FECIOARE DC ( p. 10 )
Raspunsuri - Pagina 4
dianaiulie2009 spune:
19 iunie
Ai foarte multa treaba, mai ales acasa, dar s-ar putea sa nu fii prea bine dispus(a). Faptul ca nu iti poti respecta programul te enerveaza si risti sa te iei la cearta cu cei din jur. Nu iti impune punctul de vedere in discutiile cu prietenii si cu persoana iubita! S-ar putea ca ideile tale sa nu fie aplicabile in practica.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Cateva pozici din Grecia
http://good-times.webshots.com/photo/2771774290101546451whWPmM
albumele noastre
vacanta in Grecia
Ashera spune:
Din pacate si horoscopul de ieri s-a potrivit. Am avut o zi ingrozitoare. Am si tras o super cearta cu medica de familie. Am plans de nervi. Si de la 3 bantui prin casa si nu am somn .
32+
Christian
Ashera spune:
Anacezara, tare frumoase pozicile . Asa o pofta de mare si de soare mi-ai facut ! Unde ati fost in Grecia ?
32+
Christian
dianaiulie2009 spune:
20 iunie
Esti hotarat(a) sa rezolvi mai multe probleme legate de camin. Partenerul de viata iti accepta initiativele. Relatiile cu colaboratorii sunt excelente. Poti sa inchei contracte si sa semnezi documente. Te sfatuim sa fii prudent(a).
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Ashera, las-o incolo de doctora, nu-ti macina nervii cu ea, ca-i face rau lui bebe.
Anacezara, frumoase poze. Te invidiez, ca aici ploua de vreo 3 zile.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
Ashera spune:
Stiu, Irlandeza, stiu. Si de obicei incerc sa raman calma, indiferent de situatie. Dar, cand med de familie refuza sa-mi dea concediu ptr ca ea nu stie cate luni sunt 32 saptamani si ma trimite pe caldurile infernale de la noi sa ii aduc adeverinta de la gineco, iti dai seama ca am explodat !!
32+
Christian
dianaiulie2009 spune:
21 iunie
Dimineata intervin evenimente neprevazute si nu iti poti respecta programul. Nu te ingrijora, pentru ca schimbarile sunt favorabile! Faci cunostinta cu o persoana mai in varsta, care te ajuta sa demarezi o activitate extraprofesionala. Te sfatuim sa eviti speculatiile financiare.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Vai , vai ce ti-e si cu medicii astia !!!!
Eu m-am trezit cu ochiul drept visiniu de rosu , ca sa ma exprim asa , umflat sub pleoapa , cu ceva dureri si intepaturi . Merg si eu la spital sa vad ce imi spun si mie dr. Sper sa fie doar un curent "prins" de la aerul conditionat de la scarbici .
Va multumesc pentru aprecieri , intr-adevar este foarte frumos in Grecia , apa limpede , cald , oameni ospitalieri , am avut noroc ca nu era aglomerata plaja .... ce mai , pot sa spun ca am avut o vacanta de vis ....
albumele noastre
vacanta in Grecia
Ashera spune:
Si noi am fost anul trecut in Grecia si ne-a placut tare mult. Si tot in Grecia m-a si cerut de nevasta . Amintiri tare placute. Anul asta nu am putut pleca in concediu, dar cred ca la anu tot o Grecia facem.
32+
Christian