FECIOARE DC ( p. 10 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

13 iunie
Dimineata ai de facut mai multe drumuri scurte. Este posibil sa ai o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pentru ca ai cheltuit prea mult. Fa tot posibilul sa eviti o cearta! Sunt sanse sa iti imbunatatesti situatia financiara. Nu este exclus sa intri in posesia unei mosteniri.

Saptamana 11 iunie - 17 iunie
Esti orientat(a) spre obtinerea unui succes si ai ideei valoroase in minte, la inceputul saptamanii. Alege-ti calea si fii increzator(oare)- nu ai cum sa pierzi. In jurul zilelor de marti si miercuri, ce tie ti se pare o comunicare vioaie poate fi interpretat(a) gresit de cei din jur. Transmite mesajul tau cu umor sau cu o intrebare care sa arate interesul tau. Fie ca este vorba de o intalnire, o petrecere sau un joc, lucrurile merg de minune de vineri si in timpul week-end-ului. Planuieste-ti ceva timp pentru a te relaxa de unul(a) singur(a) duminica.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cum a fost in vacanta? V-ati distrat bine?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna fetele . Sunt si eu o fecioara de 10 septembrie si o sa ma alatur si eu grupului de fecioare de pe DC .

31+

Christian

Mergi la inceput

14 iunie
Nu esti multumit(a) de nimic si simti nevoia sa faci o schimbare in viata ta. Se pare ca nu ai sanse sa obtii imprumutul pe care contezi. Pastreaza-ti calmul! In caz contrar, risti sa declansezi o cearta care va implica mai multe persoane.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Am ajuns marti dimineatza acasa .... vacanta a fost una reusita , fetele s-au simtit minunat , ne-am bronzat frumos ... ce mai ... a fost totul de vis.
Fetele de la magazin s-au descurcat de minune in lipsa mea .
O sa pun pozici , probabil in week-end , dar va anunt eu cvand reusesc sa incarc albumul .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Ashera bine ai venit printre noi !
Am observat la semnatura ca vei deveni mamicutza .... da-ne mai multe detalii despre tine !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anacezara, multumesc ptr primire . Imi place tare mult numele tau. Daca aveam fetita, probabil ca ar fi chemat-o Cezara . Despre mine : sunt din Timisoara, fecioara 10.09.1976, necasatorita (trebuia sa avem nunta pe 9 septembrie, dar intre timp a aparut bb si am amanat nunta pana anul viitor, cand o sa fiu si eu din nou slaba si sexi ). Tati e tot fecioara, 21.09, si daca bb intarzie cu o saptamana dupa termen, sunt sanse mari sa fie tot fecioara. Ar fi prea de tot !! .

31+

Christian

Mergi la inceput

Ashera, eu tot pe 21.09. sunt nascuta, ca si sotul tau. Si de doua ori am ramas insarcinata si trebuia sa nasc in septembrie, dar n-a fost sa fie. Acum , a treia oara sper sa fie cu noroc, desi v-a fi decembrie sau ianuarie. Dar nu conteaza.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nu am mai intrat de f mult timp la acest subiect, asa ca va salut pe toate.
INSA nu stiu ce m-a determinat acum sa bag un ochi aici si cu mare bucurie constat ca vor apare puiutzi dulci de Feciore! Asa ca, fetele: Ashera, Sabina,Irlandeza,si, dac amai sunt si altele....va FELICIT din toata inima, va doresc sarcina usoara si bbei sanatosi.
Vad ca la Ashera vine un baietel curind, dar voi Urlandeza si Sabina ce o sa aveti?

Un gind bun !

Mergi la inceput

Helbi, eu nu stiu deocamdata, e prea devreme, abia maine fac 11 sapt., inca mai am de asteptat putin pana aflu ce am.

Noi 2 singurei

10+

Mergi la inceput