ml de 2 ori pe zi...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ciuffy felicitari! Sa te refaci rapid!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

cristinamaria in sfarsit iti vedem puiutul
e un gragut!
sa creasca mare si sanatos!
imi pare rau pt problema ta si sper sa se rezolve repede!

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput