FECIOARE DC ( p. 10 )
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ashera spune:
Irlandeza, sa dea DD sa fie bine de data asta ! Si, in ianuarie sa iti ti puiul in bratze . Helbi
si multumim ptr primirea calduroasa.
31+
Christian
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
15 iunie
Se anunta o zi foarte importanta, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necasatoriti sa ia o decizie in privinta logodnei sau a casatoriei. Din punct de vedere financiar, nu stai prea bine, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe rude. Mai multa atentie la serviciu!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Ce bine zice horoscopul asta despre bani.Azi. Noroc ca am sot cu bani.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru11+
Ashera spune:
Si la noi s-a potrivit horoscopul azi . Sentimental: am fost la eco 4D si am fost tare impresionati de bb Chris, care ne-a scos si limba si ne-a zambit
. Material: suntem la capitolul cumparaturi bb, deci stricam bani la greu. Va pup
si noapte buna.
31+
Christian
dianaiulie2009 spune:
16-17 iunie
Sambata se pare ca esti cam confuz(a) si nu este recomandabil sa iei decizii importante. De asemenea, te sfatuim sa amani activitatile care necesita un efort intelectual deosebit. Te sfatuim sa te limitezi la activitati de rutina si sa acorzti mai mult timp odihnei. Duminica se pare ca stai mai bine cu banii si planuiesti sa pleci intr-o calatorie la rude. Asigura-te ca le vei gasi acasa! Dupa-amiaza s-ar putea sa nu te simti prea bine. Nu este cazul sa te ingrijorezi. Totul se rezolva cu un tratament scurt si cu putin regim. Maine te vei simti mult mai bine.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
18 iunie
Resimti o stare de inhibitie care te impiedica sa te exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amani intalnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faci investitii sau sa cumperi obiecte de valoare. Este posibil sa nu faci cea mai buna alegere.
Saptamana 18 iunie - 24 iunie
Se intampla multe la inceputul saptamanii si sa tii pasul poate fi dificil. Ce-ar fi sa ceri putin ajutor? Cineva care iti este dator chiar nu se va supara. In jurul zilelor de marti si miercuri, peisajul arata dragut daca astrele isi spun cuvantul. Pregateste-te pentru o noau faza - la serviciu, in dragoste, in orice. Alege-ti compania cu grija de vinei si in timpul week-end-ului. Daca esti in jurul unor oamnei compatibili, se pot lega conexiuni uimitoare.
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Ashera, felicitari pt. bebe. Cred ca ati fost topiti de emotii sa-l vedeti pe bebe.
Noi 2 singurei
Ashera spune:
Irlandeza, asa este . Ziua cand avem eco este cea mai fericita zi
. Tu cum te simti? La mine primul trimestru a fost tare greu, cu greturi, varsaturi, dureri de cap, perfuzii. Am crezut ca nu se mai termina. Tu esti ok?
32+
Christian
irlandeza spune:
Cam asa mi-am "petrecut" si eu acest prim trimestru. Chiar azi am de vreo 2 ori. Sper sa se opreasca cand intru in trim. II.
Noi 2 singurei
Ashera spune:
Irlandeza, mai un pic si trece primul trimestru cu toate neplacerile lui. Si, oricat de rau iti e acum, o sa uiti tot ce e negativ. Si de cand o sa simti ca misca bb, chiar nimic nu mai conteaza . Te pup
32+
Christian